facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Harbour Club

Geschiedenis

Op een unieke locatie aan de Vinkeveense Plassen vindt u The Harbour Club Vinkeveen. Een uniek restaurantconcept gelegen aan het water en gevestigd in het Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam.
Zowel binnen in het restaurant als buiten op het riante terras kunt u aan het water dineren en genieten van het fantastische uitzicht. Een lazy Sunday lunch, een zakelijk diner en natuurlijk een sprankelende avond met vrienden. Of aanmeren tijdens een boottochtje op de plassen!
Kom langs en laat u verrassen! Wining & dining in een eigentijdse en informele ambiance met een hoogwaardige service op een bijzondere en centrale locatie.
Een unieke ambiance, gastvrije service, kwalitatieve keuken en uitstekende bereikbaarheid. Dat is in een notendop The Harbour Club Vinkeveen, maar behalve dat is het ook een event venue met allure. En door de ruime opzet ideaal om grotere groepen te ontvangen.



"Een unieke locatie aan de Vinkeveense Plassen met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Een uniek restaurantconcept gelegen aan het water en gevestigd in het Apollo Hotel Amsterdam-Vinkeveen. Wordt verrast door The Harbour Club Vinkeveen, de hoogwaardige kookkunsten en de unieke muurschilderingen van Herman Brood. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail.The Harbour Club Vinkeveen ligt direct aan de A2 en heeft eigen parkeerplekken. Met een aanlegsteiger direct aan het restaurant gelegen is er ruimte genoeg voor boten en stap je rechtstreeks het terras op."
Adres: Groenlandsekade 1 , Vinkeveen 3645 BA, NL
Telefoonnummer: 0297 784 911
Stad: Vinkeveen
Route: Groenlandsekade 1
Postcode: 3645 BA


Openingstijden

Maandag: 11:00-01:00
Dinsdag: 11:00-01:00
Woensdag: 11:00-01:00
Donderdag: 11:00-01:00
Vrijdag: 11:00-01:00
Zaterdag: 11:00-01:00
Zondag: 11:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: the harbour club amsterdam, the harbour club scheveningen, the harbour club vinkeveen, the harbour club amsterdam recensies, the harbour club amsterdam zuid, the harbour club ibiza, the harbour club maastricht, opening harbour club
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Viersprong De Viersprong 2 km fijn en gezellig gegeten en gedronken. vriendelijk personeel.
De Veensteker De Veensteker 4 km Vandaag eens heerlijk gegeven in Vinkeveen bij café restaurant vinkersteek. Bij aanko...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid