facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BCC

"Ons deskundige verkoopteam heet je 7 dagen per week van harte welkom bij BCC Utrecht The Wall. De winkel is gevestigd in het uitstekend bereikbare winkelcentrum The Wall. Kom onze inbouw apparaten bekijken in onze overzichtelijke inbouwstudio. Hier kun je op je gemak verschillende modellen bekijken en met elkaar vergelijken. Heb je vragen, dan kun je uiteraard terecht bij onze gespecialiseerde verkoopadviseurs. Zij adviseren je graag over de juiste inbouwapparatuur voor je bestaande of nieuwe keuken, de uitgebreide installatieservice van BCC en onze inmeetservice bij jou thuis."
Adres: Hertogswetering 179 , Utrecht 3543 AS, NL
Telefoonnummer: 020 334 8888
Stad: Utrecht
Route: Hertogswetering 179
Postcode: 3543 AS



op zoek naar gerelateerd: BCC winkels, BCC klantenservice, BCC Stadspas, BCC assortiment, Coolblue Utrecht, BCC Den Haag Centrum, BCC webshop, BCC Amsterdam
Recensies
Slecht service. Ik kom thuis aan, en ja hoor het doet het niet?! Ik neem het weer terug naar de winkel en die staat niet open voor oplossingen. Een defecte product binnen gekregen en de winkel medewerker geeft aan dat het eigen risico het gaat om een opgehaalde product. Er staat niks in de voorwaarden hierover, ook is er vooraf geen check gedaan om te kijken of het product goed werkt. Vervolgens wordt ik geadviseerd om contact op te nemen met de hoofdkantoor. Die kunnen niks voor mij betekenen en verwijzen mij weer terug naar de winkel. Ik ben nog nooit zo belazerd. Leuke producten, maar je moet beseffen dat je er alleen voor staat als je product defect is. Nooit meer.
Verkeerd product gekregen, maar ik mag het niet ruilen. Het scheerapparaat was ongeschikt voor mijn baard. Foutje van de verkoper. Ze weigeren het terug te nemen, omdat het een hygiënisch product is, terwijl de doos nog dicht was. Echt absurd.
Ik ben omzetting teleurgesteld bbc Ik heb online tv samsung 75 inch besteld volgende dag had ik groot busje gehuurd om mij tv meenemen naar huis was ging tv aan zetten kon mij oogen niet geloven zat barst boven tv en tv gaaf raar kleuren donker scherm met defect tv toen had echt spijt omdat had bij hun besteld toen volgende dat weer busje gehuurd tv naar bbc gebracht en ik heb aangegeven het schade is hun verantwoordelijkheid had aangegeven wil tv omruilen maar bbc zegt dat schade komt door mij en weigeren te ruilen omdat hun zeggen heb tv laat vallen terwijl 2 medewerker had mij geholpen met tv laden busje was goed en veilig geladen omdat wil niet omruilen of repareren voor mij ik heb klaag ingediend en ik heb mij advocaat inschakelen bbc ik zie jullie in rechtzaak mensen ik raad jullie echt nooit meer tv bestellen bij bbc jij wordt sws belazerd net mij niet leuk product als is defect is nooit meer
Hier gaan we nooit meer heen. Wat een onaardige medewerkers hier, niemand komt je helpen, ze doen alsof ze heel druk zijn maar in werkelijkheid zijn ze gewoon te chagerijnig om iets te verkopen. Twee soorten superirritante muziek door elkaar doen ook geen wonderen voor je winkelervaring. Het meisje achter de kassa was wel heel vriendelijk, dus daarom toch nog 1 ster.
Mijn nieuwe koelkast is net bezorgd met een deuk er in!!! De bezorger vroeg of ik er korting op wil ?? Ik wil een onbeschadigd koelkast! Dus nee. Ik verbaas me dat ze zo’n product naar een klant sturen..is ook niet de eerste keer! We zitten nu zonder koelkast….
Zojuist een laptop gezocht. Kwam binnen met 0 kennis en niet wetend wat ik precies wilde. Zeer goed geadviseerd door medewerker Huseyin, luisterde goed naar mijn wensen en wat een vriendelijke/behulpzame personeel is er in Utrecht.
Super service van Hüseyin. Hele aardige man. Wist veel van alles. Heel goed geholpen veel tip. Alles goed nagekeken en kwam met veel handige tips. Neemt goed de tijd en geduld.We hebben op advies van Hüseyin een wasmachine en droger gekocht en ik ben zeer tevreden. Ga hier zeker weer naar toe!
Als je een Siemens bonen apparaat koopt. Van 600€ dan mag je er van uit gaan dat zo apparaat goed werkt. Oke helaas doet alles behalve koffie zetten. Oke terug naar de bbc. Uitgelegd wat er aan de hand is apparaat is 17 februari gekocht. Maar werkt dus niet naar behoren. Nou we gaan hem op sturen 21 werk dagen hoort u van ons. Pardon ? Oke joh stuur deze lekker op wij kopen een nieuwe duurdere iedereen blij. Nee dat kan niet we sturen deze op. Oke bijzonder een goeie winkel denkt mee met zijn klanten. En komt met oplossingen bcc blijkbaar niet.
Dra-ma. Gehele keukeninrichting besteld: - Wijnkoeler: past niet ondanks check met verkoop. - Inbouwoven: weken te laat geleverd ondanks verkocht als 'op voorraad'. Nog niet in huis. - Vriezer: niet vastgezet in de keuken; als je aan de verkeerde kant van de greeploze deur trekt trek je de vriezer uit de keuken. - Koelkast: deur verkeerd om geplaatst in keuken; softclose scharnieren niet toegepast en vervangen door goedkopere variant die niet zacht sluit - vaatwasser: niet werkend geïnstalleerd; zelf nog uren moeten troubleshooten. Klantenservice via whatsapp werkt erg vertragend, oplossing lukt niet. Daarmee met elk apparaat issues ervaren; ik raad anderen af om via deze weg apparatuur te bestellen.
Vreselijke winkel. Geen service. Veel kapot. Vervelend publiek. En niet eens echt goedkoop. Waardeloos.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor BCC.

Utrecht elektroni̇ca

openingstijden, locatie, vervoer. Hertogswetering 179 utrecht apparaten kaart stadsplattegrond, satellietweergave. BCC adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met BCC. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over BCC delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amac Amac 634 meter
Bang & Olufsen ter Horst Utrecht Bang & Olufsen ter Horst Utrecht 1 km Snel, vriendelijk en goed geholpen.
Blokker Blokker 2 km
Thermomix Nederland Thermomix Nederland 2 km Een hele goede demonstratie van Paula bij ons thuis gekregen. Zijn helemaal verkocht!...
Blokker Blokker 2 km
Blokker Blokker 4 km
Handyman Handyman 4 km
Blokker Blokker 4 km
Paradigit Computers Paradigit Computers 5 km Ik heb wat besteld & betaald op 20 september en ondertussen is het maandag 5 okto...
MyCom MyCom 5 km Ik vind het erg jammer dat ik deze review moet schrijven. Ik heb bij de mycom een com...
Blokker Blokker 5 km
Blokker Blokker 6 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid