facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Asenath Yoga

Asenath Yoga

Info

Asenath Yoga,
Centrum voor Egypitsche- / Hatha Yoga
Yoga Nidra

Geschiedenis

Asenath Yoga,
Centrum voor Hatha Yoga en Egyptische Yoga in Veendam.
Voor jong en oud, dik of dun, man of vrouw, Yoga is voor iedereen!



"Asenath Yoga, Yoga en Yoga Nidra. Veendam"
Adres:
Telefoonnummer: 0638333051
Stad: Veendam


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 11:00
Woensdag: 10:00 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: Isa Yoga Veendam, Yoga Nirvana, Pilates Veendam, Aerial yoga Groningen, Yogastudio Noord, Egyptische yoga
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Isa Yoga Isa Yoga 1 km De yogalessen van Isabella zijn goed opgebouwd met uitgebreide aandacht voor ontspann...
Joy of You Joy of You 3 km Hele fijne yoga lessen. Ik kijk er elke week weer naar uit om naartoe te gaan. De bar...
Recensies
Paula heeft een prettige en rustgevende stem die je in je eigen ontspanning kan brengen in de oefeningen. Hatha yoga is erg fijn voor alle spiergroepen in je lichaam. Veel leniger geworden en bewust geworden van het "goed voor jezelf zorgen" en "luisteren naar lichaam". Niets moet, alles mag... allemaal cliché, maar echt waar!
Sinds ik bij Paula yin yoga doe heb ik bijna geen last meer van mijn rug, nek en schouders. Voorheen had ik bijna dagelijks hoofdpijn door een zwakke rug en gespannen spieren door zittend werk en moest ik regelmatig naar een manueel therapeut. De lessen worden heel prettig begeleid met aandacht voor iedereen die meedoet, echt een aanrader, zeker als je extra fysieke en/of mentale ontspanning nodig hebt zoals ik.
Fijne plek om even een moment voor jezelf te pakken. De verschillende vormen van yoga bieden voor ieder wat wils. De yoga nidra heeft me echt door een pittige tijd van mijn leven geholpen om weer op te krabbelen. Ik ben er persoonlijk enorm van gegroeid.
Enorm fijn om yogalessen bij Paula te volgen. Haar manier van les geven is erg prettig. De Yoga Nidra is een aanrader. Echt een van de grootste cadeau's die je jezelf kunt geven.
Asenath Yoga centrum is dé plek voor Hatha Yoga, gecombineerd met Egyptische Yoga. Uniek in Nederland!
Unieke lessen in een fijne sfeer. Zeer flexibel qua lesdagen en tijden. Zeker de moeite waard om eens een proefles te nemen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid