facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport Sport- en Recreatiecentrum t Gastland

Optisport Sport- en Recreatiecentrum t Gastland

Info

Optisport Gastland Rhenen is een multifunctionele sportcentrum met o.a. Zwembad met Instructiebad, Sporthal, Health Club fitness, Bowling en Kegelbanen.

Geschiedenis

Welkom bij 't Gastland

Lente, zomer, herfst of winter; het hele jaar door genieten jong en oud van de gastvrijheid van Recreatie- en Sportcentrum 't Gastland. Een eigentijds sportcentrum met vele voorzieningen. In het centrum vind je een zwembad met wedstrijdbad, instructiebad, twee zonnebanken, een professioneel fitness centrum, sporthal en natuurlijk ons gezellige sportcafé. Ook beschikken we over sfeervolle bowling- en kegelbanen met een gezellige bar, kid's glowbowling en vele voordelige arrangementen.



Wij brengen je in beweging......!



"De ruim opgezette fitness beschikt over nieuwe apparatuur van Matrix. We hebben ook losse attributen zoals TRX en kettleballs. We beschikken over 2 groepleszalen, waar verschillende lessen gegeven worden.De zaal kan ook afgehuurd worden voor bijvoorbeeld je kinderfeestje of de buitenschoolse opvang. In de zaal kan dan ook zaalvoetbal gespeeld worden.Kinderfeestjes vier je nergens zoals bij 't Gastland in Rhenen! Vier samen met Zed je verjaardag bij 't Gastland! Kom langs met al je vriendjes en vriendinnetjes om samen te bowlen bij onze Glow Disco Bowling en/of ga lekker zwemmen!Bij 't Gastland in Rhenen worden in het zwembad verschillende soorten zwemles aangeboden. Zo kan iedereen zijn A, B of C-zwemdiploma behalen!"
Adres: Groeneweg 58, 3911PG Rhenen
Telefoonnummer: 0317614633
Stad: Rhenen
Route: Groeneweg 58
Postcode: 3911PG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TC Rhenen TC Rhenen 1 km Deprimerende vereniging.
CrossFit V12 CrossFit V12 2 km Altijd goede en leuke sfeer in de lessen, waarbij iedereen elkaar ook aanmoedigt en ...
Recensies
Hier ga ik regelmatig bowlen met mijn broertje. Een voordeel hier is, je hoeft niet meteen bij het reserveren te betalen voor het bowlen. Als je een strike gooit, dan geeft de baan een foutmelding waardoor er niet direct nieuwe kegels tevoorschijn komen. Dit vreet wel aan je tijd.
Zwembad is wat gedateerd en niet helemaal ideaal voor de kinderwagen. Deze mogen niet aan het zwembad worden gezet tijdens het zwemmen en moet daarom achtergelaten worden bij de kleedkamers. Babyzwemmen is wel heel erg leuk! Word goed en ongedwongen gegeven. Duidelijk en betrokken. Apart bad voor babyzwemmen.
Elke keer weer een verrassing bij Optisport! Onwijze verrijking voor de stad natuurlijk, zwembad, sporthal, bowlingbaan, horeca. Dat er af en toe wat misgaat weet heel Rhenen en wijde omgeving zweminstructeurs die niet te water mogen vanwege knie-operaties, dubbelgeboekte sportfaciliteiten, bij de balie horen dat de zwemles niet doorgaat in plaats van per telefoon, niet bijgehouden zwemlesvolgsystemen waardoor je kind bij personele wisselingen weken lang door moet in hetzelfde badje, terwijl de sticker al lang er breed binnen is - we zijn wel wat gewend. Maar hé, er zitten telkens nieuwe medewerkers, dus je geeft het weer een kans. Dit keer twee banen gereserveerd voor een uurtje bowlen, met de gootranden omhoog, wel zo leuk voor een groep kinderen van 7. Keurig per mail bevestigd, dus wij waren er op de gereserveerde tijd. Duurde wel een minuut of tien voor de gootjes erin zaten, want de medewerkers hadden de mail niet gelezen. Duurde ook even voor alle namen ingevoerd waren, dus we gingen wat later van start. Geen probleem, wij hadden de tijd. Maar bij Optisport dachten ze daar anders over. Gastvrouw kwam precies een uur na de oorspronkelijke starttijd melden dat onze tijd erop zat. Niet supergastvrij, dus op de vraag of alles naar wens was geweest bij afrekenen aangegeven dat het op deze manier niet voor herhaling vatbaar was. Je mail niet lezen, niet voorbereid zijn op de boeking, niet vooraf anticiperen op de tijd die kennelijk nodig is om systemen aan de praat te krijgen en mensen te instrueren, en dan gasten de deur uit bonjouren met de mededeling dat je als medewerker nou eenmaal de taak hebt om op de tijd te letten... Lang verhaal kort: ga hier zeker heen als je van absurdisme houdt of als je trainingen hospitality verzorgt. Liefst met enige regelmaat; ze blijven je verrassen! Nu kan het nog: met de bouw van het nieuwe zwembad/sportcentrum zal de boel gerund gaan worden door een groep professionals. Als Rhenen daar maar aan kan wennen...
Vanuit het jeugdsportfonds zijn wij aangemeld voor zwemles. Startdatum zou 6 april zijn maar door ziekte begonnen wij een week later met les. Via post of e-mail ben ik niet op de hoogte gebracht over het doen en laten in het zwembad, wat we mee moeten nemen en waar ik moet staan als de les afgelopen is of het krijgen van een toegangspas. Ook tijdens de les werden mij dingen duidelijk die niet goed vermeld stonden zoals het zwemmen zonder zwemvest of bandjes. het overzicht was naar mijn gevoel tijdens de les niet altijd 100% en er is ook geen mogelijkheid om via kantine oid mee te kijken.Mijn zoon en ik hebben daarom na 1 les besloten niet verder te willen met het zwemdiploma in dit zwembad. Nadat ik via email mijn zorgen heb geuit en een dag later doorgeven heb te willen stoppen, blijft het zwembad erbij de aanmeldingskosten a €35 plus het lesgeld gewoon te willen incasseren. Ondanks dat ik geen pasje heb gekregen of ergens een handtekening heb gezet. Ze weten in welke situatie wij zitten middels jeugdsportfonds en vinden geld dus belangrijker dan empathie. Zelfs het geld van mensen die het niet hebben.
Slecht onderhouden en rommelige indruk. Er is niet eens iets dat je een tribune kunt noemen ik zou zeggen ‘betonnen richel’ wat natuurlijk extra jammer is wanneer je als rijdende ouder van het gastteam de wedstrijd uit moet zitten...ehh uit moet ‘staan’ in dit geval.
Geen aankleedkussen,dame bij de balie erg ongeïnteresseerd. Zwembad is niet bijzonder. Geen kinderbadje aanwezig.
Op de site staat van11.00 14.00 open ook op zondag bij bowlen als dat niet zo is pas het dan aan
Veel te druk in de avond.met baantjes zwemmen. Wordt meer gekletst dan gezwommen.badmeesters die allesbehalve hun werk doen
Bijzonder zwembad.. zorg dat je een mobiel met zaklamp mee hebt de badmeester doet gewoon het licht uit en gaat buiten zitten met collega terwijl er nog mensen omkleden.
Invalide toilet geen wc papier handen kan je niet afdrogen want er hangen geen doekjes. De hele kleedkamer is gewoon smerig en stoffig toilet is smerig. Blijkbaar als je handicap hebt hoef je je billen niet af te vegen en je handen niet te wassen of in een schone ruimte te zitten. Dit is niet eenmalig maar behoorlijk regelmatig. Ik kom daar niet voor mezelf maar vanwege mijn werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid