facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bas van Schuppen Interieur

Bas van Schuppen Interieur

Info

Ik geef uw interieur een nieuwe kleur

Geschiedenis

U bent bij mij aan het goede adres voor
onder andere: PVC vloeren, Tapijt, Marmoleum en Vinyl vloeren en ook voor raamdecoratie kunt u bij ons terecht. Maar ook voor trapbekleding en diverse schilderwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Ik kom graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken en u een professioneel advies te geven.

Bas van Schuppen



"Ben je op zoek naar inspiratie en advies voor jouw woning in Wijk bij Duurstede, Cothen, Rijswijk of Maurik? Is jouw huis in De Horden, De Geer of Noorderwaard toe aan een metamorfose? Kom dan voor interieuradvies rond je hele woninginrichting naar Woninginrichting-Aanhuis Wijk bij Duurstede / 'Van Schuppen Wonen'."
Adres: Warande 42, 3961 LD Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 06-46272260
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Warande 42
Postcode: 3961 LD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bersteauxx Bersteauxx 991 meter Gisteren een prachtig mooie hoekbank voor in de tuin geleverd gekregen. Heel mooi afg...
Van Stam . Interieurbouw Van Stam . Interieurbouw 1 km Van Stam Interieurbouw | Exclusief maatwerk | Gespecialiseerd in oud en rustiek hout.
OldsCool and Brandnew OldsCool and Brandnew 1 km Jonge onderneming, met passie voor het maken van stoere, unieke, (vintage) meubels en...
Beton Ciré op maat Beton Ciré op maat 2 km Welkom op de website van Loft C. Al een tijd op zoek naar passende meubels voor in uw...
Recensies
Goede service vriendelijk personeel.wij zij zeer tevreden.
Keurig net en goed te woord gestaan.
Vakkundig geholpen door het vriendelijke personeel. Wel lang moeten wachten corona, na 6 weken zelf contact gezocht maar 2 dagen later hingen de gordijnen dan toch. Wij zijn er heel blij mee. Ze hangen perfect!
Perfecte service: iedereen denkt zeer goed mee en ze deden alles om te zorgen dat we tevreden waren. Via Van Schuppen hebben we onze Marmoleum en Novilon vloeren laten leggen en de ramen voorzien van gordijnen, plissés en horren.
Top winkel ! veel keuze,en aardig personeel
Prachtzaak, altijd mooie en kwalitatieve goede produkten. Onze 'hofleverancier' met zeer deskundig, klantgerichte en vriendelijke medewerkers en uitvoerdende vakmensen. Vaste keus voor woninginrichting. Nooit spijt van.
Mooie winkel, uitstekende kwaliteit, prettig geholpen. Door de kwaliteit wel in het hogere prijs segment.
Zeer kundige en vriendelijke mensen. Ga hierheen voor kwaliteit.
Goed advies en mooie producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid