facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Neptunalis

Neptunalis

Info

Online werving die werkt

Geschiedenis

Het internet krijgt met de dag meer mogelijkheden. Het wordt elk jaar net zo groot als dat het alle jaren ervoor is gegroeid. Dit gaat met een onvoorstelbare kracht en snelheid. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat u en uw organisatie in deze niet te stoppen veranderingen blijvend op de juiste manier aan kandidaten komt?
Het is niet langer zo dat u alleen gebruik kan maken van massacommunicatie middelen. U zult moeten zorgen voor een ragfijne en effectieve inzet van uw werkgeversboodschap op de juiste plaats en tijd.
Neptunalis biedt u deze mogelijkheden. Vanuit jarenlange ervaring in zowel het recruitmentvak als op het gebied van internet zijn wij in staat om de juiste keuzes te maken voor uw bedrijf. U behaalt niet alleen het meest effectieve resultaat, maar bent er ook van verzekerd dat wij u op de hoogte brengen en houden van de mogelijkheden en onmogelijkheden in het complexe veld van online recruitment.
We stemmen hierbij doelgroep en de continue veranderende internetwereld of elkaar af en bieden u zo resultaatgerichte oplossingen. Dit doet Neptunalis niet alleen, de wereld van vandaag zit te complex in elkaar. Wij bieden een platform van aanpalende bedrijven elk met hun eigen expertise.
Zo krijgt u met Nepunalis the best of all worlds, en stellen wij u in staat om uw personeelsirrigatie optimaal in te richten.



"Wij zijn Getnoticed, het Digital Recruitment Agency van Nederland."
Adres: eindhovensebaan 7H, 6031 NB Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 020-8457284
Stad: Nederweert
Route: eindhovensebaan 7H
Postcode: 6031 NB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Get.Noticed Get.Noticed 0 meter Get.Noticed is een professioneel bedrijf en erg prettig om zaken mee te doen. Ze zijn...
Cross Internet Cross Internet 2 km Al ruim 2 jaar werken wij samen met Cross Internet en ik kan niet anders zeggen dan d...
Routebureau Nederland Routebureau Nederland 2 km Topografische fiets- en wandelkaarten, routeontwikkeling, vakantiekaarten voor famili...
Recensies
Get.Noticed is een professioneel bedrijf en erg prettig om zaken mee te doen. Ze zijn creatief, helpen goed mee met het zoeken naar de juiste oplossingen en ook belangrijk: de koffie smaakt heerlijk!
Loop momenteel stage bij Get.Noticed, Geweldig bedrijf! Echt een aanrader :
Toffe mensen, goede service en meedenkend!
Mooi bedrijf boven t maaiveld
Keurig bedrijf
Vertaald door Google Aangenaam genoeg Origineel Abbastanza piacevole
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid