facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coach- & Kinderpraktijk OASE

Coach- & Kinderpraktijk OASE

Info

Met behulp van spel, beweging en dans begeleid ik kinderen en ouders in het versterken van weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Geschiedenis

Mijn specialisatie ligt bij hulpvragen over opgroeien, adoptie, scheiding en evenwicht vinden. Tevens geef ik dansworkshops met wisselende thema's.

Wat ik voor jou kan betekenen
• Met ondersteuning van beweging en dans laten ontdekken, ervaren en groeien om beter in evenwicht te zijn.
• Jouw kind uitdagen door met spel en beweging uit de comfortzone te stappen om bewuster te handelen of met situaties om te kunnen gaan.
• Jou praktische ondersteuning bieden om beter te kunnen aansluiten bij de unieke leerbehoeften en ontwikkeling van jouw kind.
• Een luisterend oor bieden rondom adoptie- en scheidingsvraagstukken zoals hechting, identiteit, emoties, ontwikkeling en opvoeding.

Het geeft mij voldoening om met mijn expertise en creativiteit een bijdrage te bieden in groei en evenwicht. Hoe mooi is het dat jij of je kind zich verder mag ontplooien in de eigen identiteit!

Geïnteresseerd? Voel je vrij om contact met me op te nemen via:
06 20338734 of [email protected]

Adres: Den Heuvel 68, 6881 VE Velp
Telefoonnummer: 0620338734
Stad: Velp
Route: Den Heuvel 68
Postcode: 6881 VE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adviesbureau J.W. Gijsbers Adviesbureau J.W. Gijsbers 136 meter Adviesbureau J.W. Gijsbers houd zich bezig met bouwkundige werkzaamheden en sporttech...
Watapana Dance Company Watapana Dance Company 367 meter Voor onze bruiloft op Curacao wilden wij graag een openingsdans leren. We hadden beid...
Fia Schooljan viafia Intuïtieve coaching en heling Fia Schooljan viafia Intuïtieve coaching en ... 520 meter Fia is een hele warme persoonlijkheid die in een gesprek snel tot de kern van je vraa...
Slow Sports Rheden Slow Sports Rheden 553 meter Slow Sports staat voor: genietend en ontspannen bewegen!
Crack The Code Crack The Code 644 meter Crack The Code - Core Technologies To Exceed & Excel In Business is a book by Martijn...
Nieuwe Ik Nieuwe Ik 989 meter Jij bent je NIEUWE IK. Mooi van binnen,mooi van buiten. NIEUWE IK verzorgd adviezen ...
AccountControl AccountControl 32 km AccountControl, een jong en dynamisch accountantskantoor waarbij actualiteit hoog in ...
BELL Fiscaal Support BELL Fiscaal Support 33 km Wij willen gedreven ondernemers persoonlijk ondersteunen zodat zij optimaal kunnen pr...
Gastouderbureau Grave-Mill-Landerd e.o. Gastouderbureau Grave-Mill-Landerd e.o. 34 km Fijn gastouderbureau! Laagdrempelig- vriendelijk- bereid om te helpen- deskundig op ...
Inspectrum Inspectrum 73 km Een uitstekend bedrijf voor wie ambities heeft!
Recensies
Het voorjaarsteam is buitengewoon. Van Marc de manager tot de verkoopmedewerkers, de kwaliteit van de dienstverlening is uitzonderlijk en laat uw merk schitteren. Aan de andere kant wil ik u erop wijzen dat het niet hetzelfde is bij Galeries Lafayette waar de kwaliteit van de dienstverlening betreurenswaardig is: ongemotiveerde verkopers, onderuitgezakt op stoelen, met elkaar praten, niet de moeite willen nemen om te begrijpen het verzoek en informeer ons. Hun houding is opbeurend en zo krijg je slechte recensies. Ik begrijp absoluut niet waarom u toelaat dat dergelijk gedrag het imago van uw merk schaadt. Als het voorjaarsteam niet op peil was geweest, was ik ergens anders heen gegaan. Het beeld dat ze geven is schandalig. U moet het zelf ervaren en de service van beide teams vergelijken. Eerlijk gezegd, met een team als Lafayette Haussman weet je zeker dat je failliet gaat!
Zeer teleurgesteld over de kwaliteit. 1 maand geleden dat ik een handtas kocht. En het is al echt beschadigd, elke dag een nieuwe kras. Gaat veel te snel slecht. Ik heb eerder leren tassen gehad, maar geen enkele is zo beschadigd als deze.
Dank aan Marc voor zijn warme ontvangst, zijn gevoel voor service en zijn beschikbaarheid. De tassen zijn geweldig! Wij werden verliefd op de Willow schoudertas.
Zeer teleurgesteld! Ik ben gewend om producten van het merk Coach te kopen, in winkels vooral in de oude boetiek aan de rue Saint Honoré en online tassen, portemonnee, kleding en gezien de kwaliteit van de producten en zoals aangegeven op de site van Coach, breng ik meestal mijn tassen naar de Coach store voor het daar uit te voeren onderhoud. Ik ben hiervoor al verschillende keren teruggekeerd naar de stand aanwezig op Printemps en wat was mijn verbazing toen ik tijdens mijn laatste bezoek te horen kreeg dat het onderhoud van online gekochte producten niet op de stand werd gedaan, dat alleen producten gekocht in de winkel zou kunnen profiteren van de onderhoudsservice omdat anders "te veel klanten hun producten zouden komen laten repareren en de hoeveelheid werk veel te hoog zou zijn". Ik vertelde de persoon dat het niet de eerste keer was dat ik kwam, dat ik mijn producten die ik online had gekocht EN in de winkel altijd had laten onderhouden op de stand en dat ik nog nooit dergelijke informatie had gehad. Hierop vertelde de persoon me "dat mijn product bij uitzondering zou kunnen profiteren van het onderhoud die dag, maar dat dit slechts uitzonderlijk is. ". Ik hou van Coach-producten, niet alleen vanwege de kwaliteit van de producten, maar ook vanwege de kwaliteit van de service gedenkwaardige ervaring toen ik enkele jaren geleden mijn eerste tas kocht in de Saint Honoré-winkel die sindsdien is gesloten. Ik ben nu teleurgesteld over de service en dus het merk. Ik heb geen product gekocht in een Outlet of bij een wederverkoper, maar natuurlijk op de Coach-site. Ik begrijp niet waarom de beleving van een online aankoop anders moet zijn dan die in de winkel, of beter gezegd aan de stand. Ik zou op zoek gaan naar een ander kwaliteitsmerk voor de aankoop van mijn lederwaren, maar dat zal de kwaliteit van zijn service in de loop der jaren niet hebben verloren.
De Aziatische meid die daar werkt, is erg onaangenaam, gewoon een snob. Ik raad het niet aan om daar te kopen.
Onder de indruk van de professionaliteit van Hélène! Dit is de eerste keer dat ik een klantervaring op dit niveau heb gehad. Hélène begeleidde ons bij de aankoop van een tas, informeerde en kreeg zeer snel resultaat. Ze informeerde ons per telefoontje, stuurde ons berichten. Het embleem van maatwerk waar grote merken niet van weten. Gefeliciteerd en bedankt voor uw zeer scherp zakelijk inzicht!!!!! Ik raad deze winkel ten zeerste aan vanwege het toppersoneel en het merk in het algemeen vanwege de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!
Perfect onthaal, attent personeel dat al onze vragen kan beantwoorden, we voelen ons van begin tot eind op ons gemak. Speciale dank aan de 2 heren en de dame met zwart haar die ik tijdens mijn 2 bezoeken heb ontmoet, ze waren allemaal schattig!
Goed en netjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid