facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fiets070

Fiets070

Info

fiets070.nl

Geschiedenis

Fiets070.nl is een jong bedrijf met een zeer grote ervaring in de fietsenbranche.
Vanuit ons specialisme leveren wij vrijwel alles wat met fietsen heeft te maken. Zoekt u tassen, fietskleding, banden, brillen, regenkleding, fietscomputers, gereedschap of zadels? U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het.

Ruim 15.000 producten van bekende A-merken, variërend van onderdelen en accessoires tot kleding, worden rechtstreeks vanuit het centrale magazijn aan de consument geleverd.

Onze verkoop geschiedt uitsluitend via internet en daarom zijn we in staat om de prijzen concurrerend laag te houden. En: indien u op werkdagen vóór 17:00 uur uw bestelling doet, dan ontvangt u deze de volgende werkdag al thuis.



"Misschien wel het kleinste en handigste fietsbedrijf van Nederland in Leidschenveen. Dichtbij je fiets laten maken? Baarssingel 1 in Den Haag is jouw adres.FIETS070 is er voor reparatie en onderhoud van alle merken fietsen en onderdelen.Voor al uw vragen over reparatie en onderhoud kunt u nu al contact opnemen via 06 33 4 55 070 of mail naar [email protected]"
Adres: Baarssingel 1, 2492MG Den Haag
Telefoonnummer: 0633455070
Stad: The Hague
Route: Baarssingel 1
Postcode: 2492MG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Berry's Wielershop Berry's Wielershop 2 km Wij komen hier al jaren en zijn erg tevreden met de service en advies. Deze keer gesl...
Wesley's Bikes Repair Wesley's Bikes Repair 7 km Wesley's bike repair is een super goed bedrijf. Als gastouder ben ik afhankelijk van ...
Bert's Wielershop Bert's Wielershop 8 km Super service en snel. Deze fietsenwinkel raad ik iedereen wel aan. Top
Adobike Adobike 9 km Ik had mij vergist in de sluitingstijd waardoor ik 5 minuten voordat ze gingen sluite...
Recensies
Mijn fiets altijd top gerepareerd en de prijzen zijn alleszins redelijk.
Zeer plezierig contact. Repareerde vakkundig het defect aan de fiets zelfs even zonder afspraak. Een positieve ervaring
Altijd goed geholpen, super handig om je afspraak online te kunnen plannen en te betalen. Je weet precies waar je aan toe bent. Vandaag ook weer een top service, super blij mee! Heel vriendelijk en probeert altijd een oplossing te vinden. Ik snap dat het zo druk is :
Drukke agenda daar, 30 juni pas afspraak maar zeer goede recensies gelezen. Wachten wel af. Nu na de reparatie weer gefietst. 100% genoten van het fietsen. Bedankt voor de goede service. De 5de ster heb je echt verdiend. Groetjes Wim Lelieveld.
2 E-Bikes laten nakijken, heel tevreden
Je wordt hier altijd snel en prettig geholpen.
Al meerdere keren super goed en snel geholpen. Top!
Fiets snel en netjes gemaakt. Super
Leuk concept! Fietsenmaker midden in de woonwijk. En is je fiets klaar maar kun je deze niet tijdens de openingstijden ophalen, dan ontvang je een betaalverzoek en na de betaling een code om de sleutel van je fiets uit het sleutelkastje te kunnen halen. Geniaal en efficiënt tegelijk. Wij komen graag terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid