facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leeuwen Recycling Groep BV Van

Leeuwen Recycling Groep BV Van
"Wij zijn de Van Leeuwen Groep in Rotterdam, al jarenlang uw specialist in bouwafval- en metaal recycling. Van Leeuwen houdt zich niet alleen bezig met de recycling van metalen en overige afvalstromen, maar ook met de demontage en ontmanteling van cool, dry- en tankcontainers en het verwerken van e-waste.Daarnaast hebben wij een groot aanbod in Hydraulisch gereedschap voor zowel verkoop als verhuur.Alles wordt op een milieuverantwoorde manier bewerkt en afgevoerd naar de juiste instanties en afnemers. Zo weet u zeker dat uw afval en metaal op de meest duurzame wijze vernietigd of gerecycled wordt en dat u bij de Van Leeuwen Groep voor elke afvalklus aan het juiste adres bent. Samen gaan we voor een groenere toekomst voor mens en milieu!"
Adres: Doklaan 22 , Rotterdam 3081 AD, NL
Telefoonnummer: 088 283 9400
Stad: Rotterdam
Route: Doklaan 22
Postcode: 3081 AD



op zoek naar gerelateerd: Van Leeuwen oud ijzer Katwijk, Metaal recycling Rotterdam, Doklaan 22 Rotterdam, Van Leeuwen Recycling vacatures, Van Leeuwen Recycling Groep doklaan Rotterdam, Metaalhandel Rotterdam, Van Leeuwen Katwijk, Oud ijzer Rotterdam zuid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
de Populier de Populier 8 km Ze hebben alles super snel geregeld toen mijn auto moest worden opgehaald voor de slo...
Recensies
Ik heb eerst telefonisch contact gehad, dat waren hele vriendelijke mensen. Ik heb een duidelijke uitleg gehad en toen ik op de locatie kwam werd ik zeer vriendelijk geholpen door de meneer op de heftruck en de meneer bij de weegschaal. Ik had een beetje ijzer en metalen in de schuur en dat was toch een leuk zakcentje.
Fijn bedrijf! Ik had wat oude metalen ingeleverd tegen een gunstige opbrengst. Toen zag ik dat zij ook afvalcontainers verhuurde, dus meteen een afvalcontainer gehuurd via de webshop voor de verbouwing van mijn dakkapel. Een vriendelijke chauffeur kwam de afvalcontainer plaatsen. Binnen 1 werkdag bij ons op de stoep! Top service.
Goede service, duidelijke communicatie, snelle reactie tijd en goede prijzen. Samenwerking kan ik alleen aanraden. Top.
Top service! Snel geholpen en vriendelijk personeel.
Top service snel klantvriendelijk vandaag gebeld en gelijk geregeld
100% de hoogste prijs en beste service.
Heel vriendelijk en een goede service!
Service is uitstekend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid