facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Dal van de Mosbeek

Camping Dal van de Mosbeek

Info

Camping Dal van de Mosbeek is een vakantieoord midden in de prachtige Twentse natuur.

Geschiedenis

Op de camping komt u heerlijk tot rust op één van onze zeer ruime comfortplaatsen. De omgeving is een ware beleving voor iedere fietser en wandelaar. In Mander en Vasse (1 km.) vindt u vele gezellige restaurants en terrasjes en ook het bekende kunststadje Ootmarsum (5 km.) is een absolute aanrader voor iedere toerist.



"Camping Dal van de Mosbeek ligt in Mander, midden in de prachtige Twentse natuur. Op de camping komt U heerlijk tot rust op één van onze zeer ruime comfortplaatsen.De omgeving is een ware beleving voor iedere fietser en wandelaar. In Mander en Vasse 1 km. vindt U vele gezellige restaurants en terrasjes en ook het bekende kunststadje Ootmarsum 5 km. is een absolute aanrader voor iedere toerist.Het kampeerterrein is ruim opgezet met 132 comfort kampeerplaatsen die minimaal 160 m2 groot zijn. Sommige plaatsen zijn zelfs bijna 200 m2 groot. Iedere plek heeft een eigen watertapkraan, kabeltelevisieaansluiting, elektra van 6 tot 16 ampère en afvoer op het riool voor vuil water."
Adres: Uelserweg 153, 7663TD Mander (Tubbergen)
Telefoonnummer: 0541680644
Stad: Mander
Route: Uelserweg 153
Postcode: 7663TD



op zoek naar gerelateerd: Tarieven Camping Dal van de Mosbeek, SVR camping Mander, Afstand Mander Ootmarsum, Camping Ootmarsum met zwembad, Kabouterpad Mander, SVR camping Vasse, Camping Springendal, Camping de Haer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping de snieder/ boerderij vakantiehuis Camping de snieder/ boerderij vakantiehuis 2 km Super fijne, rustige en gemoedelijke camping. Na 2 weken op een massale, drukke campi...
Recensies
De camping doet goed waar het zelf invloed op heeft. Schoon en fris sanitair, mooie ruime plaatsen en leuke speelplekken voor de kinderen. Betalen met een SEP card voor warm water is wel wat gedateerd. Met 24 cent per minuut zijn het zeker de kosten niet, maar het voelt niet echt van deze tijd. Er zijn meer opties om zuinig waterverbruik te stimuleren. En op deze manier kan je de douche alleen maar aan of uit zetten. Voor mij als liefhebber van fris douchen was het regelmatig veel te heet. De verdere nadelen waren vooral externe factoren. Ik herken de eerdere opmerking over lawaai tot in de nacht. Misschien was het het scouting gebouw achter de camping of ergens een schuur feest bij een boerderij, maar meerdere avonden was er toch tot in de nacht muziek te horen. Verder waren er wel wat kinderen, vooral rondom het veld met het grote springkussen en bij de water speelplaats, maar het gros van de camping stond vol senioren. Voor onze eigen kinderen hadden we op nog wat meer jeugdig publiek gehoopt. Kan de camping uiteraard weinig aan doen, wellicht puur toeval voor onze weken. En het is jammer dat café/snackbar De Manderie beperkt open is. In het weekend en volgens mij ook wel eens op woensdag, maar in het hoogseizoen en zeker met de hoge temperaturen zou het een fijne optie zijn om een drankje of ijsje te halen. Het was wel jammer dat het toch nog best wat dagen gesloten was.
Hele mooie en rustige camping met zeer ruime plaatsen 160m2. Eigen stroom- water-, afvoer en televisie aansluiting. Een goed werkende wifi, die in de avonduren wat minder was. Super schoon en netje sanitair gebouw met voldoende toiletten en douches. We hebben er 2 weken genoten van de camping en de prachtige omgeving. Super om te fietsen. Ook de restaurants in de nabije omgeving waren prima. Een echte aanrader.
We zijn er nog steeds, tot eind september . Jammer dat het restaurant alleen even op zaterdag en zonda van 15 00 tot hooguit 1800.geopend. Bediening toppers .Maar denk te weinig mensen. Toiletten Niets op te zeggen in één woord schoon schoon schoon. Picknick gebied hebben niemand zien gebruiken Wij hebben een mooie tijd vanaf Juni hier al volbracht. Gr Mieke Hulst
Hele fijne camping! Ruime plaatsen, schoon sanitair en leuke speelplekken voor de kinderen. Aanrader! Wij komen zeker nog eens terug.
Nette camping. Ruime plaatsen. Weinig schaduw plekken. Veel fiets- en wandel gelegenheid. En een beetje verlaten gebied. Maakt het geheel wat beter.
Super camping waar alles perfect voor elkaar is!Te vinden op een geweldige locatie in het prachtige Twentse land. Heerlijk gebied om te wandelen, fietsen en een lekker hapje te eten.
Mooie camping met zeer ruime plaatsen. Modern en schoon sanitair. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen!
Top vakantie gehad! Verbleven in een Safari tent voor 4 personen. 2 volwassenen, een kleuter en een baby, voor het camping bedje was ruimte naast het 2 persoonsbed. Omgeving heerlijk rustig, snachts goed geslapen en overdag genoeg te doen voor de kinderen.
Prachtige camping, mooie grote staanplaatsen Het sanitair is supernetjes. Broodjesservice, leuke speeltuinen voor de kinderen en skelters om mee te crossen. Zeker een aanrader.
Erg ruime camping, zeer schone sanitair, vriendelijke gastheer, als je rust zoekt is dit de camping. De omgeving is super mooi, ik snap waarom het druk is met al die fietsers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid