facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CrossFit V12

CrossFit V12

Info

Wij zijn de enige echte officiële CrossFit box in regio Rhenen.
Naast CrossFit zijn wij ook gespecialiseerd in lijfstijl.
V12 staat voor de power motor. En laat ons lijf nu net de power motor zijn van ons bestaan.

Geschiedenis

CrossFit is een sport voor mensen die weten wat ze willen en bereid zijn hard te werken.
Functionele bewegingen, kleine groepen, professionele coaching is wat je kan verwachten bij V12.
Geen training is hetzelfde.
FIT worden en blijven.

V12 staat voor een power engine. Om jou engine beter te laten lopen bieden we meer aan dan alleen CrossFit.
Lijfstijl trainingen, personal lifecoaching en cursussen. Wij gaan aan het werk met jouw doel. We benaderen niet alleen jouw manier van leven maar ook de mindset. NIET alleen om je doel te bereiken, maar ook te blijven behouden.

Decide, Commit and Succeed
V12 the power engine for Life.



"Wil je fitter worden? Een gezondere leefstijl? Bij CrossFit V12 Sport & Coaching in Rhenen ben je aan het juiste adres. Sebastiaan en Monique onderscheiden zich door hun totaal-aanpak: fitheid is bij V12 een combinatie van fysieke en mentale kracht. V12 biedt je uitdagende CrossFit trainingen, functionele trainingen én personal training die je helpt om je gewoonten blijvend te veranderen."
Adres: Remmerden 122A, 3911tz Rhenen
Stad: Rhenen
Route: Remmerden 122A
Postcode: 3911tz


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: CrossFit ervaringen, Kickboksen Rhenen, Personal trainer Rhenen, CrossFit gelderland, CrossFit Lunteren, Senior crossfit, eGym Rhenen, Eerste CrossFit les
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optisport Sport- en Recreatiecentrum t Gastland Optisport Sport- en Recreatiecentrum t Gastl... 2 km Hier ga ik regelmatig bowlen met mijn broertje. Een voordeel hier is, je hoeft niet m...
Sportschool van Laar Sportschool van Laar 2 km Superfijne yogales gehad. Prettige no-nonsense lerares, en als je lijf niet meewerkt ...
Trisport Rhenen Trisport Rhenen 3 km Hele goeie sportschool,heel veel les keuzes. Ga er graag sporten. Professionele leidi...
TC Rhenen TC Rhenen 3 km Deprimerende vereniging.
Recensies
Altijd goede en leuke sfeer in de lessen, waarbij iedereen elkaar ook aanmoedigt en elkaar erdoor sleept bij zware workouts. Er is altijd goede begeleiding, waarbij echt gekeken wordt naar wat je aankunt en niet gepushed wordt om te veel te vragen van je lichaam. Dit is zeker een aanrader als je fitness saai en eentonig vindt maar wel fit en sterk wil worden.
Geen les is hetzelfde, de sfeer is altijd ontspannen en leuk en alhoewel zeer uitdagend kan iedereen CrossFit doen op eigen niveau. Je verzet iedere keer je grens van wat je kan! Ik ben een stuk fitter en slanker. Als je fitness saai vindt en houdt van uitdaging, kom dan vooral hier trainen. Cardio, kracht, balans en mobiliteit....dat is CrossFit. Oh en Sebastiaan is gewoon echt een heel prettige coach!
Fijne plek met een prettige sfeer. Super begeleiding mede mogelijk gemaakt door de relatief kleine groepen 7 personen.
Ik ben in een paar maanden weer helemaal crossfit geworden door de goede begeleiding en leuke groepslessen bij Crossfit V12! Aanrader!
Driekwart jaar geleden zonder enige CrossFit ervaring gestart. Ik werd direct goed begeleid en kreeg een goede eerste uitleg zodat ik goed mee kon komen. De lessen zijn uitdagend maar erg leuk om te doen. De sfeer in the Box is erg fijn, het voelt zelfs een beetje als thuiskomen. De lessen bestaan uit kleine groepen waardoor het geen grote sportfabriek is. Daar heb ik echt een bloedhekel aan Ik raad het iedereen aan!
Kleine groepjes, persoonlijke begeleiding en super leuke sfeer!
Dankzij twee jaar trouw hardlopen heb ik een prima conditie opgebouwd, maar ik wilde naast sterke benen, ook verder een krachtig en gezond lichaam krijgen. Nu 2,5 maand crossfit verder kan ik zeggen dat het aan het lukken is. Elke training is weer anders, ondanks dat regelmatig dezelfde of dezelfde soort oefeningen terugkomen. Je wordt ook net zo vaak weer verrast. Soms is het programma hels en soms is het heerlijk, maar ik voel me altijd voldaan als we klaar zijn en ik weer thuis ben. Ik heb het idee dat de twee keer in de week crossfit zelfs nog meer bijdraagt aan mijn conditie dan het hardlopen. De sfeer is erg goed, omdat je in relatief kleine groepen bent zit er ook een leuk sociaal element bij. Sebastiaan en Monique geven goede begeleiding en je kan altijd bij ze terecht met vragen, waar ze echt de tijd voor nemen en vakkundig antwoord op hebben. Dikke aanrader dus om het op zijn minst eens een maandje te proberen.
Nu 9 weken bezig, 3 keer per week, merkbaar verschil in kracht en uithoudingsvermogen. Voor het eerst in mijn leven dat ik niet met lood in mijn schoenen ga sporten. Veelzijdig en elke les is en voelt anders aan, je kan op je eigen tempo opbouwen en krijgt duidelijke en goede instructies. Ideaal voor beginners en voor de gevorderde crossfitter. Sebastiaan en Ejal zijn fijne mensen die je graag fitter zien worden.
Sinds 4 maanden sport ik bij CrossfitV12 na een lange periode van matig actief zijn. De begeleiding van Sebastiaan en Monique is professioneel en enthousiast, uiteraard 'vervloek' ik ze wel eens als de training weer eens gemeen was maar dat hoort erbij ;. Elke keer is de training weer anders. Nog niet 1x is de les hetzelfde geweest. Sinds ik Crossfit merk ik dat sterker word en mijn lichaam is veranderd positief gelukkig ;. De sfeer onder de deelnemers is goed en gezellig. Iedereen is serieus bezig met de training maar er is ook zeker zat ruimte voor een dolletje. Sfeer is top!
Sporten was nooit echt mijn ding, maar we zijn inmiddels alweer 1,5 jaar verder na de eerste WOD en het blijft leuk! Geen training is hetzelfde en dat maakt het elke keer weer een leuke uitdaging. Omdat je in kleine groepen traint hebben Sebastiaan en Monique veel tijd voor de juiste begeleiding, om je aan te moedigen en om te ouwehoeren :D. De lessen worden verspreid over de dag gegeven. Ideaal als je bijvoorbeeld onregelmatige tijden werkt, zoals ik. Dikke aanrader 5******
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid