facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Corridor Valkenswaard

Albert Heijn Corridor Valkenswaard

Info

Officiële facebookpagina voor Albert Heijn 1082 gelegen aan de Corridor te Valkenswaard

Geschiedenis

Albert Heijn Corridor: Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar.

We hebben alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. En we verkopen heel veel bijzondere producten die je vaak alleen bij ons, of in een speciaalzaak aantreft. Ons huismerk AH Excellent biedt een ruime keuze aan bijzondere producten om extra te genieten, met elk jaar weer tientallen speciale kerst- en paasproducten. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Handige Diensten

Wist je dat je bij Albert Heijn ook terecht kunt voor fotoproducten en kaartjes voor de leukste attractieparken?

Services

Naast boodschappen doen bij Albert Heijn kun je er ook terecht voor verschillende services. Kijk snel in jouw AH-winkel welke services we bieden. Hieronder staan ze allemaal.

AH Mobiel

Voordelig prepaid bellen, sms'en en internetten begint bij Albert Heijn. Met altijd het meeste gratis bel- en internettegoed.

Fotoservice

Dé plek om wat van je foto's te maken. AH Fotoservice brengt je graag op nieuwe ideeën en maakt het je makkelijk om bijzondere dingen met je foto's te doen.

Cadeaukaarten

Een cadeaukaart pakt voor iedereen leuk uit. Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 verschillende cadeaukaarten, onderverdeeld in drie categorieën: Mode & Wonen, Entertainment en Vrije tijd.

Bol.com

Bij onze winkel kunt u heel gemakkelijk uw bol.com pakketje ontvangen.

Loterijen

Loten van je favoriete loterij koop je bij AH. Bij de servicebalie kun je loten kopen van de Staatsloterij, het Miljoenenspel, verschillende spellen van de Lotto en krasloten.

Ticketservice

Koop je toegangskaarten voor attractieparken en de leukste dierentuinen bij AH. Dan hoef je daar niet in de rij te staan bij de kassa's. Je kunt meteen doorlopen naar de controlepoorten. Veel plezier!

Appie app

Appie is de gratis AH app voor op je smartphone om je boodschappenlijst te maken, boodschappen te bestellen of te zoeken in de recepten van Allerhande. Thuis, onderweg en in de winkel.

Download voor Apple(OSX):
https://itunes.apple.com/nl/app/appie/id327535329?mt=8

Download voor Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icemobile.albertheijn&hl=nl

Adres: Corridor 24, 5554 HN Valkenswaard
Telefoonnummer: 040 201 2662
Stad: Valkenswaard
Route: Corridor 24
Postcode: 5554 HN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Albert Heijn openingstijden, Jumbo Valkenswaard, Openingstijden Jumbo Valkenswaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Valkenstaete Valkenstaete 115 meter Winkelcentrum Valkenstaete in Valkenswaard: het hele jaar overdekt winkelgenot
Jumbo Willibrorduslaan Valkenswaard Jumbo Willibrorduslaan Valkenswaard 576 meter Vandaag bij Jumbo Valkenswaard geweest. Personeel was vriendelijk. Alles wat ik nodig...
Jumbo Valkenswaard Nieuwe Waalreseweg Jumbo Valkenswaard Nieuwe Waalreseweg 1 km Niet mijn favoriete supermarkt, dikwijls erg rommelig, personeel dat net uit peuterba...
Recensies
Laatste ervaring was minder, pakte artikelen uit het schap omdat er 2voor zoveel stond. Maar bij de kassa pakte die de korting niet, vervolgens naar de service balie, daar laten nakijken, nee hoor deze valt buiten die actie, ik;ik heb het toch echt op het schap zien staandigitale prijsbordjesdat die actie daarop aangeven staat. Toen zeiden ze ga maar zelf een foto ervan maken, en op dat moment staat de manager snel de bordjes aan te passen omdat de aanbieding niet klopte. Toen ik er een foto van wou maken. Nou dus maar uit protest de producten terug gegeven en geld terug gevraagd, dat kon dan ook aleen contant volgensmij terwel ik nog geen 10min geleden het gepint heb. Als ik eerst volgende keer iets van een actie pak neem ik een foto van het digitale prijsbordje. Als hun zo doen dan heb ik in iedergeval bewijs.
Onverschillige medewerkster bij de servicebalie. Gezichtsuitdrukking en houding lieten te wensen over. Niet tevreden over bejegening. Dit ook uitgesproken. Is geen visitekaartje voor AH Valkenswaard...
Albert Heijn van gemiddelde grootte. Ietwat rommelig her en der. Personeel was bijzonder behulpzaam.
Fijne winkel met goede kwaliteit producten. Mooie aanbiedingen en prijspakkers. Vriendelijk personeel. Ik doe er wekelijks mijn boodschappen.
De Albert Heijn supermarkten zien er allemaal redelijk het zelfde uit maar je kunt hier redelijk veel krijgen bij de AH op den hof in Aalst-Waalre als je er vragen hebt over producten wordt je ook goed geholpen en daarbij zijn er verschillende AH alleen de ene wat kleiner en de andere wat groter en de grootste zijn de XXL AH.
Mooie winkel en het is en blijft een AH met alle producten die je van AH kunt verwachten. Daar valt dus weinig aan toe te voegen. Vanuit het voetgangerscentrum kun je de winkel in en bij de ingang aan de achterzijde is tevens parkeergelegenheid in geval je met de auto bent.
Prima albert heijn met ruim assortiment. Geen wachttijd gehad bij bij de kassa en kassamedewerker was erg vriendelijk. Voor de deur veel parkeerruimte.
Romy van de service was verschrikkelijk onvriendelijk vandaag. Wij, 2 meiden van 16, hadden producten gekocht en geen korting gekregen. Daarmee zijn we naar de servicebalie gelopen waar we in eerste instantie niet geholpen konden worden, omdat ze geen tijd hadden. Dit zeiden ze ook letterlijk. Eindelijk aan de beurt gekomen wordt er maar amper naar ons geluisterd. Blijkbaar was het een fout en krijgen we geen korting. Ze zeiden dat ze verder ook niks konden doen aan het feit dat er een bordje bij de producten stond. Volgende keer jumbo dus!
Nette winkel met alles erop en eraan. Goed op de prijzen letten zoals bij iedere supermarkt.
Mijn favoriete winkel, praktisch en fijn boodschappen doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid