facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topkapi BBQ

"Topkapi BBQ is een barbecue-restaurant in Utrecht waar je onbeperkt vlees kunt grillen aan jouw eigen tafel. Een ware beleving en heel familievriendelijk!Barbecue, grillen, Utrecht, BBQ"
Adres: Amsterdamsestraatweg 332, 3551CV Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0625146220
Stad: Utrecht
Route: Amsterdamsestraatweg 332
Postcode: 3551CV



op zoek naar gerelateerd: All you can eat halal Utrecht, DAEBAK Korean BBQ Utrecht, Topkapi Amsterdam, Ortam BBQ, All you can eat halal Nederland, All you can eat halal Den Haag, All you can eat Halal Amsterdam, Steengrillen Utrecht
Recensies
Gisteren een bedrijfsuitje gehad met 11 man. Service was echt top, je word snel geholpen en de mensen daar zijn aardig. Het eten was heerlijk, je komt echt niets te kort als je naar dit restaurant komt.
Absoluut 5 sterren. We kwamen met 10 man, direct naar onze tafels geleid. Grill stond aan, helemaal schoon. Dame kwam nog alles uitleggen. Personeel masha'Allah echt top! Allemaal vrolijk, attent, gezellig meedenkent, vragen zelf of ze foto met ons toestellen willen maken. Vlees, groente alles was top en heerlijk. Super goed gemarineerd. Tablet was makkelijk te gebruiken en wat je bestelt kwam binnen 5 min aan. Manager komt gezellig kijken of we het goed hebben. Leuk omzelf te grillen. Ijsjes waren heerlijk was wel uiteraard warm bij de gril, dus snel opeten, lekker baklava erbij. De 2 uren waren zoooooo voorbij. Heerst een gezellig en kalm sfeer daar. Ze zijn helemaal in controle. ik zou 6 sterren geven als ik kon! Absoluut happy!
Topservice! Het personeel was ontzettend aardig en we hebben ons heel erg geamuseerd. Het vlees + soep was ook heerlijk!
Ik ben gisteren er voor het eerst geweest en met hele grote groep collega’s en moet zeggen. Dat het een zeer fijne restaurant is, met een ruime selectie aan vlees. De bediening/service was geweldig. Zeer leuke en lieve meiden, de heren kun je dezelfde complimenten geven. En ook de eigenaar is niet beroerdste om z’n gezicht te laten zien en vraagt of alles naar wens is. De bestellingen doen met de tablet is overzichtelijk en makkelijk en ook het grillen op tafel is natuurlijk leuk en gezellig. Het is zeker voor herhaling vatbaar en kom terug met m’n gezin Inn Shaa Allah. Ook zal ik dit zeker aanraden bij vrienden en familie. Bedankt voor de leuke avond Topkapi.
Fijn restaurant, ruime selectie aan vlees. Viskeuze is dan wat minder. Niet meegekregen of er vegetarisch opties waren ook niet gevraagd selectie van de sidedishes is enorm. Bediening was geweldig. Zeer leuke en lieve meiden, ook de heren kan je dezelfde complimenten geven. Je zou kunnen twisten of het niet te warm is en de afzuigkappen beter kunnen maar als dat een probleem is, kan je beter thuis achter je eigen barbecue staan. Liefhebbers van een biert, wijn of borrel; Er wordt geen alcohol geschonken.
Het eten was prima alleen erg jammer dat er om de 10 minuten gevraagd werd of ze al de tafel mochten afruimen. Voelde alsof ik gehaast weg moest. Dit is zeker 3 x gevraagd. Vervolgens werd er 3 x gevraagd of wij een toetje wilde. Terwijl we zelf de toetjes zouden kunnen bestellen. Wij hadden twee uur lang gereserveerd, maar had het gevoel dat ik al na 1 uur weg moest.
Vanaf het begin een vriendelijke behandeling en warm ontvangst! De serveersters zijn SUPER vriendelijk en weten goed om te gaan met gasten! Wat de avond compleet maakte was het feit dat we er waren voor een verjaardagsfeestje maar dit niet hadden aangegeven. Nadat ik dit alsnog aangaf is de eigenaar himself met het personeel IN POLONAISE naar ons tafel gelopen om speciaal te zingen voor de jarige! Bedankt TopKapi, jullie zien ons zeker terug!!!
Zeker lekker gegeten! Service ook goed, de bestellingen doen met de tablet werkt perfect en ook het grillen op tafel is natuurlijk leuk. Wat echter mis ging is dat wij hier voor een feestje heengingen en dat pas NA aankomst duidelijk werd gemaakt dat hier vanwege 110% halal geen alcohol werd geschonken. Prima natuurlijk maar het was fijn geweest als dat vooraf duidelijk op de website had gestaan. Hoe dan ook leuke avond gehad!
Goed om te eten. Prijs lijkt veel maar ia het zeker niet. Goed service en zeer klantvriendelijk. Parkeren: İn de buurt genoeg plaat tegen een klein prijs Rolstoeltoegankelijkheid: Groot genoeg doorgang en binnenplaats
Echt vriendelijke mensen. Ik ben vanuit Den Haag gekomen. Dit is echt een aanwinst voor Utrecht. Super harde werkers zowel de dames die serveren als de mannen achterin. Vlees was ook lekker gekruid. Dikke tien voor mij! Tot de volgende keer, dan hoef ik tenminste niet meer verder te zoeken in Utrecht om wat te eten! ;- Vegetarische menuopties: Je hebt ook groentes, vis en rijst en patat. Kindvriendelijkheid: Super kindvriendelijk Parkeren: Prima locatie en genoeg parkeer plekken in de omgeving.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Topkapi BBQ.

Utrecht barbecuerestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Amsterdamsestraatweg 332 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Topkapi BBQ adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Topkapi BBQ. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Topkapi BBQ delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ROOST aan de Singel ROOST aan de Singel 1 km Geweldig genoten van de sfeer en de creatieve gerechten. Tijdens een boottocht zagen ...
Arabella.nl Arabella.nl 1 km Heerlijk gegeten en top service. We hebben heerlijke harira, salade magrabia en een s...
American Steakhouse Broadway American Steakhouse Broadway 2 km Het eten en dan met name de steaks zijn zoals ze zelf zeggen erg goed en 'juicy'! Ook...
Gauchos Grill Restaurant Aan de Gracht Gauchos Grill Restaurant Aan de Gracht 2 km Het eten was echt heerlijk. Bij keuze maken van welk soort vlees je wil komen ze met ...
Meat&More Meat&More 2 km Goed eten tegen een betaalbare prijs. Super sappig mals vlees met heerlijke groente e...
BBQ Food Express BBQ Food Express 3 km Spektakel met Kwaliteit Van A tot Z in de puntjes verzorgd. Ze communiseren goed zod...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid