facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Veensteker

De Veensteker

Info

Drinken & Eten. Groepen en partijen op afspraak. Weekend lunch & high tea.



"Wij zijn 7 dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner vanaf 12.00u; knus binnen of gezellig buiten op ons ruime fraaie terras. Voor meer informatie, zie onze website!Strijk neer op een van de mooiste verwarmde terrassen met grote parasols van de ronde venen of in ons fijne restaurant en geniet van al het lekkers wat wij te bieden hebben."
Adres: Achterbos 20 , Vinkeveen 3645 CD, NL
Telefoonnummer: 0297 262 686
ln.reketsneev@ofni
Stad: Vinkeveen
Route: Achterbos 20
Postcode: 3645 CD


Openingstijden

Maandag: 12:00-21:30
Woensdag: 12:00-21:30
Donderdag: 12:00-21:30
Vrijdag: 12:00-21:30
Zaterdag: 12:00-21:30
Zondag: 12:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: veensteker actie, s anders vinkeveen, café restaurant de veensteker vinkeveen vinkeveen, veensteker spareribs, de haven vinkeveen, schans vinkeveen, viersprong vinkeveen, restaurant vinkeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafé De Schans Eetcafé De Schans 3 km Prima en gezellig eetcafé met goede bediening. Eten is erg goed, spareribs zijn een a...
De Viersprong De Viersprong 4 km fijn en gezellig gegeten en gedronken. vriendelijk personeel.
The Harbour Club The Harbour Club 4 km Op een unieke locatie aan de Vinkeveense Plassen vindt u The Harbour Club Vinkeveen. ...
Recensies
Vandaag eens heerlijk gegeven in Vinkeveen bij café restaurant vinkersteek. Bij aankomt vriendelijk en gastvrij ontvangen door de bediening. Zeer vriendelijk! Ik had de tournedos en die was echt meesterlijk gebakken op de grill. Mijn vrouw had een kipsate, deze was zo groot, dat we dachten dat er wel een hele kip op zat haha.
Wederom heerlijk gegeten! Terras is wat uitgebreid ivm corona dus je kan toch nog lekker buiten zitten. Leuke kaart en buiten de kaart om nog paar keuzes. Personeel super aardig altijd behulpzaam en goede adviezen, er word echt een feestje van gemaakt niets is t gek. Hadden een voortreffelijke ribeye, ubermalse spareribs en een heerlijk dessert. Zeker een aanrader of je nou romantisch samen of met een gezin oid bent. Tip maak met mooi weer wel een reservering anders zit het vol!
Altijd gezellig en lekker eten in het mooie restaurant.Eten: 5/5
Vandaag lunch gehad op het terrras. Ik koos voor de 'lunchtopper' van 9.50 euro; gebakken ei, met ham en bruin brood; kroket met mosterd, kleine portie tonijnsalade en klein broodje rosbief carpaccio. Fijne combinatie !! Het eten was uitstekend en zeer smakelijk. Bediening goed, prijzen normaal.
Heerlijk gegeten zalmfilet en entrecote en gezellig gezeten. Dankzij soort van gordijnen aan het plafond geen enkele geluidsoverlast van andere tafels.
Knusse tent met ruim terras. Had daar een verjaardagsfeest en alles werd goed verzorgd. Lekkere hapjes.
Heel lekker gegeten, en de borden zijn ook mooi opgemaakt, er is echt zorg aan besteed. Ook mooie locatie.
Genoten van een heerlijke en uitgebreide HighTea! Ontzettend lekkere, verse en smaakvolle hapjes, gezellige zitplaatsen en een vriendelijke bediening, leuk geprijsd, zeker een aanrader!
Zijn hier vaker geweest, eten was prima, maar wat een onvriendelijke bediening leek meer op commanderen dan vragen. Nee dit was niet prettig, jammer kwamen er altijd graag.
Overheerlijk gegeten en de service was echt perfect, iedereen was super aardig en het eten kwam heel snel. Ik raad het hier sterk aan!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid