facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adobike

Adobike

Info

Ado Bike is een fietsenwinkel in Den Haag, Rijswijk, Delft en Rotterdam. Het is het ook mogelijk om je fiets bij ons te laten repareren.

Geschiedenis

Wie is Ado Bike?

Door de nauwe samenwerking met onze leveranciers en fabrikanten kan Ado Bike een breed assortiment fietsen aanbieden tegen een scherpe prijs. Voor iedere doelgroep heeft Ado Bike wel een passende fiets. Bent u een student die een tweedehands fiets zoekt, of heeft u een (elektrische) fiets nodig voor woon en werk verkeer? Ado Bike geeft u eerlijk en professioneel advies en helpt u op weg.

Ado Bike heeft een landelijke dekking en is sinds 10 jaar een begrip geworden in heel Nederland. Dit heeft Ado Bike te danken aan het ruime assortiment fietsen, scherpe prijzen en professioneel advies naar haar klanten toe. Ado Bike verkoopt stadsfietsen van de merken: Cortina, Altec, Puch, BSP, Vogue, Qwic, Highlander, Avalon, en Spirit. U kunt bij Ado Bike ook terecht voor stoere schoolfietsen, kinderfietsen, jongensfietsen en meisjesfietsen.

Naast de elektrische fietsen van de grote merken zoals Qwic, Gazelle en Cortina, kunt u ook terecht bij Ado Bike voor elektrische fietsen van de merken Altec, en Victoria.

Ook voor mountainbikes, race- en trekking fietsen bent u bij Ado Bike op het juiste adres.

Naast ons brede assortiment fietsen, is het ook mogelijk om uw fiets te laten repareren. Ook bieden wij u een breed assortiment aan fietsonderdelen en -accessoires aan.

Ado Bike - Ontdek de wereld



"Superfietsen is een fietsenwinkel die zowel online als in haar drie fietsenwinkels een groot assortiment fietsen verkoopt. Wij staan bekend om ons professioneel advies, snelle service en scherpe prijzen. Superfietsen verkoopt onder andere elektrische fietsen van de volgende merken: Flyer, Cube,Victoria, Tenways, Phatfour, Knaap ,Super73, Cortina, Altec, Crown, Dahon,Trenergy, Carqon. Stadsfietsen damesfietsen en herenfietsen verkopen wij van onder andere de volgende merken: Altec,Pointer,Cube en Cortina. Voor kinderfietsen kunt u ook bij ons terecht, wij verkopen jongensfietsen en meisjesfietsen van onder andere Volare, Altec,Cube en Alpina."
Adres: Leyweg 595c, 2545GH Den Haag
Telefoonnummer: 070 3080840
Stad: The Hague
Route: Leyweg 595c
Postcode: 2545GH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bert's Wielershop Bert's Wielershop 1 km Super service en snel. Deze fietsenwinkel raad ik iedereen wel aan. Top
Bike Experts Bike Experts 1 km Ongelukje gehad met de Cube, niemand kan leveren of doe moeilijk, bij Bike Experts h...
Wesley's Bikes Repair Wesley's Bikes Repair 2 km Wesley's bike repair is een super goed bedrijf. Als gastouder ben ik afhankelijk van ...
Hozee Tweewielers Hozee Tweewielers 7 km 2 fantastische e bikes gekocht van het merk pointer met alles erop en eraan. Vele kil...
Berry's Wielershop Berry's Wielershop 8 km Wij komen hier al jaren en zijn erg tevreden met de service en advies. Deze keer gesl...
Mi-Scoot Mi-Scoot 9 km Nieuwe scooter gekocht aangezien Mi-Scoot officiële dealer van Aprilia is, maar zeer ...
Fiets070 Fiets070 9 km Mijn fiets altijd top gerepareerd en de prijzen zijn alleszins redelijk.
Recensies
Ik had mij vergist in de sluitingstijd waardoor ik 5 minuten voordat ze gingen sluiten aankwam. Desondanks hebben ze me ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Twee dagen later ben ik teruggegaan en heb ik middels hun goede advies een elektrische fiets aangeschaft!
Vrijdag 13 januari een zeer fijn fietsende Altec Diamond E-bike gekocht. Fijne fiets voor een nette prijs. maar belangrijker is een goede uitleg bij je nieuwe fiets, om zo het best eruit te halen. Naast fijn geholpen te zijn, gelijk een verzekering afgesloten en een fiets navigatie houder erbij gekregen. Kortom een Superfiets met een Super service
Wat een super winkel zeg al ruim 17 jaar heb ik mijn fietsen hier gekocht en altijd heel erg tevreden vandaag ook weer een top fiets gescoord, goeie service en leuke gezellige personeel bij de beste fietsenwinkel van denhaag SUPERFIETSEN. *wel met een ander kinderzitje aan de hand van goed advies van alle personeel ze denken ook met je mee vanuit hun hart en niet alleen om zaken te doen en weg wezen Super bedankt voor mijn nieuwe fiets!!!
Hele goede service gekregen Goed advies mee gekregen Ik hoefde niet lang te wachten voor mijn rij klare Elektrische vouw fiets Met een mooie glim lach kreeg ik een telefoon houder gratis erbij
Wij hebben in de winter een Altec meisjes fiets gekocht voor onze 8-jarige dochter. Ze had per direct een nieuwe fiets nodig omdat haar oude fiets kapot was. De mensen van Superfietsen hebben de fiets direct rijklaar gemaakt en het zadel op de allerlaagste stand gezet. Heel fijn! We waren er snel uit welke fiets het werd, ook omdat we thuis al hadden gekeken naar wat voor soort fiets onze dochter wilde. Kenan heeft ons goed geholpen. De Altec fiets is enkele maanden in gebruik en ziet er nog prima uit; geen mankementen, rijdt fijn en is stevig.
Eigenaar is letterlijk een kwal, zo een grote ego zie ik zelden in het bedrijfsleven. Ik heb zelf een bedrijf een weet gelukkig hoe ik met me klanten moet omgaan, empathie, service gericht en klantvriendelijkheid was erg ver te zoeken, en dat terwijl ik 2 keer al dure nieuwe fietsen heb gekocht. Ik spendeer liever honderden euro's uit aan een zaak die zijn klanten wel waardeert! Het personeel is veel en veel beter, die verdienen echt een eigen zaak, super vriendelijk vooral de monteurs.
Het bezorgmoment van de fiets door Superfietsen is door mijn dochter als hartstikke leuk ervaren ,precies op tijd afgeleverd samen met een bloemetje.Hartstikke bedankt top gedaan.
wij zij erg blij met het reperatie ik ben erg tevreden met mijn vrouw ik word altij goed geholpen door Asie hij is erg aardige jong en meneer daan dank julie
Vandaag 2 fietsen gekocht Had er eerst een op het oog,maar door de goede uitleg is het toch een ander geworden. Verkopers waren erg vriendelijk en zeer klantgericht waardoor ik tevreden en gerust de winkel uit ben gelopen. Top service..
Super goede service! Duidelijk advies, en uitgebreide uitleg over de e-bike. Inmiddels de 5e fiets voor ons gezin bij deze winkel gehaald. Ik zou iedereen adviseren om hier je fiets aan te schaffen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid