facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rac BV

Rac BV
Adres: Autolettestraat 10 , Rotterdam 3063 NP, NL
Telefoonnummer: 010 242 3100
Stad: Rotterdam
Route: Autolettestraat 10
Postcode: 3063 NP



op zoek naar gerelateerd: RAC oldtimer Rotterdam, Rac Hogeschool Rotterdam, RAC Dordrecht werkplaats, Land Rover Dordrecht, Ton van Vugt, Knook Breda, Breeland occasions, RAC afkorting
Recensies
Let op mensen, hier zijn er twee van. Over RAC in Dordrecht ben ik zeer ontevreden. De RAC in Rotterdam heeft daar niets mee te maken.
Inmiddels vier jaar ervaring met RAC, zowel bij Rotterdam als Dordrecht. Van aankoop tot en met onderhoud. Altijd word ik zeer vriendelijk en vlot geholpen; welke afdeling of medewerker het ook betreft. Zou een eventuele volgende wagen zonder twijfel weer van hen betrekken.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Hier krijg je tijd en aandacht en kan je echt even over auto's praten. fijn. een bedrijf met echt liefde voor auto's, techniek en zijn klanten.
Altijd per telefoon omdat de magazijnmedewerker van Rac met je meedenkt. Vandaag de onderdelen voor onze supercharged X350 en S-Type zelf opgehaald I.p.v opsturen. Een leuke afsluiting van de vakantie. Heb je ook een semi klassieke Jag dan moet je bij Timo van Es van es van het magazijn zijn.
Prima dealer komt er al jaren
Topdealer,fijne mensen,vind het erg dat na een halve eeuw ! buurman Breemanbmw en landroverdealernu JAGUAR dealer voor Rotterdam is.... De nieuwbouw in Dordrecht vertraagt enorm door ambtelijke belemmeringen!
Ik kom hier al jaren voor onderhoud. Goede garage die met je meedenkt en niet te beroerd is om je uit de brand te helpen met technische informatie.
Prima service en je wordt er goed geholpen. Het hoofd van de werkplaats is een hele aardige man die tijd maakt voor zijn klanten.
Goede zaak,veel mooie auto's en wat klassiekers
Heeft nog veel Saab onderdelen. Niet goedkoop...
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Rac BV.

Rotterdam autodealers

openingstijden, locatie, vervoer. Autolettestraat 10 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Rac BV adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Rac BV. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Rac BV delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
de Populier de Populier 4 km Ze hebben alles super snel geregeld toen mijn auto moest worden opgehaald voor de slo...
Of Cars Of Cars 7 km 4 dage geleden een Opel corsa krotsa gekocht auto op erste ogenblik zag het er goed u...
Orange Motors Orange Motors 7 km Ik heb hier mijn auto gekocht en ben toen prettig geholpen. Had bij mijn servicebeurt...
Van Kerkhof & Visscher Van Kerkhof & Visscher 7 km Mooi bedrijf verstand van zaken top kwaliteit fijne mensen
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid