facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bersteauxx

Bersteauxx

Info

Bersteauxx (spreek uit: Bersto) verkoopt meubels en woonaccessoires op maat. We produceren ze zelf, dus de kosten zijn laag, maar de kwaliteit is hoog!

Geschiedenis

Je kunt bij Bersteauxx terecht voor meubels van steigerhout, sloophout of de industriële look. Wij kunnen jouw meubel op maat maken, tegen een redelijke prijs, of bestellen bij één van onze leveranciers.
De woonaccessoires die wij aanbieden sluiten geheel aan op het assortiment meubels, waardoor je een mooie complete look krijgt. Zoek je iets speciaals? Stuur ons een bericht en wij gaan voor je op zoek naar de mogelijkheden!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op www.bersteauxx.nl.

Adres: Madelinushof 7a, 3962 DN Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 06 - 46 16 90 48
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Madelinushof 7a
Postcode: 3962 DN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bas van Schuppen Interieur Bas van Schuppen Interieur 991 meter Goede service vriendelijk personeel.wij zij zeer tevreden.
Gewoon bij Tina Gewoon bij Tina 2 km brocante
Seatandsleepwell Seatandsleepwell 2 km Vakkundig geholpen door het vriendelijke personeel. Wel lang moeten wachten corona,...
Van Stam . Interieurbouw Van Stam . Interieurbouw 2 km Van Stam Interieurbouw | Exclusief maatwerk | Gespecialiseerd in oud en rustiek hout.
OldsCool and Brandnew OldsCool and Brandnew 2 km Jonge onderneming, met passie voor het maken van stoere, unieke, (vintage) meubels en...
Beton Ciré op maat Beton Ciré op maat 2 km Welkom op de website van Loft C. Al een tijd op zoek naar passende meubels voor in uw...
Recensies
Gisteren een prachtig mooie hoekbank voor in de tuin geleverd gekregen. Heel mooi afgewerkt. Goede service. Vriendelijke mensen. Al met al, top en heel tevreden.
Geweldige winkel. Veel mooie dingen. Heel vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid