facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watapana Dance Company

Watapana Dance Company

Info

Wij zijn Watapana Dance Company en we zijn erg gepassioneerd over salsa dansen. Wij verzorgen salsa lessen, bootcamps, workshops en meer.

Label

Naam: Watapana Dance Company
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: +31624842206

Producten

Salsa lessen



"Leer salsa dansen in Arnhem. De nr.1 dansschool voor professionele lessen in een ontspannen omgeving. Onze docenten zijn NK 2019 finalisten en hebben ruime ervaring op het gebied van dansen."
Adres: Parkstraat 3-B, 6881 JA Velp
Telefoonnummer: +31624842206
ln.cdanapataw@ofni
Stad: Velp
Route: Parkstraat 3-B
Postcode: 6881 JA


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 20:00
Dinsdag: 19:00 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coach- & Kinderpraktijk OASE Coach- & Kinderpraktijk OASE 367 meter Het voorjaarsteam is buitengewoon. Van Marc de manager tot de verkoopmedewerkers, de ...
Dansegruppe Dansegruppe 616 meter Scandinavische dansles in het oosten
Recensies
Voor onze bruiloft op Curacao wilden wij graag een openingsdans leren. We hadden beide geen danservaring. In 5 lessen hebben wij samen met Andre en Loes een nummer gekozen en een aantal dans moves geleerd in het genre bachata. Het was een mooie ervaring! Andre en Loes bedankt voor genomen tijd en energie!
Als dansliefhebber kan ik deze dansschool van harte aanbevelen. Ik dans hier nu bijna een jaar en voel me helemaal thuis. De sfeer is vriendelijk en ontspannen, en de techniek in dansen is van hoog niveau. De dansleraar André is een echte professional en een fantastische leeraar. Hij is erg gepassioneerd over dansen en brengt deze passie over op zijn studenten. Hij is altijd bereid om te helpen en aan te moedigen, en hij zorgt ervoor dat elke student zich op zijn gemak voelt. Kortom, ik zou deze dansschool ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige danservaring met professionele instructie en een geweldige sfeer
Na een aantal proeflessen te hebben gedaan bij verschillende salsa scholen in Arnhem sprong Watapana er echt uit voor mij. Het niveau van de school is erg hoog en de docenten hebben veel ervaring en aandacht voor de Studenten. Ook hangt er een hele fijne en gezellige sfeer in de school waardoor ik me vanaf het begin enorm welkom en helemaal op mijn plek voelde!
Het is een hele mooie dansschool, goede sfeer. Superleuke salsales gehad met zeer kundige en héle aardige instructeurs!
Een hele goede school met deskundige docenten. Er zijn leuke lessen en gezellige sfeer. De beste salsa school die ik ooit gehad heb!
Zeer enthoushiasten docenten. Veel passie en energie en aandacht voor de cursisiten. De les stof is goed voorbereid,hebben duidelijk een goal waar ze de cursisten naar toe willen brengen tijdens de cursussen. Samen met de ambiance in carribische sfeer is dit een aanrader. Ik ben beter gaan dansen door de lesstof van deze dansschool. Zijn ook erg aktief voor de cursisten met uitjes en socials.
Ik heb in het verleden bij meerdere dansscholen gedanst, maar ben veruit het meest enthousiast over Watapana. Ik dans er inmiddels 3 jaar. Het is er erg gezellig en voelt als één grote familie. André heeft enorm veel energie en enthousiasme. Hij bedenkt leuke choreografiën en weet iedereen uit te dagen. Hij is een erg goede danser en maakt tijd voor persoonlijke feedback. De lessen bestaan altijd uit 3 delen en die afwisseling ervaar ik als zeer prettig. 1. warming-up 2. solo footwork 3. partnerwork In de coronaperiode dacht André vooral in kansen en deed alles om zijn dansers toch nog zo veel mogelijk aan te kunnen bieden.
Voor de openingsdans op ons huwelijk hebben we hulp gevraagd aan André en Julia. André is op zoek gegaan naar een Engelstalig salsa nummer die we mooi vinden en dat is gelukt. Zij hebben een choreo bedacht die wij erg leuk vonden en deze aan ons geleerd. De openingsdans was een groot succes op de bruiloft, dankzij hen. Leuke lessen en altijd bereid om even een thuis opgenomen dans te voorzien van tips en verbeterpunten. Top!
Watapana is een heel fijne en goede dansschool voor salsa. André, Julia en Charlotte zijn alle drie leuke docenten die goed kunnen uitleggen. Wat ik vooral fijn vind, is dat er voldoende aandacht is voor techniek, en dat je veel persoonlijke feedback krijgt! De sfeer in de lessen is ook altijd goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid