facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Klussenier Martin van Dodewaard

Info

Voor al uw klussen groot of klein, binnen of buiten. De Klussenier Martin van Dodewaard.

Geschiedenis

Bij mij kunt u terecht voor woningrenovaties, keukens, badkamers en toiletten, tegelwerk, aftimmerwerk, en installatiewerkzaamheden.
Een zolderruimte verbouwen tot een mooie kinderkamer of een praktische hobbyruimte is een mooie aanwinst voor uw woning.
Ik kan helpen uw woonwens te realiseren.
Ook buiten uw woning kan ik voor u aan de slag.
Bijvoorbeeld voor een nieuwe schutting of een tuinhuisje.
Bij een flinke verbouwing komt heel wat kijken. Ik kan u adviseren en begeleiden bij dit project.
Ik ben daarnaast erkend Velux installateur en gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen. Bovendien kan ik u informeren en adviseren over de overige mogelijkheden van Velux daglichtsystemen. Er is namelijk veel meer beschikbaar dan alleen het standaard dakraam.

Zoekt u een veelzijdige en goede vakman met een brede dosis ervaring die zijn werk serieus neemt, zijn afspraken nakomt en die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan, dan bent u bij mij aan het juiste adres! De Klussenier is aangesloten bij de Vereniging van Klussenbedrijven (VLOK) en staat achter de uitvoeringsvoorwaarden welke door de VLOK samen met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld.
Deze voorwaarden bestaan uit een geschillencommissie met bindende uitspraak en u krijgt 12 maanden garantie op het werk.
Kortom “Vertrouwd Verbouwen” dus!
De voordelen voor u om in zee te gaan met De Klussenier zijn:
• Géén voorrijkosten.
• Aangesloten bij de VLOK.
• Eén aanspreekpunt en één uitvoerder voor al uw klussen. Ik kom graag bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken en deze uit te werken in een vrijblijvende offerte.

Adres: Debussylaan 13, 9402 WD Assen
Telefoonnummer: 0630296824
Stad: Assen
Route: Debussylaan 13
Postcode: 9402 WD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Uurtarief Klussenier, Klusbedrijven Assen, De Klussenier Enschede, Klussenier Barendrecht, De Klussenier Eindhoven, De Klussenier Den Haag, De Klussenier organisatie, De Klussenier Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glazenachterwanden Glazenachterwanden 1 km Exclusieve glazen achterwanden voor u op maat gemaakt.
BV Bouwmij Hendriks BV Bouwmij Hendriks 2 km Ze hebben de badkamer toilet en keuken echt in top staat achter gelaten! Bravo :
Showmagazijn Assen Showmagazijn Assen 2 km Wij hebben hier onze wc laten renoveren en zijn zeer tevreden over het gehele proces....
DWM Installatiebedrijf & Klusservice - Assen DWM Installatiebedrijf & Klusservice - Assen 2 km DWM Installatiebedrijf & Klusservice - Poolse kwaliteit
DOMIX DOMIX 2 km mooie winkel met leuke producten. zeker een kijkje waard als u een nieuwe keuken of b...
Installatiebedrijf Eric Haikens Installatiebedrijf Eric Haikens 2 km Vriendelijke man, keurig probleem opgelost. Heel blij.
Bouwcombinatie Assen Bouwcombinatie Assen 2 km Goed werk geleverd! Bij ons al meerdere malen een klus gedaan. Onlangs een keuken gep...
Bouwmontage Noord - Glaswanden, plafonds en verlichting Bouwmontage Noord - Glaswanden, plafonds en ... 2 km Het adres voor glaswanden, systeemwanden, systeemplafonds en led verlichting.
Systeemplafonds Systeemplafonds 2 km Al 20 jaar het adres voor alle soorten systeemplafonds
Montage Service Assen Montage Service Assen 2 km Voor alle kleine en grote klussen!
Masastukadoorsbedrijf Masastukadoorsbedrijf 3 km Masastukadoorsbedrijf.com is een stukadoorsbedrijf dat ik later dit jaar in Assen ga ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid