facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Azura

Azura

Info

Asian Fusion Dining & Lounge

Geschiedenis

Wij presenteren u een modern fusion concept met authentieke en vernieuwde gerechten uit de Aziatische keuken, waarbij met respect voor de basisingrediënten van de traditionele gerechten, creatief wordt gekookt. Deze kookstijl levert vernieuwende en exclusieve gerechten op die het goede van met name de Japanse, Chinese, en Thaise keuken verenigen. Smaak, kwaliteit en presentatie van de gerechten staan altijd voorop.

Kies of laat u adviseren uit de á la carte of ga voor onze 3, 4 of 5 gangenmenu. Wanneer uw gezelschap meerdere gerechten op een avond wilt uitproberen, kan ook gecombineerd en met elkaar gedeeld worden. Wie houdt van Aziatische gerechten en nieuwsgierig is naar vernieuwende trends in de verschillende oosterse keukens, is bij Azura aan het juiste adres. Schroom niet om ook alleen voor een drankje bij ons binnen te lopen. Behalve dineren kunt u er ook relax loungen.

Beleef een ontspannen avond door op onze lounge-banken, dineren bij kaarsverlichting en geniet van onze prachtig grote boeddha beeld. Maar ook als u op zoek bent naar een zakelijk of feestelijk diner is Azura met zijn stijlvolle, moderne en sfeervolle karakter de perfecte locatie.

Trendy en sfeervol dineren in een restaurant waar kwaliteit en service centraal staan.

Restaurant Azura.

Adres: Otto Reuchlinweg 1166 , Rotterdam 3072 MD, NL
Telefoonnummer: 010 290 0381
ln.aruzatnaruatser@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Otto Reuchlinweg 1166
Postcode: 3072 MD


Openingstijden

Maandag: 16:00-22:30
Dinsdag: 16:00-22:30
Woensdag: 16:00-22:30
Donderdag: 16:00-22:30
Vrijdag: 16:00-22:30
Zaterdag: 16:00-22:30
Zondag: 16:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: azura cruise, azura sushi, azura menu, azura iens, azura rotterdam, azura kleding, azura rotterdam menu, azura sauna
Recensies
De beste sushi die ik ooit gegeten heb. En genoeg keuze als je net als mij geen vis lust. Heb nog geeneens alle vlees sushi gerechten kunnen proberen want dan had ik ontploft. Zeker voor herhaling vatbaar. Niet de goedkoopste optie maar wel de beste.
Geweldig lekkere en verse sushi! Geen standaardwerk. Zeer prettige en vriendelijke bediening. Wel pittig geprijsd.
Vanavond hier voor het eerst gegeten. Hier kom ik nooit meer terug. De bediening heeft 40 euro bovenop de totale rekening proberen te zetten. Per toeval kwamen we hier achter. Na dit te hebben gemeld, heeft men het onterecht berekende bedrag wel terug betaald, maar er kon maar een matig sorry vanaf. Na zo n fout mag je toch meer verwachten van een zichzelf respecterend restaurant.
Hartelijk ontvangst in een goede sfeer, waarna we op de bovenverdieping met z'n vieren een ronde bank kregen. Prima uitleg met tips van super aardige medewerkers. We besloten a la card te bestellen met steeds 2 sushi gerechten van 4st. De sushi's en kleine gerechten waren stuk voor stuk smaakbelevenissen, zo geweldig lekker en vers! De prijs vind ik matchen met de kwaliteit! Aanrader!
Het is iets prijziger maar het eten is zoveel beter dan in een standaard all you can eat Japans restaurant. Wij bestelden vooraf de miso soep met kreeft en een pittige soep met garnalen. De soep was heerlijk puur gekruid met een goede pit erin. Daarna hadden wij een aantal verschillende sushi rollen besteld, met o.a. kreeft, avocado, glassnoodles, ei, zalm en groente. Ik ben zwanger en er werd goed rekening gehouden hiermee door bijv. de viskuitjes apart in een kom te serveren i.p.v. op de sushi. Sushi was zo lekker!! Enorm vers en smeuiig. We hadden ook de tempura garnalen en die was ook erg goed. Heerlijk soort van noodles beslag waarbij het enorm krokant was van buitenaf maar zacht van binnen. Saus erbij was perfect qua smaak. Als laatste chefs dessert met een combi van groene thee tiramisu, gefrituurde ijs en een soort van kleverig achtige bol met slagroom, aardbeien en een suikerspin draad erop. Hemelse afsluiter! De kwaliteit is hoog hier qua eten waardoor je ook minder 'vreet' maar echt geniet van elke hap en minder nodig hebt. Al zat ik wel goed vol erna. Bediening was vriendelijk en correct en houdt zich goed aan de corona regels.
Gewoon goed. We nemen meestal het menu omdat we niet kunnen kiezen. De sint-jakobsschelp is wel een van mijn favorieten.Aanbevolen gerechtenAzura Sushi Dinner
Heerlijk eten, geraffineerde smaken en een fijne sfeer. Prijs kwaliteit is zeker aan de orde hier. Aardig personeel en een leuke uitleg over wat je nou precies gaat eten.
Werkelijk fantastisch lekkere sushi. Elke hap is een feestje en de witte huiswijn past er perfect bij. De bediening is erg vriendelijk en elk gerecht krijgt uitleg. Hier gaan we zeker nog een keer naar toe.
Vriendelijke bediening. Ik ben geen liefhebber van vis maar ik heb hier echt fantastisch gegeten. Heel veel keus als je geen vis lust.
Lekker! Vooral de oestershots !
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Azura.

Rotterdam sushi

openingstijden, locatie, vervoer. Otto Reuchlinweg 1166 rotterdam japans kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Azura adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Azura. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Azura delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ono Ono 120 meter We hebben een fantastisch mooie avond in ONO gehad. Het menu was van hoge kwaliteit e...
Aqua Asia Club Aqua Asia Club 133 meter Slechte ontvangst. Ze zien je staan bij de ontvangstruimte en laten je gewoon wacht...
Itami Itami 428 meter Ik eet hier graag. Goede bediening. Klantgericht. Echt heel vriendelijk en het eten i...
Lulu Oriental Food Lulu Oriental Food 757 meter vriendelijke bediening, lekker gegeten.
Fugu Japans Fugu Japans 852 meter Klein gezellig restaurantje, het eten is echt heerlijk!!!! Ondanks de onderbezetting ...
Suki Suki 1 km Een bestelling laten bezorgen en deze sushi smaakt erg goed. Genoeg variatie en ik be...
Toko Express Toko Express 1 km Heerlijkste toko van Rotterdam, keer op keer super eten!
Japanese Cuisine Yama Japanese Cuisine Yama 1 km Net voor de lockdown hebben wij hier nog kunnen genieten van een fantastisch menu. He...
Warung Mini Warung Mini 1 km Eerste indruk van de restaurant locatie is opzich wel knus, hoewel de verplichte plex...
Wagamama Wagamama 1 km Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening.
Asian Fusion Asian Fusion 2 km Heel lekker korean bbq en sushi gegeten! De rauwe vlees en vis porties waren niet te ...
Iyumi Iyumi 2 km Het is toch een beetje mijn best bewaard geheim pareltje in de stad. Ben hier al meer...
Oriental Plaza Oriental Plaza 2 km De bediening is chaotisch en langzaam. 2,5 uur binnen geweest en maar 2 rondes kunnen...
Shabu to go Shabu to go 2 km Minder dan 20 min geleden besteld. Errug lekker!!!! Ik vind het de beste Thuis Bezorg...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid