facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de snieder/ boerderij vakantiehuis

Camping de snieder/ boerderij vakantiehuis

Info

Hoi wij zijn Frans & Fleur en beschikken over een gezellige boerderijcamping in de omgeving van Ootmarsum en een boerderijvakantiehuis tot 26 personen ( zie website )

Adres: possenweg 13, 7663 TS Mander (Tubbergen)
Telefoonnummer: 0611471013
Stad: Mander
Route: possenweg 13
Postcode: 7663 TS



op zoek naar gerelateerd: SVR camping Twente, Boerderijcamping Twente, SVR camping Oldenzaal, SVR camping Enschede, Kamperen bij de boer, Overzicht SVR campings, SVR campings Nederland, Camping Nutter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurlijk Mander Natuurlijk Mander 1 km Prachtige locatie voor een groep familieleden, vrienden etc. Het huis is ruim, de voo...
Vakantieboerderij Erve Denink Vakantieboerderij Erve Denink 2 km Geweldige buitenrit gemaakt op de friesen. Geweldige paarden, prachtige omgeving &...
Camping Dal van de Mosbeek Camping Dal van de Mosbeek 2 km De camping doet goed waar het zelf invloed op heeft. Schoon en fris sanitair, mooie r...
Buitenrit Twente stal Denink Buitenrit Twente stal Denink 3 km Geweldige buitenrit gemaakt op de friesen. Geweldige paarden, prachtige omgeving &...
Recensies
Super fijne, rustige en gemoedelijke camping. Na 2 weken op een massale, drukke camping in Friesland met alles er op en eraan kwamen we opgejaagd en gestresst terug van vakantie. Mijn ouders staan hier op de camping en we kwamen er toch langs op de terugweg dus we zouden hier even op bezoek gaan. Dat bezoek werd een dag, die dag werd een week en eigenlijk willen we hier nooit meer weg, haha. Van alles wat de grote camping ons geleerd heeft is één ding mij het meest bijgebleven: een kind heeft helemaal niet zoveel nodig om zich te vermaken! En wij als ouder nóg minder ; De kinderen hebben hier genoeg te doen en ze leren ook nog eens zichzelf te vermaken ipv opgelegde dingen van een animatieteam. Als je bang bent dat de kinderen zich hier niet zullen vermaken dan kun je die angst naast je neerleggen, Frans en Fleur hebben een fantastische camping, óók voor kinderen! :
Twee nachten met caravan op de camping gestaan. Mooie riante plaatsen met een prachtig uitzicht. Ideaal voor een wandeling met de hond, je bent zo tussen de landerijen. Voor de kinderen waren er fietsen en skelters, daar konden ze zich prima mee vermaken. De schommel en wip waren wel erg verouderd. Het sanitair is simpel maar schoon, prima voor een kort verblijf. Er was een bruiloft op de camping, op zich natuurlijk hartstikke leuk voor het bruidspaar, maar we zijn hier van tevoren niet van op de hoogte gebracht. Als we dit hadden geweten waren we liever een ander moment naar de camping gegaan omdat het natuurlijk drukte en lawaai met zich meebrengt.
Een heel mooi rustig plekje in een heel mooi gebied. Én Frans en Fleur zijn echt hele betrokken en vriendelijke eigenaren. Toen we in de problemen kwamen met onze fietsen stond Frans direct voor ons klaar. Dat hadden we nog nooit zo meegemaakt. Dank Frans. Geweldig!
Basic camping met vriendelijke eigenaren, net sanitair en leuke kantine. 2 velden, waarvan 1 aan een grote vijfer. Prachtige plekken. Tevens uitvalbasis door het prachtige Twentse landschap.
Super leuke locatie. Je kan zelfs een vuurtje bij de kampeerplaats stoken. Gastvrije ontvangst. Voor de kinderen goed vermaak.
Op zich prima camping met aardige beheerder. Helaas 2 nachten wakker gehouden door huurders van de groepsaccomodatie vanwege luidruchtig gepraat en de tweede avond zelfs tot kwart over 2 harde disco beats. Dat kan echt niet op deze heerlijke rustige plaats.
Frans en Fleur die snappen wat de juiste ingrediënten zijn voor het goede vakantie gevoel. Heerlijk.
Top weekend. Wij hebben een geweldig familie weekend gehad. Met 8 volwassenen 5 kinderen en 2 honden. Het appartement heeft veel ruimte en is van alle gemakken voorzien. Op zaterdag de huifkartocht inclusief drankjes. Onderweg klootschieten. En nadien heeft Frans nog lekkere hapjes voor ons gemaakt. De hottub en de vuurplaats waren een groot succes. Volgend jaar weer.
Mooie boerderij camping leuk ingericht. Met 2 mooie velden 1 bij een vijver en 1 veld me t 2 perken met wilde bloemen en al je voor je rust komt is het zeker de moeite waard om hier te gaan staan.
Helemaal top hier, attente en leuke eigenaars die op eigen wijze de camping runnen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid