facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Digirec

Digirec

Info

Data Recovery en Digitaal Recherche Onderzoek

Geschiedenis

Data recovery, Particulie Recherche-onderzoek (digitaal) en cloud backup

Adres: Bedrijvenpark Twente 305, 7602KL Almelo
Telefoonnummer: 0881211111
Stad: Almelo
Route: Bedrijvenpark Twente 305
Postcode: 7602KL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Multimedia Center Almelo Multimedia Center Almelo 4 km Mooie winkel ,aardig personeel, goeie koffie.
NetSpec Automatisering NetSpec Automatisering 4 km NetSpec de NetwerkSpecialist bij uitstek.
Licentie2GO Licentie2GO 5 km Als makkelijk gevonden op de site .ik heb het gekocht en kreeg er een goede handleidi...
The Virtual Dutch Men The Virtual Dutch Men 6 km Prachtig stagebedrijf!
Recensies
Mijn kapotte harde schijf is in heel korte tijd volledig hersteld en gekopieerd op een heel fijne kleine nieuwe harde schijf door Digirec. Persoonlijke service met snelle antwoorden op vragen. Heel veel beter dan de andere 2 bedrijven waar ik in eerste instantie bij terecht kwam. Zeker het aanraden waard.
Zeer tevreden over Digirec, zeer professioneel bedrijf die snel reageert. Onze NAS met zeer belangrijke data had de geest gegeven, via internet Digirec in Almelo gevonden. Peter was in staat om de Raid te rebuilden en heeft alle data kunnen redden welke we netjes op een externe HDD terug ontvingen. Peter houd je netjes op de hoogte van de voortgang. voor ons echt een aanrader, mocht er ooit weer iets gebeuren wat we niet hopen maar dan weten we Digirec zeker te vinden.
Zeer tevreden over de service en superblij met het resultaat. Snelle en duidelijke communicatie, vriendelijke benadering en een regelmatige terugkoppeling over de status. Peter is een topper, echt een aanrader als je externe schijf, met al je zakelijke bestanden, de geest geeft.
Digirec is een professionele partij die data recovery laagdrempelig maakt. Peter is een bewezen vakman en biedt waar voor zijn geld. Ik was ruim 500 documenten kwijt van een belangrijke klant. Slechts een deel daarvan stond opgeslagen in een back-up. Gelukkig heeft Peter het resterende deel weten op te sporen. Achteraf bleek dat hij zelf tamelijk bescheiden was over het resultaat; uiteindelijk waren meer bestanden terug dan gedacht. Nog een pluspunt: de communicatie is helder en vlot.
Bij ons was de harde schijf van 3TB met kostbare foto's opeens vastgelopen. Na wat speurwerk via Google op Digirec uitgekomen. Gebeld tegen de avond en we konden meteen dezelfde avond nog langskomen met de schijf. Hij, Peter, begrijpt het belang en kosten nog moeite werden gespaard om te helpen. Uiteindelijk moest de schijf worden opgestuurd naar een professioneel lab die 99,9% van alle data wisten terug te halen. Duidelijke communicatie over de tarieven, maar bovenal de betrouwbaarheid en de extra moeite die Peter neemt zocht er bij mij voor dat hij de 5* zeker verdient.
2 maanden geleden overkwam ons bedrijf het worst case scenario op het gebied van dataverlies. 1 van de 12 schijven van mijn NAS was door een hardware defect corrupt geraakt. Doordat dit pas na ca. 1 week duidelijk werd, waren ook mijn dagelijkse backups van die week corrupt. Daar ons bedrijf in 1 week tijd ca. 10.000 documenten produceert heb ik gezocht naar een datarecovery specialist. Naast de bekende spelers in deze markt, kwam ik ook Peter met zijn bedrijf Digirec tegen en heb hem meegenomen in het offerte traject. Peter wist als enige een fixed price af te geven. Na een prettig telefonisch contact heb ik hem dan ook de opdracht gegund. Daar het hier ging om ca. 12.000.000 bestanden op een RAID van 12* 4TB schijven had Peter even nodig voor zijn analyse. Nadata wij door Peter op zijn bedrijf werden uitgenodigd om de resultaten te bekijken is Peter aan de slag gegaan de data te kopieren. Na ontvangst van de data kan ik zeggen dat voor ruim 99% al mijn data weer terecht is! Extra vermeldenswaard is dat Peter nadat reeds gefactureerd en opgeleverd was, nogmaals aan de slag is gegaan om nog net even dat extra stapje te zetten en ons van nog een schijf met herstelde data te voorzien! Ronald Terschegget
Mijn externe harde schijf had een klap gemaakt, en ik was bang al mijn data kwijt te zijn. Andere bedrijven vroegen heel erg veel, en half in paniek heb ik Digirec gebeld. Ik mocht mijn schijf direct opsturen en ik was heel erg blij verrast dat ik voor het weekend nog even gebeld werd om mij gerust te stellen dat de kans al naar 90% was dat mijn data gered kon worden. Het is nu woensdag en ik heb een nieuw schijfje met al mijn bestanden. Hele hele prettige service voor een zeer goed betaalbaar bedrag voor een simpele consument. 100% aanbeveling. Ik hou Digirec zeker in gedachten voor als mensen om mij heen hulp nodig hebben!
Hallo, Mijn USB-stick ging op school kapot omdat iemand er tegen aan was gelopen. Ik heb toen gebeld om te vertellen wat het probleem was. Toen werd mij verteld dat er vanmiddag even niemand was maar dat ik mijn USB Stick kon langs brengen en dat er dan naar gekeken werd. Toen werd ik de zelfde avond nog gebeld dat mijn bestanden weer terecht waren, WAT EEN SERVICE!!! Ik kreeg een mail met de factuur om te betalen en nog niet zo lang daarna een duidelijke mail met handleiding over hoe ik mijn bestanden terug kon halen. Dit ook nog met een programma om een jaar lang back-ups te maken, helemaal SUPER EN GRATIS!!! Na nog geen 1,5 uur tijd had ik al mijn 1250 bestanden weer terug. Ik kan alleen maar zeggen, wat een super goede service en wat was het snel geregeld. Dus als je een probleem hebt met de harde schijf van wat dan ook kan ik je Digirec zeker aanbevelen. Ik wil ze dan ook super bedanken voor alle inzet. Met vriendelijke groeten, Bob Schmidlin
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid