facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2Wielerspecialist Driebergen

2Wielerspecialist Driebergen
Adres: De Sluis 32-34, 3972 CW Driebergen
Telefoonnummer: 0343 554403
Stad: Driebergen
Route: De Sluis 32-34
Postcode: 3972 CW



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Driebergen traay, Tweedehands fiets Driebergen, Fietsenwinkel Doorn, Roval Rapide stuur, Fietsenwinkel Zeist, Overjarige racefietsen, Cyclocross specialist, Fietsenwinkel Wijk bij Duurstede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bike Totaal Van Velzen Bike Totaal Van Velzen 760 meter Ik kreeg mijn kinderzitje niet voor op de fiets gemonteerd. Even gebeld voor advies e...
fietsenopdeheuvelrug fietsenopdeheuvelrug 760 meter 'fietsen op de heuvelrug' is een initiatief van Van Velzen Fietsen!
Fietsplus Paul de Kruif Fietsplus Paul de Kruif 805 meter Ik was onderweg met mijn elektrische fiets toen er ineens 'iets aanliep'. Ik heb gest...
Fietsshop Driebergen Fietsshop Driebergen 1 km Ambachtelijk vakmanschap maar dan van deze tijd !
VeloScout VeloScout 2 km VeloScout is een platform waar fietsliefhebbers bij elkaar komen. Veloscout heeft het...
Recensies
Mocht je nog eens een fietsenwinkel zoeken met vriendelijke, kundige en behulpzame mensen moet je hier zijn. De lastigste problemen werden opgelost waar ik heel blij mee ben.
Vriendelijk en goede service! Bedankt
Erg goed geholpen met de samenstelling van mijn nieuwe Orbea gravelbike
De schijfremmen van mijn racefiets piepten en kraakten altijd. Na een onderhouds beurt bij de 2 wielerspecialist was dit euvel voorbij! Fantastisch gefietst in De bergen in Spanje en Italie , zonder vreemd gevoel of je fiets wel remt. Heel veel dank!
Fijne winkel, mooie fietsen en bovenal goede service voor mijn racefiets. Alles straalt uit dat de zaak passie heeft voor fietsen, ze gaan enkel voor 100% service, alsof het hun eigen fiets is.
Voor het vervangen van een binnenband waren wij "slechts" 26,00 euro kwijt. Hetzelfde onderhoud kostte mij in Holten Overijssel 12,00 euro...Het was degelijk vakwerk en ik ben geholpen door een heel vriendelijke meneer!
Wie antwoordt op de vraag van een vrouw - uitgeput na het lopen met een zeer zware, elektrische bakfiets met drie lekke banden - of de banden gemaakt kunnen worden, met de volgende repliek: 'Wij repareren geen elektrische bakfietsen, want dan moeten we buiten op de stoep in de regen banden gaan plakken!', terwijl het NIET regent verdient nul sterren. 'Je kunt naar het centrum van Driebergen lopen, naar een andere fietsenmaker.' Ik verwijs dan ook iedereen graag van harte door - met of zonder bakfiets! !! - naar de bekwame en behulpzame fietsenmakers aan de Traaij. Sterker nog: die zijn zelfs bereid de fiets zelfs kosteloos op te halen. Disclaimer: helaas is het geven van minstens 1 ster een vereiste van Google.
Fijne winkel, de jongens weten waar ze over praten en het sleutelen is perfect. Altijd een goed gevoel als ik er weg ga.
Prima service, veel kennis en ervaring over wat de sportieve fietser nodig heeft. Altijd meedenkend en een foed advies
Binnen 5 minuten weer buiten met een opgepompte voorvork en een uitstekende routetip. Voor liefhebbers, door liefhebbers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid