facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwcombinatie Assen

Bouwcombinatie Assen

Info

Bouwcombinatie Assen is een nieuw bedrijf dat tot stand is gekomen uit 2 bestaande bedrijven met ruime ervaring in de Verbouw, Renovatie en Onderhoud.



"Kuhn en van der Veen samen sterk met BOUWCOMBINATIE ASSENIn de afgelopen vijf jaar hebben Anton Kuhn en Stefan van der Veen voor klanten in de regio’s Assen en Rolde woningen verbouwd, renovaties uitgevoerd en onderhoud verricht. Denk daarbij aan het vernieuwen van een dakconstructie, het renoveren van een historisch pand of aan het plaatsen van een deur of raamkozijn.Om beter en sneller te kunnen werken met een kortere doorlooptijd, bundelen Kuhn en van der Veen vanaf 2019 hun krachten en gaan verder als BOUWCOMBINATIE ASSEN. En wordt er gewerkt vanuit een nieuwe werkplaats op het industrieterrein Marsdijk aan de noordkant van de provinciale hoofdstad Assen."
Adres: Pottenbakkerstraat 1, 9403VK Assen
Telefoonnummer: 0681052102 / 0645287764
ln.nessa-eitanibmocwuob@liam
Stad: Assen
Route: Pottenbakkerstraat 1
Postcode: 9403VK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Montage Service Assen Montage Service Assen 331 meter Voor alle kleine en grote klussen!
DWM Installatiebedrijf & Klusservice - Assen DWM Installatiebedrijf & Klusservice - Assen 553 meter DWM Installatiebedrijf & Klusservice - Poolse kwaliteit
BV Bouwmij Hendriks BV Bouwmij Hendriks 652 meter Ze hebben de badkamer toilet en keuken echt in top staat achter gelaten! Bravo :
Bouwmontage Noord - Glaswanden, plafonds en verlichting Bouwmontage Noord - Glaswanden, plafonds en ... 2 km Het adres voor glaswanden, systeemwanden, systeemplafonds en led verlichting.
Systeemplafonds Systeemplafonds 2 km Al 20 jaar het adres voor alle soorten systeemplafonds
De Klussenier Martin van Dodewaard De Klussenier Martin van Dodewaard 2 km Voor al uw klussen groot of klein, binnen of buiten. De Klussenier Martin van Dodewaa...
Masastukadoorsbedrijf Masastukadoorsbedrijf 4 km Masastukadoorsbedrijf.com is een stukadoorsbedrijf dat ik later dit jaar in Assen ga ...
Recensies
Goed werk geleverd! Bij ons al meerdere malen een klus gedaan. Onlangs een keuken geplaatst. Alles wordt netjes achter gelaten. Afspraak is afspraak, daar houden wij van.
Leveren goed werk, denken mee, alles is mogelijk en hele leuke club die ook heel goed met elkaar samenwerken. Absoluut een aanrader!
De mannen zijn fantastisch
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid