facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Watertoren

Camping de Watertoren

Info

Ruime kampeerplaatsen. Chalets, Safaritenten en B&B te huur.
Chalets verhuren we het gehele jaar. Restaurant geopend vanaf 1 april t/m 31 oktober 2019.

Geschiedenis

Camping de Watertoren ligt in Landgraaf, tussen de dorpjes Rimburg en Waubach in. Camping is geopend tot 13 oktober. Chalets verhuren we het gehele jaar net zoals de camperplaats voor de slagbomen.
De camping heeft ook een restaurant genaamd Bei os op de camping.

De camping is gelegen tegen het Rimburgerbos.
Landgraaf ligt in het deel Parkstad Zuid Limburg, ook wel bekend om zijn vele attracties, zoals Snowworld, Wereldtuinen Mondo Verde, GaiaZoo en nog vele andere.

De camping heeft gezellige veldjes met ruime plaatsen. We hebben een centrale speeltuin met o.a. een airtrampoline en op de veldjes verschillende speeltoestellen. Ook de natuurliefhebbers kunnen zich hier goed vermaken. Mooie fiets en wandelroutes kunt u starten vanaf de camping. Chalets verhuren we het gehele jaar.

In de zomervakantie is er een recreatieteam, die allerlei leuke activiteiten organiseren voor jong en oud.



"Gezellige familie camping met grote kampeerplaatsen"
Adres: Kerkveldweg 1, 6374 LE Landgraaf
Telefoonnummer: 0455321747
Stad: Landgraaf
Route: Kerkveldweg 1
Postcode: 6374 LE



op zoek naar gerelateerd: Boerencamping Landgraaf, Camping Landgraaf Megaland, Camping De Watertoren reviews, Kerkveldweg 1 Landgraaf, Camping Kerkrade, Camping Brunssummerheide, Camping Vaals, Camping Simpelveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Educo Educo 1 km Goed verzorgd verblijf, zeker voor herhaling vatbaar.
The Travel Club Landgraaf The Travel Club Landgraaf 2 km Uw reis in vertrouwde handen...
Van der Biesen Landgraaf Van der Biesen Landgraaf 3 km Leuk hotel, met mooie schone kamer, een koffiehoek waar je diverse koffie, thee en mi...
VakantieXperts VakantieXperts 4 km Elke vakantie een ontdekking Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 09.30 - 18.00 Za...
Camperplaats Landgraaf Camperplaats Landgraaf 6 km Gezellige camperplaats. Prijs kwaliteit verhouding is goed! Zonder afspraak te bezoek...
Recensies
Als gezin met kinderen van 8 en 3 jaar kijken wij terug op een erg fijne vakantie op deze camping. We hebben erg weinig gemist. Het is een gemoedelijke, kindvriendelijke maar toch rustige camping. Vanaf 22.00 uur was het zeker stil en rond 08.00 uur a 08.30 uur werd de camping wakker. Zelf zaten wij tussen die tijd aan het ontbijt waardoor we maar 2x gebruik hebben gemaakt van de broodjesservice. Je kan namelijk pas om 09.00 uur broodjes afhalen wat wij wat aan de late kant vonden. Het personeel en de eigenaren altijd vriendelijk geweest. Het hoofdgebouw van sanitair was altijd goed schoon, werd 2x per dag schoongemaakt. Heb zelf niet hoeven wachten op douchen of naar het toilet gaan, ook niet toen de camping vol stond. Voor douchen moet je wel betalen, ik kreeg niet echt een duidelijk antwoord hoeveel het douchen dan kost maar voor 10 seconden betaal je 2 cent kwam ik achter ; . Voor onze gezin waren we voor twee weken ongeveer 20 euro kwijt. Waarbij 1 kind soms niet douchte vanwege het zwemmen maar een papa of mama soms 2x per dag. Nogmaals, erg fijne vakantie gehad en zou deze camping zeker aanraden!
Wij hebben de camping niet positief ervaren. Te dicht op elkaar op een veld met gezinnen, op zich prima. Maar er naast jongelui zonder kinderen die zich niet aan regels hielden. Was ook geen controle. We waren er tijdens warme dagen. Geen enkele bescherming tegen de zon in de speeltuin. Hierdoor toestellen zo heet dat het niet mogelijk was voor de kinderen om daar te spelen. Het zwembad daarentegen was koud, heerlijk om af te koelen maar niet om lekker in te spelen en te zwemmen. Te koud. Restaurant was niet echt super qua eten en de regels zorgden ervoor dat je niet even met je kinderen op het terras kon zitten. Dus alles wat we dachten dat de camping ons zou bieden moesten we in de omgeving zoeken. Dus voor ons deze camping niet voor herhaling vatbaar
Mooie grote plaatsen en een zeer schoon sanitaire , en in het restaurant kun je heel goed eten . Wij stonden op een comfort plaats , dit houd in dat je over water en tv aansluiting bij de caravan beschikt. Alleen de tv aansluiting moeten ze het een en gaan verbeteren, voordat er teleurstellingen ontstaan en de mensen ontevreden weggaan. Want je hebt een speciaal kastje nodig om tv te kunnen kijken , en dat wordt jammer genoeg niet verteld .En de aanschaf van dat kastje is best Prijzig €50,00 . Ik vindt als je een comfort plaats boekt moet de camping beheerder ten alle tijden zorgen dat je tv kunt kijken want daar betaal je al voor , en jou niet opscheepen met kosten van €50,00 . Fam Epping
Wees er bedacht op dat de prijsvermelding op de camperplaats niet klopt. Daar staat €15/20 per nacht maar bij de incheck blijkt dit € 30 te zijn plus toeristenbelasting. Hiervoor heb je alleen elektriciteit.Er is een kraan op de camperplaats maar er moet betaald worden voor het water, Al met al veel te duur voor de plek die je krijgt en zeker niet voor herhaling vatbaar.
Het betreft een mooie camping waar kinderen vrijuit kunnen spelen. Het sanitair is ook schoon en de omgeving erg mooi. Echter zijn er ook een aantal punten van kritiek. Zo wordt er gewerkt met een betaald systeem voor de douches. Je krijgt bij binnenkomst één druppel waar 5 euro opstaat. Dit is echt ontzettend weinig wanneer je met een gezin van zes, drie dagen gaat kamperen er bestaat wel een mogelijkheid tot opwaarderen. Daarnaast was het personeel van de receptie erg onvriendelijk en voelden wij ons niet welkom. Toen er iets mis gegaan bleek te zijn met de boeking waren zij totaal niet vriendelijk en oplossingsgericht en gaven zij zelfs aan dat als we mogelijk zouden moeten vertrekken, terwijl wij gewoon betaald hadden en de fout niet bij ons lag. Daarnaast waren ze ronduit onbeschoft tegen ons toen mijn man om de wificode vroeg die je eens per verblijf mag vragen. We kregen het verwijt dat ze dat allang had gegeven, en dat het erg onsympathiek van ons was omdat we toch wisten dat die code eenmalig gegeven mag worden. De wificode hadden we echter nog nooit eerder ontvangen... Een beetje jammer is het wel wanneer dat niet eerst gevraagd wordt, maar je meteen boos benaderd wordt. Al met al, voor de klantvriendelijkheid kan je deze camping beter voorbijrijden, maar de camping zelf is prima.
Wij hebben een fantastische vakantie gehad op deze mooi gelegen camping in Rimburg. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Het is een paradijs voor kinderen, naast een mooie grote speeltuin zijn er twee mooie zwembaden. Het bevlogen animatieteam vermaakt de kinderen, daarnaast zijn er tal van leuke avondactiviteiten zoals een avondwandeling met IVN gids door het bos en het wormdal. Tijdens ons verblijf was er een geweldige goochelshow. Het restaurant biedt heerlijke gerechten aan om van te genieten in het restaurant of op het prachtige terras, daarnaast bieden ze ook patat en snacks aan om mee te nemen naar je eigen kampeerplek. Op woensdag worden er op bestelling overheerlijke verse pizza’s gebakken. Kortom, een geweldige camping echt een aanrader! Wij komen zeker terug!
Prima rustige camping met ruime opzet! Wij hebben een midweek in het oranje chalet mogen overnachten en hebben genoten van de rust; zowel de omgeving als de camping. Er wordt genoeg gedaan voor de kleintjes 4/9 jaar. Maar s’avonds niets dan stilte! Heerlijk, Zwembad werd elke dag schoongemaakt, en personeel vriendelijk en behulpzaam. Omgeving is prachtig,. Wij komen nog eens terug dit maal met caravan.
De camping is prachtig gelegen in het Limburgs heuvellandschap. Direct vanuit de camping kan je mooie wandel of fiets tochten maken. Neem geen plek te dicht bij het zwembad. Erg rumoerig en het badhuis ligt niet echt dichtbij. De receptie is sober maar vriendelijk. Restaurant is redelijk. Je moet wel boodschappen doen bij de Plus een paar km verderop. Rimburg is echt de moeite waard om eens doorheen te wandelen.
Mooie camping, twee weken gekampeerd met onze kleine man. Veel speeltuintjes voor de kinderen. Het zwembad water had iets warmer gemogen. In het restaurant kan je lekker eten.
Net voor het hoogseizoen zijn wij hier twee weken geweest en we vonden het een hele fijne camping. Alles is netjes en schoon. Ook het toiletgebouw. Contact met de receptie was makkelijk. Geen super grote camping maar toch een zwembadje erbij. Wat ons betreft een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid