facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trisport Rhenen

Trisport Rhenen

Info

Iedereen kan hier onder professionele begeleiding op zijn of haar niveau trainen. Ontdek Trisport en kom langs voor een proeftraining! www.trisport.nl

Geschiedenis

Hoe lang denk je er al over om (weer) te starten met fitness? Dit is je kans! Trisport Rhenen nodigt je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Tijdens deze week ervaar je hoe het Trisportconcept jou helpt naar een gezonder leven.



"Een veelzijdige sportschool met een huiselijke sfeer!Wilt u afvallen, conditie opbouwen, stress verlagen, sterker of fitter worden of het gewoon naar u zin hebben? Kom dan fitnessen bij Trisport! Wat u wensen ook zijn, onze ervaren en professionele fitness trainers staan voor u klaar! Fitness is een uitstekende manier om bezig te zijn met je body and mind.Mocht u vragen hebben tijdens het fitnessen, kunt u altijd 1 van de fitness instructeurs om hulp vragen. Zo weet u dat u effectief en doelgericht aan het trainen bent en brengt u variatie in uw trainingsprogramma. Op deze wijze bent u zeker van het behalen van uw doelstelling!Alle cardio en krachtapparaten zijn van topmerk nautilus."
Adres: Radboudweg 3, 3911BE Rhenen
Telefoonnummer: 0317617099
Stad: Rhenen
Route: Radboudweg 3
Postcode: 3911BE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00
Zondag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Sporten Rhenen, TriSport Rijssen, Ultimate Fit Rhenen, Afvallen Rhenen, Zumba Rhenen, Personal trainer Rhenen, Bootcamp Rhenen, Yoga Rhenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportschool van Laar Sportschool van Laar 686 meter Superfijne yogales gehad. Prettige no-nonsense lerares, en als je lijf niet meewerkt ...
CrossFit V12 CrossFit V12 3 km Altijd goede en leuke sfeer in de lessen, waarbij iedereen elkaar ook aanmoedigt en ...
Recensies
Hele goeie sportschool,heel veel les keuzes. Ga er graag sporten. Professionele leidinggevende, wordt echt goed les gegeven. Blij met de sportschool.
Fijne sportschool met leuke mensen. Er wordt echt geluisterd naar wat jij wil en zo word je bij het sporten begeleid, wat je doel ook is. Er zijn veel groepslessen in verschillende gebieden, en voor jong en oud. Helaas zijn veel van deze lessen voor wat meer ervaren sporters, niet zo zeer op instapniveau. Maar in de fitnesszaal met een grote variëteit aan apparaten en oefening kan iedereen op zijn eigen tempo en niveau naar hartelust sporten.
Kan alleen maar positief zijn over Trisport. Super accommodatie met professioneel personeel die echt willen mee denken met je en oprecht geïnteresseerd zijn. Willen graag wat voor de inwoners van de gemeente doen en werken daarom mee aan verschillende sociale projecten. Helemaal top!
Ook tijdens Corona, werd er gesport. Zijt het met gedanste afstand, goed schoonmaken én lekker buiten spinning. Vriendelijk, menselijk en maatwerk is mogelijk. Meedenkend in mogelijkheden en kwaliteit van lesgeven. Enthousiaste spinning leraar. Hopelijk binnenkort weer ‘regulier’ in de mooie zaal.
zeer vriendelijk personeel en gastvrije opvang. Mooie degelijke apparaten.
Mooie sportschool en zeer leuk personeel , altijd een vriendelijk woordje klaar . Het voelt niet als sporten maar meer als een leuke vrije tijdsbesteding.
Prima faciliteiten. Medewerkers met hart voor de zaak. Veel mogelijkheden om in groepsverband te trainen. Personal trainers, voedingsadvies, verantwoord afvallen.
gebouw met ongezond binnenklimaat, eigenaren: rancuneus, onbetrouwbaar en communicatief slecht, ze hebben het vorig jaar gekocht voor speculatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid