facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cross Internet

Cross Internet

Info

Cross Internet Marketing is een fullservice internetbureau welke MKB bedrijven & instellingen helpt aan meer resultaat via internet.

Geschiedenis

Cross Internet Marketing is een fullservice internetbureau welke MKB bedrijven & instellingen helpt aan meer resultaat via internet. Dit doen we middels een groter bereik bij de doelgroep via internet. Het begint met concept en strategie. Webdesign en het bouwen van websites hoort hier eveneens bij net zoals ervoor zorgen dat uw website veel bezoekers krijgt door hoge posities in zoekmachines als Google. Elke vraag gerelateerd aan het internet kunnen wij als rasechte internetspecialist voor u beantwoorden.



"Cross Internet helpt je met jouw aanwezigheid op het internet. We zorgen niet alleen voor optimaal ingerichte webshops en websites, maar ook dat deze gevonden worden door de juiste doelgroep, zowel via Google als andere kanalen.Ons aanbod van diensten bestaat hoofdzakelijk uit design & development van websites en webshops, SEO optimalisatie, copywriting, online advertising en social media. Daarnaast zorgt Cross Internet ook voor de ontwikkeling van maatwerk systemen zoals ERP-, CRM-, en CMS-systemen. Nagenoeg álles is mogelijk en maatwerk is ons credo.We bespreken graag de mogelijkheden met je tijdens een vrijblijvend en gratis gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op."
Adres: Lindanusstraat 12, 6031 EA Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0031495451170
Stad: Nederweert
Route: Lindanusstraat 12
Postcode: 6031 EA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Routebureau Nederland Routebureau Nederland 462 meter Topografische fiets- en wandelkaarten, routeontwikkeling, vakantiekaarten voor famili...
Bonsai media Bonsai media 1 km Na diverse tegenslagen bij verschillende webbouwers. Waren we op zoek naar een profes...
Get.Noticed Get.Noticed 2 km Get.Noticed is een professioneel bedrijf en erg prettig om zaken mee te doen. Ze zijn...
Neptunalis Neptunalis 2 km Get.Noticed is een professioneel bedrijf en erg prettig om zaken mee te doen. Ze zijn...
Recensies
Al ruim 2 jaar werken wij samen met Cross Internet en ik kan niet anders zeggen dan dat wij super tevreden zijn. We worden altijd fijn en netjes geholpen en ze denken met alles mee. Ook onze website is beter en mooier geworden en we hebben veel nieuwe klanten aan Cross Internet te danken. Wij van zelfbroodbakken.nl raden Cross Internet dan ook zeker aan.
Al sinds enkele jaren verzorgd Cross Internet onze website. Zij hebben een mooie website voor onze camping ’t Vossenveld gerealiseerd. Deze wordt ook netjes bijgehouden met de informatie die wij ze dan weer aanleveren. Wij zijn hierover dan ook zeer tevreden en Cross Internet is dan ook zeker een aanrader.
Heel tevreden met de samenwerking met Cross Internet! Ze denken mee over verdere uitbreidingen en verbeteringen van onze webshop. Kleine aanpassingen worden snel opgenomen, TOP!
Ik ben zeer tevreden met de diensten van Cross Internet. Antoine en het team hebben ervoor gezorgd dat mijn website binnen no-time online was en binnen de eerste week stroomden de nieuwe boekingen al binnen! Ze staan altijd voor je klaar en geen vraag is teveel. Kortom een aanrader !
Sinds enige tijd houdt Cross Internet de SEO en SEA van onze webwinkel ToyPro.com in de gaten, naar alle tevredenheid. Samenwerking met onze eigen content-schrijvers en ict-er verloopt prima waardoor de teksten niet alleen goed vindbaar zijn maar ook perfect aansluiten bij een goed opgezette versterking van belangrijke zoektermen. En, aan het onderhouden en optimaliseren van de advertenties hebben we geen omkijken meer. Mede op basis van goed, duidelijk en regelmatig contact -veelal op initiatief van Cross Internet - geeft ons dit vertrouwen voor de toekomst.
Leuk! Onze nieuwe website ziet er goed uit. De verbeterde uitstraling die we zochten hebben jullie hierin meer dan gerealiseerd.
Ben zeer tevreden met de snelheid waarmee Cross Internet mij heeft geholpen en natuurlijk ook het resultaat. Bedankt!
Zeer tevreden over de samenwerking met Cross. Vanaf het begin heeft Cross actief meegedacht met de contentstrategie en design van de webshop. Wij krijgen altijd snel reactie wanneer we vragen hebben en kleine aanpassingen kunnen ze altijd snel regelen. Mede hierom hebben we ook gekozen om onze andere websites door Cross te laten ontwikkelen.
Altijd goed bereikbaar en behulpzaam team. Feedback word direct opgepakt en aangepast.
Ben jij op zoek naar een full-service internetbureau met een dream team? Dit vindt je absoluut bij Cross Internet. Ze kunnen alles, klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar ik kan na een jarenlange uitermate prettige en vruchtbare samenwerking, niet anders zeggen, dan dat het in het geval van Cross Internet de absolute waarheid is! Ik geef Cross Internet dan ook geen 5, maar 10 sterren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid