facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Youtoo

Autorijschool Youtoo

Info

Autorijschool YouToo - Snel, veilig en voordelig je rijbewijs halen.
Volg ons ook op www.twitter.com/RijschoolYouToo en www.rijschoolyoutoo.nl!

Geschiedenis

Wij verzorgen rijlessen voor rijbewijs B. Naast de lessen in een handgeschakelde auto is het, indien je moeite hebt met schakelen mogelijk om rijlessen te volgen in een automaat. Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons aan de slag te kunnen. Van losse prijzen of pakketten tot snelcursussen!

Adres: Voorstestraat 87, 6004 CB Weert
Telefoonnummer: 06-477 800 58
ln.ootuoyloohcsjir@ofni
Stad: Weert
Route: Voorstestraat 87
Postcode: 6004 CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BSO buitengewoon - Hoera Kindercentra BSO buitengewoon - Hoera Kindercentra 522 meter Bij BSO buitengewoon staat buiten spelen en ontdekken centraal.
Bas Kroeze Bas Kroeze 666 meter Onze rijschool is gevestigd in Weert en heeft leerlingen uit Weert en omgeving.
Goedstof Goedstof 2 km Goedstof is een initiatief van Nicole Smolenaers en Anne de Bruijn. Goedstof producti...
MeerderWeert MeerderWeert 2 km Stichting MeerderWeert is eindverantwoordelijk voor veertien reguliere scholen en één...
Pedicure opleiding Footels Pedicure opleiding Footels 2 km Footels is een school voor pedicure en medisch pedicure. Ook kunt u verschillende wor...
Action Paragliding  - Paragliding Professionals Action Paragliding - Paragliding Profession... 3 km Mijn 2e reis met deze toppers. Eerst oludeniz Turkije om dan nu mee te gaan op vliegs...
Autorijschool Jan van Eerd Autorijschool Jan van Eerd 4 km Super goede ervaring met rijschool Jan van Eerd. Jan heeft geduld, weet iedereen goed...
Mamontovas Fortepiano Mamontovas Fortepiano 5 km Vertaald door Google Geweldige pianoleraar... Origineel Great piano teacher ...
Basisschool Sint Jozef Basisschool Sint Jozef 5 km Mooie voorstelling gratis te bezoeken vandaag. 2de sessie 14.00 uur en derde 15.00 uu...
Recensies
Rijschool YouToo is echt een aanrader ! Ik kwam van een andere rijschool, Akam heeft mij bijna alles opnieuw aangeleerd en goed ook. Ik heb de tussentijdse toets & het praktijk examen allebei in een keer gehaald. Mijn rijbewijs heb ik dan ook echt aan hem te danken. Ik was zelf wat onzeker in de auto, Akam heeft daar vanaf moment 1 verandering in gebracht. Hij geeft je altijd een super goede feedback, en ook geeft hij je tips waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Bij Akam voel je je altijd op je gemak, ook is hij erg meedenkend en flexibel. Kortom, Akam zorgt er altijd voor dat je het maximale uit je lessen haalt en dat je meer dan voorbereid bent voor je examen ! Akam heel erg bedankt, je bent een topper.
Rijschool YouToo is echt een aanrader. Nadat mijn broer zijn rijbewijs hier super snel heeft gehaald en erg tevreden was over de lessen ging ook mijn voorkeur uit naar deze rijschool, en dat was zeker terrecht. Vanaf moment 1 hangt er al een gezellige en toch relaxte sfeer in de auto. Alles wordt op een makkelijke en begrijpelijke manier uitgelegd, stap voor stap zodat het makkelijk te volgen is. En als je het even niet begrijpt of lastig vind dan legt hij het gewoon nog eens uit. Kortom, rijschool YouToo is echt een aanrader omdat Akam ervoor zorgt dat je je op je gemak voelt, de tijd krijgt om dingen te leren en en ook jezelf kunt blijven. Akam bedankt!
Autorijschool YouToo is super goede rijschool in Weert. Met Akam als instructeur zit je altijd vanaf de eerste les al relaxed in de auto. Je leert snel en veilig om goed voorbereid aan je TTT of praktijkexamen te beginnen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik vandaag rustig en veilig in de auto zat en mijn autorijexamen heb gehaald. Als je op zoek bent naar een fijne rijschool, dan zou ik je rijschool YouToo echt aanraden!
Top rijschool! Akam is heel geduldig en legt alles netjes uit. Hij blijft rustig in elke situatie en er is tijdens de les tijd voor een gezellige praatje of grapje tussendoor. Op momenten dat het serieus moet zijn, is het dan ook wat rustiger zodat je je goed kan concentreren. Door Akam ben ik vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Bedankt Akam!
Ik heb bij rijschool YouToo mijn rijbewijs B gehaald. De instructeur, Akam, is vriendelijk en professioneel. Hij wil het beste voor jou en is begripvol voor bijvoorbeeld sociale angst. Ook is hij flexibel met lessen plannen en verplaatsen. Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring en raad zeker aan om hier je rijbewijs te halen.
Ik raad rijschool YouToo zeker aan! Van de instructeur Akam kreeg ik goede aanwijzingen op een fijner manier. Hij stelde me altijd op mijn gemak als het iets minder ging en complimenteerde als het goed ging. Akam is een erg relaxte, gezellige en goede rij instructeur, hierdoor heb ik mijn rijbewijs!
Super rijschool, een aanrader voor iedereen! Ik kwam van een andere rijschool, achteraf dacht ik “was ik maar meteen bij Akam begonnen”, daar was de ervaring namelijk stukke prettiger. Een instructeur die zijn lessen aanpast op de persoonlijkheid van de leerling, waar je je relaxed voelt en die je veel leert en uitlegt.
Fijne, flexibele en vooral duidelijke rij instructeur, echt een aanrader! Akam geeft fijne begeleiding, legt alles stap voor stap duidelijk uit en geeft vertrouwen. Dank zij YouToo rijschool ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijk en tussentijds toets.
Ik raad Rijschool YOUTOO 100% aan! De instructeur Akam is super goed in uitleggen en ook nog eens gezellig. Hij geeft je een goed gevoel over wat je kan en zorgt ervoor dat je blijft verbeteren.
Rijschool Youtoo raad ik zeker aan! De instructeur Akam legt alles duidelijk en rustig uit en je kunt een leuk praatje met hem maken als je daar behoefte aan hebt. Met het inplannen van lessen is hij erg flexibel. Door de fijne lessen van Akam ben ik in een keer geslaagd voor mijn tussentijdse toets en voor mijn examen. Kortom een eerlijke, duidelijke en vooral fijne instructeur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid