facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slow Sports Rheden

Slow Sports Rheden

Info

Slow Sports staat voor: genietend en ontspannen bewegen!

Geschiedenis

Het concept Slow Sports heb ik ontwikkeld vanuit mijn drive om mensen die een hoge drempel ervaren om te gaan sporten, tóch aan het bewegen te krijgen.

Slow Sports staat voor: genietend en ontspannen bewegen!

Wat is daarvoor nodig?

Plezier, dat staat voorop. Je moet al zoveel... je wilt niet óók nog "moeten" sporten. Je wilt juist ontspanning halen uit het sporten! Even een moment voor jezelf.

En verder: Het moet "te doen" zijn. Niet te moeilijk en niet te zwaar dus. Maar wel de uitdaging die je zoekt, binnen de grenzen van jouw kunnen.

Ook wil je een veelzijdige training, waarin gewerkt wordt aan de opbouw van je conditie, je spierkracht en je lenigheid.

Je wilt je als deelnemer "gezien" voelen door de trainer; er is aandacht voor jouw persoonlijke mogelijkheden en grenzen. Er is aandacht voor jou als mens. De groepen zijn daarom niet te groot (maximaal 10 deelnemers).

De natuur en de buitenlucht maken het plaatje compleet.

Inhoud training:

Slow Sports biedt een combinatie van diverse beweegvormen. Er wordt gewandeld (deelnemers die dat willen, kunnen ook stukjes hardlopen) en onderweg zijn er oefeningen voor kracht, balans en coördinatie. Die oefeningen komen uit diverse takken van sport, zoals yoga, krachttraining, pilates en looptraining. Voorop staat: Je beweegt op je eigen niveau!

De training wordt vaak afgesloten met een ademhalings- of ontspannings-oefening. Na afloop van de training is er thee voor de liefhebbers.



"Slow Sports NL biedt laagdrempelige sportlessen in de natuur aan. Plezier en ontspanning staan voorop. De lessen zijn vooral geschikt voor beginnende en recreatieve sporters."
Adres: Kerkallee 93, 6882 AP Velp
Telefoonnummer: 0613640329
Stad: Velp
Route: Kerkallee 93
Postcode: 6882 AP



op zoek naar gerelateerd: Slow Sports Schijndel, Slow Sports Amstelveen, Slow Sports Heerenveen, Slow Sports Bussum, Slowsports, Slow Sports Drachten, Slow Jogging Nederland, Sport Rheden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
1969 1969 154 meter sport en aloevera, voor sporter die gezonde levensstijl belangrijk vindt.
Coach- & Kinderpraktijk OASE Coach- & Kinderpraktijk OASE 553 meter Het voorjaarsteam is buitengewoon. Van Marc de manager tot de verkoopmedewerkers, de ...
Posbankloop Posbankloop 561 meter Mooiste hardloop parcours van Nederland (volgens velen).
Fia Schooljan viafia Intuïtieve coaching en heling Fia Schooljan viafia Intuïtieve coaching en ... 1 km Fia is een hele warme persoonlijkheid die in een gesprek snel tot de kern van je vraa...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid