facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NetSpec Automatisering

NetSpec Automatisering

Info

NetSpec de NetwerkSpecialist bij uitstek.

Geschiedenis

Automatiseringsbedrijf voor het m.k.b., maar ook particulieren zijn bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen voor u het systeembeheer van uw netwerk. Tevens kunnen wij de benodigde hardware en software verzorgen. Al uw vragen op het gebied van automatisering kunt u aan ons voorleggen.

NetSpec Automatisering kan u ook helpen met beveiligen van uw eigendommen. Doormiddel van het aansluiten van IP camera's op uw netwerk kunt u beter waken over uw eigendommen.

NetSpec Automatisering werkt samen met Geovision. GeoVision is een van de allergrootste leveranciers (beurs genoteerde onderneming) van digitale beeldverwerkingproducten in de beveiligingsbranche. Het bedrijf bestaat al zeer lang en is al vele malen onderscheiden voor haar innovatieve producten. Naast producent van uitstekende hardware producten is het vooral een echt software bedrijf dat een zeer uitgebreid software product heeft ontwikkeld om digitale beelden te verwerken. Het product is zeer schaalbaar (kan echt honderden camera's managen), is zeer gebruikersvriendelijk en blinkt uit in functionaliteit. Voor meer informatie over de Geovision producten kunt u terecht op de Geovision website.

De beelden van de camera's kunt u digitaal opnemen op onze speciale NetSpec bewakings computer en op allerlei manieren terug kijken. Ook is het mogelijk om live beelden op u smartphone te bekijken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neemt u dan aub contact met ons op. Wij komen u graag nader informeren over
de mogelijkheden.

Adres: Grand Canal 12, 7609XA Almelo
Telefoonnummer: 00 31 546 816241
Stad: Almelo
Route: Grand Canal 12
Postcode: 7609XA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Licentie2GO Licentie2GO 1 km Als makkelijk gevonden op de site .ik heb het gekocht en kreeg er een goede handleidi...
The Virtual Dutch Men The Virtual Dutch Men 1 km Prachtig stagebedrijf!
Digirec Digirec 4 km Mijn kapotte harde schijf is in heel korte tijd volledig hersteld en gekopieerd op ee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid