facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor American Steakhouse Broadway

American Steakhouse Broadway

Info

Ons restaurant, op een steenworp afstand van de Domtoren, bestaat uit 2 ruime en gezellige werfkelders, elk voorzien van authentieke taferelen uit het beroemde theatergebied van New York, Broadway.

Geschiedenis

EEN STUKJE NEW YORK IN HARTJE UTRECHT

Utrecht heeft een bijzonder bezienswaardig centrum, dat grotendeels nog door singels wordt omringd. Van noord naar zuid loopt de Oudegracht die uniek is vanwege zijn werven, lage kades waarop de werfkelders van de huizen aan de gracht uitkomen. In een van deze middeleeuwse werfkelders creëert Broadway American Steakhouse al meer dan 20 jaar een stukje New York in hartje Utrecht.

Ons restaurant, op een steenworp afstand van de Domtoren, bestaat uit 2 ruime en gezellige werfkelders, elk voorzien van authentieke taferelen uit het beroemde theatergebied van New York, Broadway. Bij mooi weer kunt u uitstekend terecht op ons grote werfterras, direct aan het water. Terwijl u geniet van onze prime quality steaks, spareribs of heerlijke gegrilde vis, ziet u het Utrechtse grachtenleven aan u voorbij gaan: roeiboten, kano’s, waterfietsen en rondvaartboten, het levert een dagelijks kleurig spektakel op.

Broadway American Steakhouse is dé ideale uitvalsbasis voor diverse gelegenheden. Na het winkelen in de gevarieerde binnenstad of het bezichtigen van de diverse historische bezienswaardigheden is er niets leukers dan na te genieten in ons restaurant. Tevens is Broadway American Steakhouse de perfecte plek voor de start van een gezellig avondje uit: of u nu van plan bent om een Utrechtse kroegentocht te houden of een musical te bekijken, op ieder gewenst tijdstip kunt u bij ons terecht voor een heerlijke maaltijd.

Ook zakengasten zijn bij ons van harte welkom, de Jaarbeurs en de diverse kantoorgebieden liggen op gemakkelijke loopafstand.

Voor ieder wat wils in Broadway American Steakhouse!

Producten

Spareribs, Ribs, Steaks, Biefstuk, kip, Gegrilde vis, Vis, T-bone, Tbone, Ossenhaas, Entrecote, Lamskotelet, Soep, Salades, Cheesecake, Oreo cookie Bash, Chocolate mousse, PRIME RIB
Malse doorregen Amerikaanse rib-eye steak, GRILLED SALMON, GRILLED TUNA STEAK. HOT FUDGE SUNDAY, Dame Blanche.



"Wij zijn Broadway.Wij serveren al 30 jaar het beste vlees, de mooiste wijnen en service met een glimlach.Wij houden van stoere luxe. Of je nu eet aan de extra lange bar met uitzicht op onze barmannen, op de leren banken temidden van alle levendigheid of elkaar diep in de ogen kijkend in onze cozy seats: alles staat in het teken van jouw beleving.Wij zijn trots op ons menu: onze malse ossenhaas, onze legendarische spareribs van de houtskoolgrill, kruidige vissoep of een mooie salade, en niet te vergeten onze prachtige desserts. Alleen de beste ingrediënten vinden wij goed genoeg.De avond beginnen met een bijzonder aperitief? Geniet dan van een van onze Signature CocktailsWij zijn Broadway en wij heten jullie van harte welkom!"
Adres: Oudegracht 139 a/d werf, 3511 AL Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030-2312643
ln.sbirdnaskaets@ofni
Stad: Utrecht
Route: Oudegracht 139 a/d werf
Postcode: 3511 AL


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:00
Dinsdag: 17:00 - 21:00
Woensdag: 17:00 - 21:00
Donderdag: 17:00 - 21:30
Vrijdag: 17:00 - 21:30
Zaterdag: 16:30 - 21:30
Zondag: 16:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: broadway utrecht menu, spareribs utrecht bezorgen, american steakhouse broadway oudegracht aan de werf 139 3511 al utrecht, onbeperkt spareribs utrecht, broadway utrecht parkeren, beste spareribs utrecht, american spareribs utrecht, steaks en ribs
Recensies
Het eten en dan met name de steaks zijn zoals ze zelf zeggen erg goed en 'juicy'! Ook de ribs zijn lekker en de chicken wings . Een iets rijkere salade of roerbak groenten erbij zou het afmaken, daarom 4 . De frietjes zijn top! Service is goed, vriendelijk en vlot. Voor mij een goede ervaring, dus 5 ! Sfeer = Utrecht! Ik hou van deze stad, maar ben geen stadsmens. De sfeer van het restaurant is niet heel bijzonder en het hoekje waar we zaten niet speciaal, maar het is verder een prima en gezellig restaurant, 4 !
Zoals zoveel horeca zaken bevind ook deze zich in de typische Utrechtse kelders met een halfrond plafond. Eenmaal binnen doen alle details je denken aan Broadway en liggen je verwachtingen meteen zeer hoog. Deze verwachtingen worden volledig ingelost door het vriendelijke, behulpzame personeel. De kaart is voldoende uitgebreid toch echter vooral gericht op de vleeseters. Er zijn enkele vis suggesties toch zoals steeds koos ik voor iets uit de vlees kaart. Omdat ik er al over gelezen had kon ik niet anders dan kiezen voor de spareribs en omdat ik niet kon kiezen uit welke smaak was het assortiment wel gekomen. Mijn gezelschap koos enkel voor de baby Ribs die wat zoeter van smaak zijn. Het geheel werd mooi gepresenteerd en we waren behoorlijk vlot aan het eten. De drank kaart was ook voldoende uitgebreid, het dessert hebben we aan ons voorbij laten gaan wegens geen honger meer. Ik raad je aan om op voorhand te reserveren want de zaak is druk bezet. We hebben 2 pogingen moeten doen tijdens ons 3 daags verblijf om een plek te bemachtigen. Het is wel absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een vleesrestaurant in Utrecht centrum, aan de grachten in een leuk en gezellig kader. Parkeren: Zoals in heel Utrecht is er geen parking in de buurt. Best parkeer je betaalbaar in de Randstad en ontdek je de gemeente te voet of per fiets
Leuk in de grachtenkelder. Erg groot van binnen. Ook erg lawaaierig. Had gerecht met chickenwings, maar deze waren op. Dus had ik voor en nagerecht het zelfde gegeten. Kipdijfilets waren erg droog, leken wel gewone kipfilet. Behalve de spareribs, die erg mals waren, is de rest van het vlees van de mix grill erg droog. Niet echt een aanrader. Personeel was wel vriendelijk, maar er was bijna geen service, dus ook niet veel te drinken gehad.
De Broadway American Steakhouse is een perfecte plek om lekker te eten. Wij konden met een groep van 8 zonder reservering gelijkt aansluiten dit was wellicht wel geluk. Het eten was fantastisch. In de menukaart worden op de juiste manier de allergenen vermeld. Het eten was snel klaar en het vlees was super! Ik zelf heb de mixed grill genomen, maar ik raad de spareribs ook zeker aan! Ook de toetjes waren goed van smaak. Door de service werden we goed geholpen en deze was erg aardig en behulpzaam. We hebben echter wel af en toe moeten navragen om gemiste drankjes of eten. Zo hebben we de 3 porties broodjes nooit ontvangen hier hebben we jammer genoeg onwetend wel voor afgerekend. Deze misverstanden zou de oorzaak kunnen zijn van de drukte. De sfeer was top. Als groep van 8 man werden wij aan een eigen grote tafel met bank neergezet. Hier konden we gezellig praten en lachen zonder anderen te storen. De rest van het restaurant zag er ook gezellig uit en was mooi ingericht. Ondanks de betaalde broodjes wel een goede ervaring gehad en heerlijk gegeten! Bedankt!
Wij bedachten na een dag shoppen laten we eten en bij Brodway's. We konden een tafel krijgen zonder problemen en werden goed geholpen. De bediening was kindvriendelijk, goed en vlot. De kids vonden het geweldig die hadden leuke gesprekken met de bediening en mochten zelfs even mee kijken op het bestelscherm..super!! De jongens hebben lekker sparerib gegeten mijn vrouw had een lekkere rumpsteak die perfect was en ik had de mixedgrill die ook erg lekker was. Kortom super ervaring voor de kids!! Mijn vrouw en ik waren blij met het eten maar nog blijer met hoe we zijn ontvangen. AANRAADER!! Met of zonder kinderen mij zien ze hier vaker.
Voor de 2e keer wezen eten. Woon zelf in Friesland en kon niet wachten om wederom hier te kunnen eten. Erg leuk, gezellig en knus restaurant. Gezellig en vriendelijk personeel en staat altijd voor je klaar. Heerlijk eten en een leuk assortiment aan speciaal biertjes. Wederom top!!!!
Heerlijk gegeten op een leuke locatie aan de gracht. Fijne bediening, goede prijs/kwaliteit verhouding.Eten: 5/5
Leuk en gezellig restaurant onder aan het water in het centrum. Ik had Dorade als hoofdgerecht en Chocolade dessert gegeten. De Dorade was aan de droge kant. En het Chocolade dessert was erg stevig voor een mouse. Gezien de prijs viel het toch wat tegen.Eten: 3/5
Heerlijke plek als je van goed vlees houd! Gezellig, snelle bediening en heerlijk eten. Alleen de toetjes waren nét wat minder na het heerlijke eten en mogen qua portie iets kleiner.
Meerdere malen door de jaren hier geweest. Kwaliteit blijft top en het belangrijkste misschien wel het is allemaal gewoon zo lekker!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor American Steakhouse Broadway.

Utrecht amerikaans restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Oudegracht 139 a/d werf utrecht barbecuerestaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. American Steakhouse Broadway adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met American Steakhouse Broadway. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over American Steakhouse Broadway delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gauchos Grill Restaurant Aan de Gracht Gauchos Grill Restaurant Aan de Gracht 43 meter Het eten was echt heerlijk. Bij keuze maken van welk soort vlees je wil komen ze met ...
Meat&More Meat&More 132 meter Goed eten tegen een betaalbare prijs. Super sappig mals vlees met heerlijke groente e...
The Burger Federation The Burger Federation 322 meter In een rustig restaurant neergestreken voor een lunch. Het bedienend personeel leek n...
ROOST aan de Singel ROOST aan de Singel 655 meter Geweldig genoten van de sfeer en de creatieve gerechten. Tijdens een boottocht zagen ...
Loaded Utrecht Loaded Utrecht 798 meter Festival streetfood op de Amsterdamsestraatweg! Festival food | Craft beers | Break...
Arabella.nl Arabella.nl 924 meter Heerlijk gegeten en top service. We hebben heerlijke harira, salade magrabia en een s...
Topkapi BBQ Topkapi BBQ 2 km Gisteren een bedrijfsuitje gehad met 11 man. Service was echt top, je word snel gehol...
BBQ Food Express BBQ Food Express 5 km Spektakel met Kwaliteit Van A tot Z in de puntjes verzorgd. Ze communiseren goed zod...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid