facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Jan van Eerd

Autorijschool Jan van Eerd

Info

Autorijschool Jan van Eerd heeft ruim 25 jaar ervaring met het verzorgen van rijlessen op maat en is hiermee een begrip in de regio Weert.

Adres: Ittervoorterweg 74, 6005 NR Weert
Telefoonnummer: 31651211440
Stad: Weert
Route: Ittervoorterweg 74
Postcode: 6005 NR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bas Kroeze Bas Kroeze 3 km Onze rijschool is gevestigd in Weert en heeft leerlingen uit Weert en omgeving.
Autorijschool Youtoo Autorijschool Youtoo 4 km Rijschool YouToo is echt een aanrader ! Ik kwam van een andere rijschool, Akam heeft ...
Recensies
Super goede ervaring met rijschool Jan van Eerd. Jan heeft geduld, weet iedereen goed te begeleiden richting examen en nog belangrijker richting een veilig rijbewijs. Onze kinderen volgden met plezier zijn rijlessen. Een aanrader!
Door de goede lessen van Autorijschool Jan van Eerd heb ik onlangs mijn rijbewijs in één keer behaald! Jan is erg professioneel en zorgt ervoor dat je als leerling met een veilig en zelfverzekerd gevoel achter het stuur zit, maar ook maakt hij graag tijd tijdens de les voor een grapje of persoonlijk gesprek. Deze combinatie werkte perfect voor mij, ik ben er zeer tevreden over! Ik raad Autorijschool Jan van Eerd dan ook zeker aan!
Zeer goede rijschool. Lessen waren altijd leerzaam en natuurlijk gezellig!
Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald bij rijschool Jan van Eerd! Jan is een gezellige man die er alles aan doet om je te laten slagen. Hij is heel flexibel, dus mocht je een keer last minute niet kunnen dat probeert hij er altijd voor te zorgen dat je diezelfde week nog een keer aan de beurt bent om te lessen. Hij past zich aan naar de tijden die jou het beste uitkomen. De theorie lessen die hij samen met 3 andere rijscholen geeft op het Philips van Horne zijn ook aan te raden. Zo krijg je een mooi beeld van hoe het er aan toe gaat bij het echte theorie examen.
Deze rijschool is zeker aan te raden! De lessen van Jan zijn gezellig én leerzaam. Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald en ben in ieder geval heel erg tevreden met deze rijschool. Dankjewel Jan! :
Altijd hele fijne lessen gehad en daarbij dus ook in 1 keer geslaagd. Hele fijne begeleiding en Jan weet goed hoe hij ieder persoon zich op zijn of haar gemak kan laten voelen in de auto. Door de lessen ben ik van onzeker in de auto een stuk zekerder geworden. En daarbij waren de lessen ook altijd enorm gezellig! Zeker een enorme aanrader!
Het is al weer anderhalf jaar geleden dat ik mijn rijbewijs heb mogen behalen met behulp van ja, zijn lach maakt je dag altijd goed en de manier van les geven is uitsteekend, vele dingen die ik nu terug komen in de praktijk doen me nog altijd denken aan Jan, met twee broers voor mij kan ik zeggen dat Jan een goed slagingspercentage heeft! we zijn namelijk alle drie in 1 keer geslaagd!
In 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Kei fijne lessen met een goede duidelijke uitleg. Heel gezellig ook in omgang!! Zeker een aanrader als je een rijschool wilt die de tijd neemt voor je.
Jan Van Eerd zorgt ervoor dat je niet alleen je rijbewijs haalt, maar dat je straks ook met een veilig gevoel op de weg staat. Didactisch erg sterk, ervaren en een erg sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Bovenal, ook gewoon een erg prettig persoon om bij in de auto te zitten. Ik zou rijlessen bij Jan zeer aanraden.
Jan is altijd vrolijk en heeft het beste met je voor. Ook heeft hij veel geduld en zal hij er alles aan doen om de rijlessen in te plannen op een tijdstip dat voor jou goed uitkomt. Hij geeft opbouwende kritiek waar je daadwerkelijk iets aan hebt en zorgt er voor dat zelfs een stresskip a.k.a. blunderkoningin zoals ik zelfverzekerd achter het stuur zit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid