facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Valkenswaard Nieuwe Waalreseweg

Jumbo Valkenswaard Nieuwe Waalreseweg

Info

Dé supermarkt waar je elke dag terecht kunt voor al je boodschappen en die écht lokaal betrokken is. Beste service + Grootste assortiment x Laagste prijs = de unieke Jumbo formule.



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Valkenswaard voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Nieuwe Waalreseweg 93, 5552 EE Valkenswaard
Telefoonnummer: 040 3035190
Stad: Valkenswaard
Route: Nieuwe Waalreseweg 93
Postcode: 5552 EE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Valkenswaard openingstijden, Jumbo Valkenswaard folder, Openingstijden Jumbo, Boodschappen bezorgen Valkenswaard, Supermarkt Valkenswaard, Jumbo winkels, Jumbo Alkmaar, Jumbo Barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Willibrorduslaan Valkenswaard Jumbo Willibrorduslaan Valkenswaard 529 meter Vandaag bij Jumbo Valkenswaard geweest. Personeel was vriendelijk. Alles wat ik nodig...
Albert Heijn Corridor Valkenswaard Albert Heijn Corridor Valkenswaard 1 km Laatste ervaring was minder, pakte artikelen uit het schap omdat er 2voor zoveel ston...
Recensies
Niet mijn favoriete supermarkt, dikwijls erg rommelig, personeel dat net uit peuterbad komt ....lekker goedkoop dat personeel meneer Jumbo. Veel acties maar geen voorraad zo kan ik het ook.
Slechte bevoorrading, vaak lege schappen. Steeds vaker producten die uit het assortiment gaan, dit word niet aangegeven van te voren er is gewoon een lege stelling voor een paar weken leeg waarna het kaartje verdwijnt. En het personeel weet hier niks over. Dit betreft overigens vooral de goedkopere producten, walgelijk gedrag voor "de supermarkt met het grootste assortiment en laagste prijs" niet bij deze locatie.
Fijne winkel Schoon. Vriendelijk Te duur zoals alle super
Super winkel, goed assortiment en goed verzorgd.
Fijne supermarkt altijd netjes en vriendelijk personeel
Mooie zaak , alles hebben ze wat je zoekt !
Fijne winkel ,alleen iets te duur.
Best een groot assortiment voor een buurt supermarkt, en als je product zoekt wat ze niet hebben word het aangeboden alsnog op te nemen in het assortiment en is het er een paar dagen later nu al 2x voor me gedaan. Echt top! Enige minpunt is een lekkende koeling die zorgt voor een natte vloer op de vlees afdeling wat nu al een tijdje aanhoud..
1 vd 3 jumbo's bij ons in Valkenswaard ja en jumbo is jumbo wie kent ze niet
schone winkel. klein assortiment, maar het meeste bijgevuld. alleen in het weekend zou er meer gemotiveerd personeel kunnen rondlopen die de 7 zekerheden kennen. was 6de klant, 30 min op camera moeten kijken ,maar was dus niet de 4de. de 5de ,6 en 7de tellen daar dus niet mee.kreeg mn boodschappen niet gratis. een heel discussie gehad, ben boos aangelopen. was toch 50 euro, hun schuld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid