facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Action Paragliding - Paragliding Professionals

Action Paragliding  - Paragliding Professionals

Info

Action Air Sports is able to offer a spectacular setting for you to enjoy this pure form of flight. Whether you want to enjoy the sensation as a tandem paragliding passenger, learn to fly yourself or want to increase your flying skills.

Geschiedenis

Instructeur met ruim 25 jaar luchtsportervaring in diverse disciplines en meer dan 10 jaar actief in de paraglidingsport. Action Airsports richt zich fulltime en professioneel op paragliding activiteiten.

De kennis en ervaring uit andere luchtsporten vind je terug in onze bedrijfsvoering. Veiligheid van onze leerlingen, piloten en passagiers, een goede opleiding en een zakelijke maar ontspannen aanpak staan centraal. Belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend, in deze relatief jonge sport.

Een enthousiast team, uitgerust met de beste materialen staat voor je klaar. Of het nu gaat om een eenmalige tandemvlucht als passagier, introductie- of bedrijfsincentive dag, een complete opleiding tot piloot, speciale vervolgtrainingen of een paragliding vliegvakantie, Action Air Sports is de aangewezen organisatie om dit te verzorgen.

Onze technische kennis is van hoog niveau, wij zijn één van de weinige organisaties in Nederland die gerechtigd is materialen te keuren conform de DHV normen .
Action Air Sports is het adres voor deskundig advies bij aanschaf van vliegmaterialen en toebehoren. Kleur en design is (helaas) vaak een aankoopargument, wij zijn echter van mening dat veiligheid, vliegeigenschappen en een goede match met de piloot veel belangrijker zijn, juist dat is onze expertise.



"Paragliding vliegschool om te leren vliegen in Nederland, of in de bergen. Ook voor services zoals noodchute controle/hervouwen, schermkeuringen en bedrijfsuitjes.Een speciale paragliding webshop."
Adres: Anemoonhof 20, 6002 WN Weert
Telefoonnummer: +31 (0)495 548595
Stad: Weert
Route: Anemoonhof 20
Postcode: 6002 WN



op zoek naar gerelateerd: Action Paragliding facebook, Paragliden, Paragliden Sterksel, Paragliding Holland, Paragliden kosten, Paragliding berg, Paragliden Limburg, Maximaal gewicht paragliding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goedstof Goedstof 2 km Goedstof is een initiatief van Nicole Smolenaers en Anne de Bruijn. Goedstof producti...
MeerderWeert MeerderWeert 2 km Stichting MeerderWeert is eindverantwoordelijk voor veertien reguliere scholen en één...
BSO buitengewoon - Hoera Kindercentra BSO buitengewoon - Hoera Kindercentra 3 km Bij BSO buitengewoon staat buiten spelen en ontdekken centraal.
Autorijschool Youtoo Autorijschool Youtoo 3 km Rijschool YouToo is echt een aanrader ! Ik kwam van een andere rijschool, Akam heeft ...
Pedicure opleiding Footels Pedicure opleiding Footels 4 km Footels is een school voor pedicure en medisch pedicure. Ook kunt u verschillende wor...
Basisschool Sint Jozef Basisschool Sint Jozef 5 km Mooie voorstelling gratis te bezoeken vandaag. 2de sessie 14.00 uur en derde 15.00 uu...
Mamontovas Fortepiano Mamontovas Fortepiano 6 km Vertaald door Google Geweldige pianoleraar... Origineel Great piano teacher ...
Recensies
Mijn 2e reis met deze toppers. Eerst oludeniz Turkije om dan nu mee te gaan op vliegsafari in Zuid-Afrika. Wat was me dat zeg... Waanzinnige vliegvakantie met een super aangename groep. Adembenemende vliegstekken gedaan, zeer veel plezier gehad met die gekke Hollandersi'll be back
Twee jaar geleden twee tandemlesvluchten kado gekregen voor mijn verjaardag. Sinds die tijd nog altijd geen enkele vlucht gemaakt. Het aanbod van vliegdagen om je voor in te schrijven is snel vol. Je moet geruime tijd van tevoren een plekje boeken wil je kans maken op een vlucht. Lastig met plannen dus, als er kort voor die datum iets persoonlijks tussen komt. Heb je dan wel een keer een vrij weekend waar je kunt vliegen, wordt het afgelast omdat het te hard waait, omdat het gras van het veld te lang is, of omdat er te weinig instructeurs zijn. Er is altijd wel een excuus. Bespaar jezelf of degene aan wie je dit kado doet de irritaties en doe jezelf/hem/haar een vlucht kado in een zweefvliegtuig. Daar wordt de dag niet gecancelled door een briesje wind ik spreek uit ervaring.
Net terug uit Zuid-Afrika met Action Paragliding, wat een super top reis, keurig georganiseerd. Als je op zoek bent naar een adembenemende en avontuurlijke ervaring, is dit de perfecte reis voor je. Ronald en Angelique doen er alles aan om alles perfect te organiseren. Zelfs filmen vanuit de lucht : Kortom een aanrader, en super gezellig!
Een week weggeweest met Action in Frankrijk. Wat een lieve mensen en wat een goede instructie! Ik kan ze echt enorm warm aanbevelen. Best een mooie plek ook.
Ik heb zowel de brevet 1 lier, als de brevet 1 berg cursus gedaan. Beide zijn erg leuk en de begeleiding is top. Op elk moment ook op ruim 1km boven de grond mezelf veilig gevoeld, door de goede instructeurs van action paragliding. Absolute aanrader voor iedereen die wil leren paragliden. Vooral de cursus in Frankrijk st. Hilaire is een aanrader vanwege het prachtige uitzicht tussen twee bergmassieven door.
Heb hier een tandemvlucht gedaan. Erg aardige en behulpzame mensen en heb een super mooie vlucht gehad :D
Ik vlieg zelf al meer dan 20 jaar en dit is één van de beste paragliding scholen in Nederland. Begeleiding is zeer kundig, rustig en bovenal veilig. Een aanrader als je een introductie wilt in deze sport, maar ook als je verder wilt. Top.
Absolute afrader. Na onterechte weigering van een voucher voor drie vluchten omwille van hun eigen planninsfouten, ontbreekt zelfs het respect om te reageren op e-mails en voicemails met de vraag tot het stellen van een compromis. Bijgevolg belandt mijn 220 euro dus regelrecht in de vuilnisbak. Service nul!
Via belevenissen.nl paragliden voor 2 personen besteld, helaas was er nooit plek wanneer ik in de agenda keek. Heb gemaild en ze zeiden dat ik moest inloggen voor het paragliding beschikbaarheid systeem, ik kreeg regelmatig een mailtje met plekken beschikbaar maar vrijwel een uur later waren deze plekken al weer weg. Ik weer mailen maar helaas was verlenging van datum niet meer mogelijk en geld terug ook niet. Als ik ergens geen gebruik van kan maken verwacht ik op zijn minst mijn geld terug. Jaar is nu voorbij en tickets zijn verlopen. Erg jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid