facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Showmagazijn Assen

Showmagazijn Assen

Info

Badkamerwinkel Showmagazijn Assen is dé showroom voor als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, een badkamermeubel, tegels & sanitair.

Geschiedenis

Badkamerwinkel Showmagazijn Assen is dé showroom voor als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, een badkamermeubel, tegels & sanitair. Bij ons vind je jouw goedkope en complete badkamer! In onze sanitairwinkel vind je alles op het gebied van:

• Complete badkamers en badkamermeubels
• Toiletten
• Wandtegels en vloertegels
• Sanitair

Wij helpen en adviseren je graag om de juiste keuze te maken. In ons showmagazijn kunnen wij een gratis 3D-tekening maken. Zo zie je direct hoe jouw nieuwe badkamer of toilet eruit komt te zien.

Adres: Zeilmakerstraat 32, 9403 VA Assen
Telefoonnummer: 0592-217141
Stad: Assen
Route: Zeilmakerstraat 32
Postcode: 9403 VA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Zeilmakerstraat 32 Assen, Sanitairwinkel Assen, Hummel Assen, Opgeleverde badkamer, Wandtegels Assen, Vloertegels Assen, Keuken Assen, Tegels Assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glazenachterwanden Glazenachterwanden 745 meter Exclusieve glazen achterwanden voor u op maat gemaakt.
Installatiebedrijf Eric Haikens Installatiebedrijf Eric Haikens 1 km Vriendelijke man, keurig probleem opgelost. Heel blij.
De Klussenier Martin van Dodewaard De Klussenier Martin van Dodewaard 2 km Voor al uw klussen groot of klein, binnen of buiten. De Klussenier Martin van Dodewaa...
DOMIX DOMIX 2 km mooie winkel met leuke producten. zeker een kijkje waard als u een nieuwe keuken of b...
Recensies
Wij hebben hier onze wc laten renoveren en zijn zeer tevreden over het gehele proces. Van het ontwerp tot aan de daadwerkelijke montage, alles klopt! Goede vakkundige monteurs en vriendelijk winkelpersoneel! Zal hier zeker weet terug komen!
Vandaag nieuwe tegels gekocht Er zat een verkeerde bij maar ja was al gelijmd kreeg gewoon een nieuwe mee Goede service en aardig personeel
Complete badkamer uitgezocht, prettige samenwerking en levering op tijd. Zeer tevreden met het resultaat.
Ik voelde mij belazerd door de verkoper. Een badkamermeubel gezien in de showroom. Eerst werd ik ingepraat om een duurdere versie te kiezen. Ik bleef bij mijn keuze en liet een offerte maken. Totaal bedrag op de offerte was duurder ondanks dat ik exact het zelfde gekozen had wat in de showroom stond. Nadat ik vroeg hoe het kon en berekend was, werd de prijs op de offerte handmatig met een pen aangepast tot de prijs wat het had moeten zijn volgens showroom prijs. Een week later ging ik terug om mijn bestelling te plaatsten ineens was alles duurder geworden volgens de verkoper en de prijs nu was exact de prijs die op de oorspronkelijke offerte stond een week geleden. Beetje vaag verhaal. Ik had sterk het gevoel dat deze meneer perse een bepaald bedrag wou verdienen en ongeacht wat ik koos bleef het bedrag ongeveer het zelfde. Wees alert als je hier iets koopt!
Vandaag door een hork behandeld de baas Bij het verwijderen van de verpakking kwam ik erachter dat er een verkeerd product was geleverd. Terug bij de zaak gaf ik aan dat men mij een verkeerd product had geleverd. De baas gaf aan dat hij het product niet terugnam en dat ik het zelf maar moest oplossen. Gezien de opstelling van de baas raad ik klanten aan hier geen producten meer te kopen ! Een beetje respectabele winkel geeft aan dat bij een verkeerd geleverd product men er alles aan wil doen om dit op te lossen. " Los het zelf maar op " Hiermede geeft de baas aan dat hij totaal ongeschikt is voor deze functie ! Trouwens, uitstekend geholpen door zijn medewerkers.
Goed gesprek gehad met mensen met kennis van zaken. En een luisterend oor had voor onze wensen.
Mooi assortiment en vriendelijk en kundig personeel
Een volledige badkamer gekocht bij deze zaak. De aankoop bij een aardige verkoopmedewerker Ron verliep toen de tijd prima en hij heeft zeer goed geholpen, alle lof voor hem. Maar… na 1 jaar krijg ik een probleem met een product een spiegel van een paar honderd euro wat duidelijk niet mijn schuld is. De eigenaar beschuldigd mij hier ook niet van, maar geeft aan dat ik geen garantie meer heb omdat de 1 jarige fabrieksgarantie verlopen is. Volgens de wet: “wettelijke garantie” heb ik nog steeds garantie, de eigenaar ziet dat anders en verschuild zich in de grijze gebieden van deze wet. Contact gehad met een jurist die aangeeft dat ik in mijn gelijk sta. Gezien showmagazijn zaak niet zit aangesloten bij een geschillencommissie en wettelijk garantie niet erkent als geldige garantie, kan je alleen nog maar naar de rechter gaan om je gelijk te halen. Kortom: Showmagazijn verkoopt dure producten met maar 1 jaar fabrieksgarantie, vermeld dat niet op facturen of op offertes. Showmagazijn erkent alleen fabrieksgarantie en geen wettelijke garantie. Showmagazijn zit niet aangesloten bij een geschillencommissie dus je moet naar de rechter wanneer je in je recht wil staan. Wil je goede garantie hebben en geen gedoe achteraf, ga dan niet naar Showmagazijn. Kritische reviews van “klantenvertellen” komen niet door dus de goede beoordeling die ze op de website hebben staan kan je met een korreltje zout nemen.
Super service. Ik zocht een bepaalde tegel, de Azteca Woodlife R90 Gap Vintage. In de winkel gekeken naar de moglijkheden. Tegel is speciaal uit spanje besteld. De termijn van levering was veel eerder dan oorspronkelijk gedacht. Vandaag de tegels opgehaald en ook nog in de auto gelegd. Gewoon top.
NIET DOEN!!!! Ik heb u gewaarschuwd!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid