facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Valkenstaete

Valkenstaete

Info

Winkelcentrum Valkenstaete in Valkenswaard: het hele jaar overdekt winkelgenot

Geschiedenis

In het hartje van het kernwinkelgebied van Valkenswaard, werd in 1977 geopend en daarmee ook de eerste overdekte passage. Nu, ruim 35 jaar later, wordt de sfeer binnen Valkenstaete nog altijd bepaald door een soort familiegevoel.

Gemoedelijkheid in een sympathieke ambiance. Een mix van ondernemers in een zeer klantvrien-delijke setting. Werd bij de start gekozen voor laag en donkere kleuren, vanaf 1993 werd gekozen voor de ruimte en tinten in lichtgrijs. Sinds enkele jaren wordt het interieur gekenmerkt door het trendy zwart. Valkenstaete wordt gedomineerd door het grote aantal zelfstandige ondernemingen met hun typisch eigen aanpak en originele collecties. De service in deze bedrijven staat hoog in hun vaandel. Maar niet minder belangrijk zijn ook de ketenbedrijven zoals Blokker, Eyewishe het Huis, Primera en Pearle.

Winkelcentrum Valkenstaete presenteert zich met haar 22 winkels als een warenhuis op niveau. Vrijwel alle bekende topmerken zijn dan ook binnen Valkenstaete te vinden.

De winkeliers en hun teams heten u graag van harte welkom. Uw auto kunt u gemakkelijk kwijt op het aangrenzende parkeerterrein aan de Waalreseweg. (Zuid-ingang). Ook vindt u daar de gratis fietsenstalling.

Adres: Passage 20, 5554 AH Valkenswaard
Telefoonnummer: 0630941966
Stad: Valkenswaard
Route: Passage 20
Postcode: 5554 AH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Valkenswaard koopavond, Openingstijden Valkenswaard zondag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Corridor Valkenswaard Albert Heijn Corridor Valkenswaard 115 meter Laatste ervaring was minder, pakte artikelen uit het schap omdat er 2voor zoveel ston...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid