facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wooferland

Wooferland

Info

Wooferland Houseclassics Festival

Geschiedenis

Wooferland biedt een programmering van house/dance classics van ‘88 tot halverwege de jaren '90, en is daarmee een uniek festival tijdens het festivalseizoen.
Waar het festival ooit begon als een klein gratis feest voor het hele gezin, is de minimum leeftijd sinds 2009 opgeschroefd naar 18+. Door het kleinschalig karakter blijft het festival haar 'knusheid' behouden en spreekt het vooral een oudere doelgroep aan die nog altijd 'die goede ouwe tijd’ koestert. Dat betekent overigens niet dat Wooferland persé een ouwe-lullen-feest is. In tegendeel, ook juist nieuwe generaties laten zich beïnvloeden door de eerste house platen en willen weten waar die classics vandaan komen die ook nu nog steeds gedraaid worden. Iets dat tijdloos is wordt niet beïnvloed door trends, hypes en/of modebeelden.
Wooferland brengt je weer voor heel even terug naar die tijd, terug naar het oergevoel van house.

Adres: Zuiderweg 2, 1165na Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Stad: Halfweg
Route: Zuiderweg 2
Postcode: 1165na



op zoek naar gerelateerd: wooferland 2017, wooferland festival 2018, wooferland tickets, wooferland partyflock, wooferland locatie, wooferland timetable, wooferland tijden, wooferland 2018 locatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Don Bosco Don Bosco 2 km Don Bosco is een jeugdvereniging voor alle jongens en meisjes uit Halfweg, Zwanenburg...
Blitzerz Blitzerz 2 km Professionele kijk op jou idee. Fotoshoot op locatie maar ook in de studio. Alex foto...
Recensies
Beste festival. Leuke Dj's .. Prachtige lokatie en relaxte sfeer.
Festival is achter mijn huis dus lopend er naar toe en dan gezellig dagje maken. Leeftijd 35-70 jaar.
Ik ben al sinds 2010 stamgast bij Wooferland. Ook deze 2022 editie was weer een heerlijk festival. De sfeer wordt vooral gemaakt door de woofers: spontane mensen die komen voor de gezelligheid. Geen agressie, geen negativiteit. Vrolijke houseliefhebbers die net zo graag een dansje als een praatje maken. De gemiddelde leeftijd is iets ouder dan op andere techno-events, maar dat vind ik juist een voordeel. Wooferland is ook dikwijls weer net iets anders qua setup. Fijn dat er soms een kleine verrassing is voor de vaste klanten. Dit jaar was dat het buitenpodium. Ik ben fan! Lekker dansen met de zon op je gezicht en de wind door je haren. De gratis toiletten waren ook een aangename verrassing. En gratis drinkwater. Kijk: deze organisatie heeft begrepen dat het comfort van de bezoeker belangrijker is dan die paar eurootjes extra. Verbeterpunten zijn er ook: € 3,50 voor een klein schuimloos bekertje vieze budweiser is wel heftig. Gezien de goedkope ticketprijs is de hoge consumptieprijs akkoord, maar er is geen excuus voor vies bier! De gebotoxte, arrogante dames achter de bar waren vrij langzaam gelukkig konden ze geen munten tellen. À propos munten: de ene munteenheid omwisselen voor een andere munteenheid en deze vervolgens weigeren terug te wisselen is gewoon oplichterij. In de house of love was het geluid ronduit slecht, waarschijnlijk vanwege de tent die niet aansloot op de podium-PA: Het laag brulde de tent binnen, de rest vloog er overheen. Maar het allerergste is het wegwerpbeker-systeem, dat kan écht niet meer anno 2022. Om 23:00 uur waad je door een zee van plastic richting exit. Mijn hart bloedt bij zoveel vervuiling. Dat kan slimmer, beter en milieubewuster. Kom op Woof-Crew, ik hoop dat jullie hier wat mee doen, ik ga het volgend jaar meemaken!
Heerlijk Festival, goede muziek en het weer was uitstekend. Echt Kicken
Leukste en gezelligste festival van het jaar!
Vertaald door Google Heel gaaf feest! Geweldige organisatie en geweldige sfeer. Origineel Sehr cooles Festival! Super Organisation und tolle Stimmung.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid