facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seatandsleepwell

Seatandsleepwell

Info

Luxe banken, slaapbanken en bedden



"Je bent van harte welkom bij de winkel van Ellen! Ben je op zoek naar inspiratie en advies voor jouw woning in Wijk bij Duurstede, Cothen, Rijswijk of Maurik? Is jouw huis in De Horden, De Geer of Noorderwaard toe aan een metamorfose? In onze woonwinkel laten wij jou graag het ruime assortiment aan vloeren, raamdecoratie, shutters en gordijnen zien. Ook voor kasten op maat, stalen deuren, horren en buitenzonwering ben je bij ons op het juiste adres. En ben je gek op gemak? Ontdek dan gelijk de mogelijkheden van Slimmer Wonen!"
Adres: Hoefzijde 4-05, 3961MX Wijk bij Duurstede
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Hoefzijde 4-05
Postcode: 3961MX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gewoon bij Tina Gewoon bij Tina 628 meter
Gewoon bij Tina Gewoon bij Tina 630 meter brocante
Bersteauxx Bersteauxx 2 km Gisteren een prachtig mooie hoekbank voor in de tuin geleverd gekregen. Heel mooi afg...
Recensies
Vakkundig geholpen door het vriendelijke personeel. Wel lang moeten wachten corona, na 6 weken zelf contact gezocht maar 2 dagen later hingen de gordijnen dan toch. Wij zijn er heel blij mee. Ze hangen perfect!
Goede service vriendelijk personeel.wij zij zeer tevreden.
Perfecte service: iedereen denkt zeer goed mee en ze deden alles om te zorgen dat we tevreden waren. Via Van Schuppen hebben we onze Marmoleum en Novilon vloeren laten leggen en de ramen voorzien van gordijnen, plissés en horren.
Prachtzaak, altijd mooie en kwalitatieve goede produkten. Onze 'hofleverancier' met zeer deskundig, klantgerichte en vriendelijke medewerkers en uitvoerdende vakmensen. Vaste keus voor woninginrichting. Nooit spijt van.
Keurig net en goed te woord gestaan.
Top winkel ! veel keuze,en aardig personeel
Mooie winkel, uitstekende kwaliteit, prettig geholpen. Door de kwaliteit wel in het hogere prijs segment.
Zeer kundige en vriendelijke mensen. Ga hierheen voor kwaliteit.
Goed advies en mooie producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid