facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Burger Federation

The Burger Federation
"Welkom bij the Burger Federation, het thuis van ‘s werelds meest bekende smaken. Ontdek ons onderscheidende aanbod en waan jezelf een wereldreiziger met een uitgebreid aanbod. Onze burgers worden met passie bereid en zijn van de hoogste kwaliteit. We zijn er trots op om te kunnen zeggen dat wij altijd 100% vers Angus rundvlees hebben. Volg je zintuigen en ontspan, terwijl onze chefs jouw burger recht voor je neus breiden."
Adres: Hollandse Toren 4, 3511BN Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31611503976
Stad: Utrecht
Route: Hollandse Toren 4
Postcode: 3511BN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: The Burger Federation menukaart, The Burger Federation, Utrecht menu, The Burger Federation halal, The Burger Federation Halfweg, The Burger Federation amsterdam, Meneer Smakers, Five Guys, The Burger Federation, Roermond
Recensies
In een rustig restaurant neergestreken voor een lunch. Het bedienend personeel leek niet veel zin te hebben in hun werk, een dosis geduld is hier wel nodig. Als dan je eten klaar staat op de bar om uitgeserveerd te worden, maar het personeel staat liever op hun eigen telefoon te kijken, was ik bijna opgestaan om het zelf te halen. Na lang wachten kwam het eten nog eerder op tafel dan de drankjes. De kok was super vrolijk en vriendelijk en ook nog eens goed in zijn werk. De burgers smaakten heerlijk! Ook de frietjes waren top. Jammer dat een slechte bediening dan zo'n nare nasmaak geeft aan de goede hamburgers.
Lekkere kipburger, prijs wel aan de hoge kant 15 €, maar dat lijkt de tendens de laatste tijd. Personeel zeer vriendelijk en attent. Koffie erg lekker. Sauzen op tafel. Schoon toilet. Ik raad deze plek aan. Als de prijs meer in verhouding was geweest, dan 5 sterren.Aanbevolen gerechtenChicken Burger
Eerlijk gezegd ben ik wat teleurgesteld na het laatste bezoek. We kennen de Burger Federation als een gezellige plek waar je snel een lekkere burger kan halen en je terecht kan voor een prima service. In ons laatste bezoek was dit echter niet meer te merken. Het duurde lang voordat we geholpen werden. Na het bestellen van de 2e ronde aan drankjes, moest ik later nog een keer om mijn drankje vragen omdat deze niet geleverd was. De porties zijn waarschijnlijk door inflatie een stuk kleiner geworden, maar de prijs is ook gestegen. Dat neemt niet weg dat de burgers ook minder smaakvol waren. We hebben er 2 uur gezeten en hebben binnen die tijd net een voorgerecht en hoofdgerecht kunnen bestellen. Het contact dat er binnen die tijd was met de bedienden was daarentegen wel prettig!
Gisteren naar een concert geweest in Tivoli, maar daar voor besloten te gaan eten bij The Burger Federation. Onze eerste keer, dus we wisten niet helemaal wat we konden verwachten, maar tjee... Wat een uitstekende keuken! Hele sappige, smaakvolle burgers en side dishes, meedenkend personeel als het aankomt op dieetwensen ivm een aandoening, en alles geleverd met een glimlach. En snel ook, want we waren ruim op tijd in Tivoli om mooie plaatsen te bemachtigen. Toppers, die houden we er in!
Gezellig met m’n moeder een dagje Utrecht gedaan. Als afsluiter een hapje willen eten bij de desbetreffende voedselketen. We werden redelijk vriendelijk bediend. Maar eerst was de bestelling niet goed doorgekomen, we hebben erg lang zitten wachten op het eten, niemand die tussendoor vroeg of we iets wouden drinken of dat er werd gemeld dat het eten iets langer zou duren. Totdat ik er zelf mee aankwam. We kregen de drankjes van het huis. Vervolgens komt het eten aan, die van mijn moeder was goed, gelukkig! Maar die van mij wou rauw waardoor ik erdoor ziek ben geworden bij thuiskomst. Een keer en nooit meer.
Fijn personeel , kwaliteit goed , prijs kwaliteit verhouding goed . Zeer tevreden over het bezoek Aanbevolen gerechtenThe Hoge Utrecht Burger
Eerste keer en meteen de laatste. Dat er zo veel reviews zijn met de melding 'prijs/kwaliteit is top' is merkwaardig. 2 hamburgers, 1 portie kaassticks en 3 kleine cola waren €50. De hamburgers waren klein en niet echt smakelijk. Eentje werd rauw afgeleverd en nadat het werd teruggestuurd, was alleen 'well done' nog een optie. Echt medium gebakken, zat er niet meer in. Wel vriendelijk personeel, maar daar komen we niet voor. Wel lekker eten. Dat hebben we hier niet gevonden.
Opzich prima, maar voor die prijs verwacht je gewoon meer. Kip"burger" lees: 3 kipstrips op een broodje was relatief saai. Kan kwestie van smaak zijn. Personeel was vooral druk met zichzelf en leken niet bepaald gelukkig te zijn met hun werk. Wellicht maar een moment opname, maar deze plek heeft betere tijden gezien..
Bij de Amsterdam Outlet bij de burger federation geweest. We zitten 10 minuten aan een tafel te wachten om bediend te worden. Het was erg rustig maar het personeel is liever druk met elkaar. We zijn opgestapt en zijn ergens anders gaan eten.
We hadden hier graag gegeten maar op onze vraag om geen patat te serveren bij onze burger omdat we het niet opeten. Aangegeven dat we gewoon het volledige bedrag willen betalen gaven zoals een slecht nederlands sprekend medewerker als de manager aan dat dat niet kon. Ik het kader van de voedselverspilling en de duurzaamheid wilden we hier niet aan meedoen en zijn weg gegaan. Vreemd want er kon geld verdiend worden!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor The Burger Federation.

Utrecht amerikaans restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Hollandse Toren 4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. The Burger Federation adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met The Burger Federation. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over The Burger Federation delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
American Steakhouse Broadway American Steakhouse Broadway 322 meter Het eten en dan met name de steaks zijn zoals ze zelf zeggen erg goed en 'juicy'! Ook...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid