facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Educo

Educo

Info

In het Zuid-Limburgse dorpje Rimburg, staat deze monumentale carréboerderij uit 1718 waar een aantal gastenkamers en een appartement zijn gerealiseerd.

Geschiedenis

In het Zuid-Limburgse dorpje Rimburg, ‘de parel van Landgraaf’, staat deze monumentale carréboerderij uit 1718 (met gesloten binnenhof) waar een aantal gastenkamers en een appartement zijn gerealiseerd. De boerderij is mooi gelegen in het Wormdal, nabij de Duitse grens.
Achter de boerderij ligt een prachtig terras met aansluitend een parkachtige tuin met zwembad en speeltoestellen, waar u heerlijk kunt vertoeven.


Appartement
Het appartement heeft een eigen ingang en bestaat uit een ruime twee- en driepersoonsslaapkamer (evt. uit te breiden met een kinderbedje), leefkeuken en badkamer. De luxe badkamer is voorzien van Turkse sauna (te gebruiken tegen meerprijs), toilet, douche en wastafel.
De ruime leefkeuken is van alle gemakken voorzien en biedt voldoende ruimte voor het nuttigen van ontbijt, lunch en diner. Het gebruik van de grote flatscreen HD televisie en draadloos internet is bij de prijs inbegrepen.
Wilt u buiten ontbijten of dineren, dan kan dit op de idyllische binnenplaats.
In de parkachtige tuin met zwembad en kampvuurplaats kunt u heerlijk vertoeven als u een dagje ‘thuis’ blijft.

Bed & Breakfast

De Bed & Breakfast heeft een eigen ingang en bestaat uit een ruime hal, zes tweepersoonsslaapkamers, luxe sanitaire voorzieningen, sfeervolle en modern ingerichte ontbijtruimte en een extra toilet met wastafel op de 1e verdieping.
De zes tweepersoons kamers zijn voorzien van stevige bedden die garant staan voor een goede nachtrust. Op drie kamers staat een stapelbed, de overige drie kamers hebben twee eenpersoonsbedden.

De gemeenschappelijke voorzieningen bestaan uit:
- Ontbijtruimte voorzien van keukenblok met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron.
Er is in ruime mate gesorteerd en voldoende servies en bestek.
De ontbijtruimte is bovendien voorzien van een grootbeeld flatscreen HD televisie.
- Sanitaire voorzieningen: twee massagedouches, drie toiletten en drie wastafels.

Tevens kunt u gebruik maken van onze parkachtige tuin en idyllische binnenplaats.

Groepen

In deze monumentale Limburgse carréboerderij is een groepsaccommodatie gerealiseerd voor maximaal 12 personen. De accommodatie is goed geïsoleerd en verwarmd en biedt optimale mogelijkheden voor familiebijeenkomsten, vergaderingen, seminars, werkweken, educatieve bijeenkomsten en verenigingen.

De accommodatie bestaat uit:
- zes tweepersoons kamers die voorzien zijn van stevige bedden die garant staan voor een goede nachtrust. Op drie kamers staat een stapelbed, de overige drie kamers hebben twee eenpersoonsbedden.
- ontbijtruimte annex vergaderruimte voorzien van keukenblok met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron. Er is in ruime mate gesorteerd en voldoende servies en bestek. Bovendien is de ontbijtruimte voorzien van een grootbeeld flatscreen HD televisie.
- sanitaire voorzieningen: twee massagedouches, drie toiletten en drie wastafels.

Tevens kunt u gebruik maken van onze parkachtige tuin en idyllische binnenplaats.

Adres: Rinckberg 29, 6374 LP Landgraaf
Telefoonnummer: 045-5324722
Stad: Landgraaf
Route: Rinckberg 29
Postcode: 6374 LP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping de Watertoren Camping de Watertoren 1 km Als gezin met kinderen van 8 en 3 jaar kijken wij terug op een erg fijne vakantie op ...
Recensies
Goed verzorgd verblijf, zeker voor herhaling vatbaar.
Prima B&B, gastvrij, rustig en schoon. Mooie omgeving om hard te lopen, te wandelen of te fietsen. Een aanrader!
Wat een mooie locatie. We hadden er een bruiloft. Het leek wel of we in Toscana waren.
Geweldige locatie met een uitstekende gastvrouw en man. Genoten van de tuin! Was super.
Heel erg fijn om er te slapen.
Geweldig goede verzorging.
Mooie b&b. Gerund door super lieve en gastvrije mensen.
Ligging: top. Eigenaren: top. Faciliteiten: top. Kortom de B&B to be
Kaars gebrand in de kerk.
Vertaald door Google Een prima bed en breakfast in een rustig dorp, in een landelijke omgeving. Yvonne, die het etablissement runt, is erg behulpzaam en vriendelijk. De slaapkamers zijn eenvoudig, maar comfortabel. Grote waarde en ik zou het zeker aanbevelen als een budgetaccommodatie. Origineel An excellent bed and breakfast in a quiet village, in a rural setting. Yvonne, who runs the establishment, is very helpful and friendly. Bedrooms are basic, but comfortable. Great value and I would definitely recommend it as a budget accommodation.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid