facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Biesen Landgraaf

Van der Biesen Landgraaf

Info

Allround reisbureau met pakketreizen van Nederlandse, Duitse en Belgische touroperators. Ook verzorgen wij reizen op maat, stedentrips en vliegtickets.

Adres: Raadhuisplein 12, 6371LA Landgraaf
Telefoonnummer: 0455322233
Stad: Landgraaf
Route: Raadhuisplein 12
Postcode: 6371LA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van der Biesen dagtochten, Van der Biesen Oostenrijk, Van der Biesen Wenen, Van der Biesen 2022, Van der Biesen opstapplaatsen, Van der Biesen reizen Italië, Www Van der Biesen reizen nl, Reisbureau Landgraaf Hoofdstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Travel Club Landgraaf The Travel Club Landgraaf 1 km Uw reis in vertrouwde handen...
VakantieXperts VakantieXperts 2 km Elke vakantie een ontdekking Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 09.30 - 18.00 Za...
Camping de Watertoren Camping de Watertoren 3 km Als gezin met kinderen van 8 en 3 jaar kijken wij terug op een erg fijne vakantie op ...
Recensies
Leuk hotel, met mooie schone kamer, een koffiehoek waar je diverse koffie, thee en milkshake kon bestellen. Afstand naar winkels was goed, links of rechts van het hotel lagen overal restaurants en winkels kels, iets verder door was een groter winkelcentrum.
Costa Adeje in Tenerife.Het was een onvergetelijke vakantie.Geweldig
Deze reis was weer uitstekend georganiseerd. Het hotel in Neum was uitstekend, hele mooie kamer met uitzicht op zee, airco en heerlijk ontbijtbuffet en dinerbuffet. Hotels onderweg waren voldoende. Heb genoten van deze mooie reis, veel gezien en de gidsen gaven heel veel informatie.
Zoals het moet , neemt tijd , luistert , geeft vakkundig advies , en verrassend dat hun geadviseerde reis, bij aankomst en verblijf op bestemming aan alle wensen voldeed. Hebben een vakantie op Zakynthos, hotel Diana palace in oktober bij hun geboekt. Toppie.
Geweldige service van deze persoon, om ons Dialisren reisje naar Benidorm.Chapau.
Weer een zeer goede service. Alles top voor ons verzorgd
Een prachtige reis naar een mooie streek met interessante steden, een goede reisleider en een uitstekende chauffeuse Karin die zeer veilig reed!!!!!!!
Als je een reisbureau zoekt die met je meedenkt, moet je hier naar toe. Doordat wij altijd onze vliegvakanties hier boeken weten ze precies wat we zoeken. Zelfs toen we op het vliegveld in Gran Canaria tegen problemen aan liepen, savonds laat, hebben ze ons geholpen.
Van der biesen landgraaf doet er alles aan om je een mooie onbezorgde reis te bezorgen.
Al meerdere keren super geholpen, top service!! Zou ik aan iedereen aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid