facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé De Schans

Eetcafé De Schans
"De Schans is de ideale mix tussen goed eten en gezellig borrelen. Bij ons kunt u in een ongedwongen sfeer eten en drinken tegen een vriendelijke prijs.In ons huiselijke eetcafé hebben wij een ruime keuze aan borrelhapjes, lunch- en diner gerechten. De Schans staat voor gezelligheid en kwaliteit. Onze moderne, maar sfeervolle inrichting zorgt voor een goede ambiance waarin iedereen zich thuis voelt. Als het weer het toelaat, kunt u genieten op ons grote terras."
Adres: Uitweg 1 , Vinkeveen 3645 TA, NL
Telefoonnummer: 0297 261 425
Stad: Vinkeveen
Route: Uitweg 1
Postcode: 3645 TA



op zoek naar gerelateerd: de schans vinkeveen menukaart, uitweg 1 vinkeveen, eetcafé de schans, uitweg 1, 3645 ta vinkeveen, sanders vinkeveen, restaurant vinkeveen, kruytvat vinkeveen, high tea de schans vinkeveen, eetcafe de schans uitweg 1 vinkeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Veensteker De Veensteker 3 km Vandaag eens heerlijk gegeven in Vinkeveen bij café restaurant vinkersteek. Bij aanko...
Recensies
Prima en gezellig eetcafé met goede bediening. Eten is erg goed, spareribs zijn een aanrader tip! neem dan geen voorgerecht .Eten: 5/5
Lekkere koffie en hele verse salade heb ik hier gegeten en de mensen zijn er ook nog aardig , wat wil je nog meer !
Vanmiddag een goede lunch met mijn vader bij De Schans genoten. Heerlijke uitsmijter met uitgebakken spek en lekker broodje pittige kip met gesmolten kaas, beide TOP! Daarna nog lekkere cheescake gedeeld. Super goede bediening door Demie hoop goed gespeld. Vriendelijk, attent, humor en goed adviserent, zeer goede gastheer Hele fijne plek, komen zeker vaker!
Vriendelijke medewerkers, leuk stek en bovenal lekker eten!
Wat een super personeel! Ik kwam met 2 andere collega’s en 3 mensen met een ernstig meervoudige beperking eten op vrijdag avond, ze wisten dat er bepaalde dingen hiervoor verbouwd of ingekocht moesten worden, dit hebben ze met alle liefde gedaan! Super service met een glimlach! Zeker een aanrader, en jongens nogmaals bedankt, jullie hebben er mede voor gezorgd dat mijn cliënten een fijne avond hebben gehad!
Zoals altijd, of je weer thuiskomt, met super vriendelijke gastheren/vrouwen, en lekker eten
Een van mijn favoriete restaurants, aardige bediening en smakelijk eten, leuke plek.Neem er graag gasten mee naar toe.Altijd vriendelijk. Parkeren: Bij drukte een ramp dat is een probleem daar.
Zeer gastvrij ontvangen en deze heerlijke ervaring heeft mijn verwachtingen overtroffen. Complimenten aan eigenaar Peter en team voor deze heerlijke lunch! De tournedos is een aanrader en “homemade” cheesecake als afsluiter!
HEERLIJKE PLEK OM TE LUNCHEN. Eetcafé de Schans zit gelegen aan een rustige weg in een natuurlijke omgeving. Het restaurant beschikt over een royaal buiten terras. Personeel en eigenaar zijn zeer klantgericht. We hebben geluncht en dit was zeer goed. Prijs- kwaliteit verhouding is goed. Zeker aan te bevelen!
Leuke plek gezellig groot terras Top bediening Lekker eten mooie drankjes Fijn feestje gevierd
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Eetcafé De Schans met het openbaar vervoer


Vinkeveen, Uitweg 60 meter
526
Vinkeveen, Uitweg 60 meter
526

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid