facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Totaal Van Velzen

Bike Totaal Van Velzen

Info

Door ons lidmaatschap van de Bike Totaal organisatie kunnen wij alle top 10 merken in Nederland vlot leveren. Maak uw keus op onze website en kom langs!



"Bike Totaal van Velzen bestaat 1 september 2023 maar liefst 100 jaar in Driebergen. Inmiddels met nieuwe eigenaar en medewerkers maar wel met die kenmerkende service en vakmanschap. De fietsenbranche is met name in de e-bike sector gigantisch veranderd. Wij laten ons jaarlijks bijscholen om de nieuwste technieken "eigen" te maken.Samen met ruim 140 Bike Totaal collega's houden wij de fietsers in Nederland "on the road"!"
Adres: Traaij 16, 3971 GN Driebergen
Telefoonnummer: 0343512785
Stad: Driebergen
Route: Traaij 16
Postcode: 3971 GN



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Driebergen traay, Bike Totaal winkels, Bike Totaal Nijmegen, Bike Totaal Apeldoorn, Bike Totaal Berkel, 2wielerspecialist Driebergen, 2e hands fiets Driebergen, Gazelle e-bike
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
fietsenopdeheuvelrug fietsenopdeheuvelrug 0 meter 'fietsen op de heuvelrug' is een initiatief van Van Velzen Fietsen!
Fietsplus Paul de Kruif Fietsplus Paul de Kruif 56 meter Ik was onderweg met mijn elektrische fiets toen er ineens 'iets aanliep'. Ik heb gest...
Fietsshop Driebergen Fietsshop Driebergen 733 meter Ambachtelijk vakmanschap maar dan van deze tijd !
2Wielerspecialist Driebergen 2Wielerspecialist Driebergen 760 meter Mocht je nog eens een fietsenwinkel zoeken met vriendelijke, kundige en behulpzame me...
VeloScout VeloScout 953 meter VeloScout is een platform waar fietsliefhebbers bij elkaar komen. Veloscout heeft het...
Recensies
Ik kreeg mijn kinderzitje niet voor op de fiets gemonteerd. Even gebeld voor advies en ik mocht gelijk langskomen. Bleek wat mis met het schroefdraad in de stuurpen vanuit de fabrikant. David was erg behulpzaam en meedenkend en heeft mij ter plekke geholpen dmv een creatieve oplossing. Het fietsstoeltje zit er dus nu alsnog op! :
Trapper was losgeraakt, is meteen kosteloos verholpen door zeer vriendelijke fietsenmaker. Bedankt.
Goede informatie gehad over de fietsen. Proefrit was makkelijk te plannen. Wij hebben hier twee fietsen gekocht, ze werden op afspraak na sluitingstijd van de keurig thuisgebracht. En ook nog een prima inruil prijs gehad voor dd inruil. Dank je wel Jos voor je expertise en eerlijkheid
Ketting lag er af van mijn fiets, toen de fietsenmaker de Mantel sticker op mijn fiets zag stuurde hij mij direct weg, uit principe. Erg klantvriendelijk dus! Toevoeging na reactie van Bike Totaal: de medewerker vroeg mij niet naar de reden dat ik niet naar Mantel ging en reageerde niet op mijn vraag waarom hij niet wilde helpen antwoord was: 'dat doen wij gewoon niet'. Heeft wat mij betreft dus alles met klantvriendelijkheid te maken.
Met veel plezier rijden wij op een ebike van Gazelle gekocht bij Jos. Nu zat er een draadje los bij de accu en heb zonder probleem een fantastische gazelle leenfiets gekregen. Top! David en Jos zijn kundig en altijd relaxed en aardig. Dank jullie wel!
Bij Van Velzen Fietsen kan je een uitgebreide proefrit maken op een E-bike. Goed advies en dan kan je de juiste keuze maken. - ik ben enorm blij met mijn Cortina Blau. Een prachtige sportieve E-Bike . Jos dank je wel !! Aanrader in Driebergen. Jos je hebt zeker 5 sterren verdiend !
Twee weken terug mijn mountainbike voor een beurt weggebracht met de nadrukkelijke instructie om deze ‘Alpenproof’ te maken. Naast een verschrikkelijke klantvriendelijkheid door een norse eigenaar kom ik er nu in de Alpen achter dat ze beter van mijn fiets af konden blijven. Ketting + casette + kabels hadden vervangen moeten worden, totale onkunde van de monteur. Tip: Breng hier NOOIT je fiets heen. Het kan alleen slechter worden.
Deskundig advies gekregen bij aankoop e-bike. Zeer geduldig en aardig geholpen, diverse proefritten gemaakt. Prima inruilprijs gekregen. Leverancier van o.a. Dutch ID: topfiets.
Vrijdag 3 juni 2022 fietste ik in Driebergen, bij het remmen maakte de rem een vreemd geluid, een bout en moer waren verdwenen, gelukkig gebeurde het net voor een fietsenwinkel Bike totaal op de Traaij in Driebergen, achterom gereden en hadden direct tijd voor me, het repareren ging buiten niet, fiets naar binnen gereden en in de takels gehangen, gerepareerd en op de vraag wat de kosten waren, was het antwoord NIETS, geniet maar van je vakantie, zelfs een fooi wilde ze niet aanpakken, hier bestaat nog SERVICE en KLANT VRIENDELIJKHEID, echt super van ze.
Zeer aardig personeel maar mijn ervaring is dat het onderhoud kwalitatief slecht is. Ik zou ze graag een hogere score willen geven want het personeel is zeer vriendelijk maar we hebben onze bakfiets er meerdere keren gebracht voor een onderhoudsbeurt en elke keer hadden we meer euvels met de fiets na de beurt dan er voor. Een greep uit de euvels: - slechts aangedraaide stuurpen waardoor deze tijdens het fietsen los schoot - slecht gemonteerde remkabel waardoor deze los schoot week na de beurt. Tevens gingen de remkabels na enkele weken al roesten door slechte montage. Remproblemen speelden sowieso vaker. - versnellingen schakelde telkens na een beurt slecht terwijl ze voor de beurt goed ingesteld waren. De monteur bleek van mening te zijn dat hij deze op gevoel kon stellen ipv naar de stelstrepen te kijken. - etc, etc, Telkens werden zaken in tweede instantie wel weer hersteld, maar mijn grens is bereikt. Advies aan een potentiele klant: als je een fiets wilt kopen: doen, maar het onderhoud zou ik ergens anders uit laten voeren. Advies aan de fietsenmaker: doe een kwaliteitscheck als de fiets klaar is. Rijd een rondje en check het afgeleverde werk.. En ik heb geen idee of ik steeds dezelfde monteur heb gehad, maar die haalt geen eer uit zijn werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid