facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Populier

de Populier
"Autosloperij de Populier is al sinds 1968 een vertrouwd adres voor sloopauto’s, gebruikte onderdelen en voordelige tweedehands auto’s. Ook scooters, brommers, scootmobielen, snorfietsen, motorfietsen, aanhangers en caravans zijn welkom!"
Adres: Nikkelstraat 97 , Rotterdam 3067 GR, NL
Telefoonnummer: 010 421 6500
Stad: Rotterdam
Route: Nikkelstraat 97
Postcode: 3067 GR


Recensies
Ze hebben alles super snel geregeld toen mijn auto moest worden opgehaald voor de sloop. Stond ergens anders dan mijn huisadres en binnen 5 uur had ik de vrijwaring binnen. Alles via de app en ik had er geen omkijken naar.
Tot nu toe geen problemen met de auto die wij gekocht hebben bij jullie. Tot dat de rechtervoorband leeg begon te lopen... en achteraf er een Fietsen ventiel ipv auto ventiel blijkt in te zitten...
Aardige mensen, reële prijzen.
Hele vriendelijke mensen en eerlijke prijzen
Een speciaal adres voor gebruikte auto-onderdelen Het personeel is vriendelijk en de prijzen zijn redelijk
Snel geregeld en goed bod gekregen, Mijn auto was ver van huis en ze hebben alles geregeld via de app. Super blij en tevreden mee.
Prijzen worden uit de duim gezogen en de sfeer is erg afhankelijk van het personeel. Heb voor een stuurkolomschakelaar €5 betaald, echter willen ze een andere keer €15 voor dezelfde schakelaar, die nieuw €20 kost... Personeel verschilt heel erg, van gezellige dames tot mannen die beter een zuurpruim konden wezen.
Geweldige service en erg vriendelijk!
Zojuist mijn sloopauto laten ophalen. Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Heldere afspraken vooraf, de chauffeur handelt ter plekke de administratie af. Alles keurig geregeld!
Mijn gestolen scooter rijp voor de sloop opgehaald bij fiets depot van gemeente Rotterdam. Deze kon ik op advies van de gemeente wegbrengen bij de Populier voor 35euro! om te laten slopen. Op de site van srn scooter recycling Nederland staat dat ze deze daar gratis innemen?!? Volgens SRN waar ze bij zijn aangesloten, vertellen ze dat ze daar geen geld voor mogen vragen! Tip: bij andere SRN lokaties, waaronder C. Romein chroomstraat 33 wat 100meter verderop zit, kan het gelukkig wel GRATIS!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor de Populier.

Rotterdam autodealers

openingstijden, locatie, vervoer. Nikkelstraat 97 rotterdam recycli̇ng kaart stadsplattegrond, satellietweergave. de Populier adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met de Populier. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over de Populier delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rac BV Rac BV 4 km Let op mensen, hier zijn er twee van. Over RAC in Dordrecht ben ik zeer ontevreden. D...
Leeuwen Recycling Groep BV Van Leeuwen Recycling Groep BV Van 8 km Ik heb eerst telefonisch contact gehad, dat waren hele vriendelijke mensen. Ik heb ee...
Of Cars Of Cars 10 km 4 dage geleden een Opel corsa krotsa gekocht auto op erste ogenblik zag het er goed u...
Van Kerkhof & Visscher Van Kerkhof & Visscher 11 km Mooi bedrijf verstand van zaken top kwaliteit fijne mensen
Orange Motors Orange Motors 11 km Ik heb hier mijn auto gekocht en ben toen prettig geholpen. Had bij mijn servicebeurt...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid