facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurlijk Mander

Natuurlijk Mander

Info

Aspergeboerderij, vakantiehuis en groepsaccommodatie

Geschiedenis

In Mander, aan de Mosbeek, ligt onze boerderij waar u terecht kunt voor uw vakantie en onze heerlijke asperges. Natuurlijk Mander!

De aspergeboerderij
Het seizoen is begonnen! Wij verkopen in de periode van april tot eind mei asperges, ook geschild, in onze winkel op de boerderij.
16 mei staat het Aspergefestival op de agenda, iedereen is dan van harte welkom in Mander!
1 juni is er Open dag op onze Aspergeboerderij, kom zelf kijken hoe deze groente geteeld en verwerkt wordt.

Het vakantiehuis
Op 400 meter van onze boerderij, ligt heerlijk rustig in de natuur, ons vakantiehuis. Deze is geschikt voor 4 t/m 15 personen, ideaal voor een familieweekend of een vakantie met een grotere groep.

Groepsaccommodatie - Erve de Mandermaten
Aan de rand van ons erf staat de nieuwe groepsaccommodatie Erve de Mandermaten, geheel in Twentse stijl. Deze accommodatie is geschikt voor groepen tot 16 personen en met 2 slaapkamers op de begane grond ook rolstoelvriendelijk.

Adres: Vleerhoeksweg 9, 7663 TK Mander (Tubbergen)
Telefoonnummer: 0541 680311
Stad: Mander
Route: Vleerhoeksweg 9
Postcode: 7663 TK



op zoek naar gerelateerd: Vleerhoeksweg 5 Mander, Vakantieboerderij Mander, Mander (Tubbergen), Mander vakantiehuis, Vakantieboerderij Mander (Tubbergen)
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aspergeteeltbedrijf oude luttikhuis Aspergeteeltbedrijf oude luttikhuis 114 meter Prachtige locatie voor een groep familieleden, vrienden etc. Het huis is ruim, de voo...
Vakantieboerderij Erve Denink Vakantieboerderij Erve Denink 1 km Geweldige buitenrit gemaakt op de friesen. Geweldige paarden, prachtige omgeving &...
Vakantieboerderij Snijders Vakantieboerderij Snijders 1 km Afgelopen weekend een lang weekend verbleven in deze prachtige accommodatie. Het huis...
Camping de snieder/ boerderij vakantiehuis Camping de snieder/ boerderij vakantiehuis 1 km Super fijne, rustige en gemoedelijke camping. Na 2 weken op een massale, drukke campi...
Buitenrit Twente stal Denink Buitenrit Twente stal Denink 2 km Geweldige buitenrit gemaakt op de friesen. Geweldige paarden, prachtige omgeving &...
Recensies
Prachtige locatie voor een groep familieleden, vrienden etc. Het huis is ruim, de voorzieningen keuken, sanitair etc zijn prima. Leuk uitzicht over een weiland achter de woning. En de omgeving biedt veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen onderweg te lunchen, dineren etc.
Wat een mooi boerenbedrijf, om trots op te zijn. Vriendelijk geholpen in de mooie boerderijwinkel. En waar ik voor kwam: Heerlijke asperges gehaald. Genieten.
Een mooi ruim en comfortabel huis op een mooie plek. Alles was netjes aan kant en voor ons 11 genoeg ruimte om de vele stoelen, banken tafels en bedden. De foto's op de website geven wat dat betreft een goed beeld. Wij hebben ons prima vermaakt. Het enige dat iets minder is, is de gehorigheid van de 1e etage en de aanwezigheid van een zuipkeet ergens in de buurt. Niet iedereen zal dat opvallen en zich daaraan storen.
Heerlijk huis met grote keuken en woonksmer en ruim boldoende nette slaapkamers. Ook voldoende sanitair! Wij komen vast nog wel eens een keer terug!
Asperges gekocht - Knispervers dus van zeer goede kwaliteit.
Erg mooi landelijk gelegen. Zeer sfeervol ingericht! Echt Super!!!
Echte Twentsche gastvrijheid en een super locatie. Dit is Twente op zijn best
Heerlijke asperges gekocht en super vers
Heerlijke aperges, wel wat prijzig
Mooi huis op een schitterende locatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid