facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Multimedia Center Almelo

Multimedia Center Almelo

Info

Door brancheorganisatie ICT Waarborg 3 x op rij uitgeroepen tot "Beste Computerwinkel Van Nederland!"

Geschiedenis

Multimedia Center is een van de grootste computer-speciaalzaken in Twente. In onze winkel hebben we bijna 350m2 computers, laptops, printers, keyboards en muizen, inkt, kabels, speakers, headsets, harddisks, moederborden, processoren, geheugenmodules, USB sticks, geheugenkaartjes, dvd-branders, routers, switches, etc, etc, etc.
Onze kundige verkopers vertellen u graag meer over de nieuwste technologieen maar vertellen u, als u dat wilt, ook graag over een voordelige invulling van uw computer-wensen.
De techneuten van onze prijs-winnende technische dienst repareren alle computers en laptops van alle merken. Ze zijn onder meer de meest ervaren laptop-reparateurs in de regio, dus heeft u bijvoorbeeld een defect laptopscherm, kom dan gerust langs!



"Multimedia Center is sinds 1994 gevestigd aan de Woonboulevard van Almelo. Wij mogen ons rekenen tot één van de grootse computerspeciaalzaken van Twente.Wij zijn door de vakjury van ICTWaarborg driemaal uitgeroepen tot "Beste Computerwinkel van Nederland" in de jaren 2009, 2010 en 2011.In onze ruime winkel bieden wij:- Zelfbouw computers- Laptops- Tablets- E-readers- Multimedia apparatuur- Netwerkapparatuur- Software- Verbruiksartikelen- Randapparatuur & supplies"
Adres: Woonboulevard 30, 7606 JA Almelo
Telefoonnummer: 0546-540999
Stad: Almelo
Route: Woonboulevard 30
Postcode: 7606 JA


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Game pc almelo, Computerwinkel Almelo ootmarsumsestraat, Laptop Almelo, Multimediacenter nl review, Computer reparatie Almelo, Multimedia producten, Multimedia game PC zwolle, Media Computer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Digirec Digirec 4 km Mijn kapotte harde schijf is in heel korte tijd volledig hersteld en gekopieerd op ee...
Recensies
Mooie winkel ,aardig personeel, goeie koffie.
Afgelopen zaterdag zijn we naar Multi Media Centrum samen met Boxxer in één winkel geweest voor de aanschaf van een studentenlaptop. We zijn op een hele prettige manier geholpen door Friso, één van de verkopers. Omdat Friso veel productkennis heeft kan hij veel relevante informatie en een goed advies geven. De laptop waarop voorraad en zou maandag of dinsdag geheel gebruiksklaar opgehaald kunnen worden. In plaats daarvan kregen we zaterdagmiddag al een berichtje dat de studentenlaptop klaar stond. Al met al top service van Lars en zijn team. Wij zijn zeer tevreden!
Erg klantvriendelijk en personeel behandelt je netjes... Professionele hulp.
nadat de laptop studenten laptop het begaf, kon acer deze niet repareren ivm een onderdelen te kort. na twee maand heeft boxxer kunnen overleggen met acer om voor de aanschaft waarde een nieuwe laptop uit te zoeken. in deze periode hebben we gebruik gemaakt van een goede leen laptop. alles is dus top verlopen.
Convectorkachel gekocht op de website van Multimedia Center omdat het in onze regio overal was uitverkocht met wat wij wilden aanschaffen. Fijne en handige website en een goede aanschaf gedaan met dat netjes bezorgd is....ga zo door!
De laptop van mijn zoon was kapot gegaan, dus naar Multimedia Center gereden. Ik had gelukkig de laptop verzekerd. Super afhandeling, top service! Voor vervanging toch maar een upgrade gedaan naar een echte gaming laptop.
Gisteren een nieuwe tv besteld na advies van Lars. Vervolgene sloeg 's avonds de twijfel toe en op mijn verzoek om nogmaals te overleggen kreeg ik dezelfde avond nog reactie! Volgende dag nog een keer twijfelen, en inmiddels blij met de uiteindelijke keuze. De afhandeling verliep snel en correct, en zeer klantvriendelijk. Vijf sterren is er geen een teveel.
Aardige mensen mocht een product testen maar paste niet dus mocht hem terug doen ! Goede service
Top service! Kwam twee weken geleden in verband dat mijn cpu oververhit raakte. Ze hadden daar mijn pc gecheckt voor software/hardware fouten en hadden de coolpasta vervangen, en een nieuwe cooling systeem geplaatst. Nadat mijn pc nog niet werkte na het vervangen van de coolpasta. Maar door de goeie communicatie, en klantvriendelijkheid ben ik weer blij met een werkende pc naar huis gegaan
Netjes geholpen met het uitzoeken van een nieuwe smart tv
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid