facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonsai media

Info

Bonsai media. Wij ontwerpen en realiseren websites, webshops, webapplicaties en maken sterk en creatief grafisch werk.

Geschiedenis

Bonsai media. Wij ontwerpen en realiseren websites, webshops, webapplicaties en maken sterk en creatief grafisch werk.

Enthousiast, betrokken en creatief. Of het nu gaat om een creatief concept of een technische uitdaging. Wij durven het aan!

Onze specialismen zijn:

+ Website ontwikkeling (ontwerp en realisatie);
+ Webshops (maatwerk, Magento en/of OpenCart);
+ Webapplicaties;
+ Mobiele / responsive websites;
+ WordPress;
+ Grafisch ontwerp;
+ E-mail nieuwsbrieven;
+ Zoekmachine optimalisatie (SEO);
+ Conversie optimalisatie.

Adres: Magnesiumstraat 25 C7, 6031 RV Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495631000
Stad: Nederweert
Route: Magnesiumstraat 25 C7
Postcode: 6031 RV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drukkerij van Deursen Drukkerij van Deursen 575 meter Drukkerij van Deursen staat al jaren voor kwaliteit en zeker voor service ! Wij zijn ...
Cross Internet Cross Internet 1 km Al ruim 2 jaar werken wij samen met Cross Internet en ik kan niet anders zeggen dan d...
Get.Noticed Get.Noticed 4 km Get.Noticed is een professioneel bedrijf en erg prettig om zaken mee te doen. Ze zijn...
Recensies
Na diverse tegenslagen bij verschillende webbouwers. Waren we op zoek naar een professioneel bureau die ons kon helpen met het het vernieuwen van onze website. Ten eerste was de communicatie van Bonsai Media zeer prettig. Dominique was altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en feedback te geven op de voortgang van de website. Hij luisterde ook goed naar de wensen en ideeën en wist deze op een creatieve en professionele manier te vertalen naar de website. Dominique heeft ook veel aandacht besteed aan de details, waardoor de website er nu perfect uitziet! Kortom, ik ben zeer tevreden met de service van Bonsai Media en zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare partner voor het bouwen van een website.
Bonsai Media heeft voor ons in het afgelopen jaar 11 websites ontwikkeld en live gezet. Het was een complex project met de nodige technische uitdagingen omdat alle sites met elkaar naadloos moeten communiceren. Door de manier waarop ze meedenken aan de voorkant en zich flexibel opstellen tijdens het proces zijn we tot een eindresultaat gekomen waar we heel trots op zijn. Ook bij het doorontwikkelen van de sites achteraf stellen ze zeker niet teleur: ze blijven actief meedenken en pakken zaken snel op. Ik raad ze van harte aan.
Heel fijn bedrijf! We werken nu al een aantal jaren samen met Bonsai Media en kijken heel positief naar deze samenwerking. Bonsai heeft al meerdere webshops voor ons ontwikkeld. Altijd fijne communicatie, creatief, korte lijnen en nakomen van afspraken.
We werken al jarenlang samen met Bonsai Media. Fijn bedrijf dat ontwerp en functionaliteit goed weet te combineren. Het valt niet mee om een online bureau te vinden dat niet te groot is en log wordt. Maar ook niet te klein is zodat, wanneer er iemand met vakantie is bijvoorbeeld, alles stil ligt. Deze balans is bij Bonsai Media heel goed. Einde bericht van een tevreden klant.
Een fijne partij om mee samen te werken. Denken mee in oplossingen en gaan net dat stapje verder om het beste eindresultaat neer te zetten.
Bonsai Media weet de juiste informatie op te halen en deze te vertalen naar een professionele website! Fijne communicatie.
Super leuk en creatief team, denken mee, duidelijke communicatie en betrouwbaar!
Goede samenwerking in ontwikkelen van onze webshops
No nonsense bureau met verstand van zaken. Komen afspraken altijd na. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid