facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Experts

Bike Experts

Info

Bike Experts is de sportieve fietsen specialist van Den Haag. Je kunt bij ons terecht voor topmerken zoals Cube, GIANT, Scott, Kuota, Niner en meer.

Geschiedenis

De sportieve fietsenwinkel van Den Haag

Bike Experts is een winkel vol met mountainbikes, racefietsen , (elektrische) toerfietsen en fitnessbikes. Stuk voor stuk van een top kwaliteit en van A-merken zoals Cube, Cannondale, Scott, Kuota en Jan Janssen. Bike Experts biedt een heel breed programma aan, zodat het voor zowel de beginnende als de gevorderde fietser de ideale winkel is. Natuurlijk worden er naast de fietsen ook alle benodigde onderdelen, accessoires en kleding verkocht. Voor onderhoud en service is iedereen, ook fietsen die elders zijn aangeschaft, welkom in de uitgebreide werkplaats. Bike Experts doet er alles aan om de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs aan te bieden.

Bike Experts – Best deal in Town.

Adres: van Baerlestraat 87-89, 2533 LK Den Haag
Telefoonnummer: 070-3801617
Stad: The Hague
Route: van Baerlestraat 87-89
Postcode: 2533 LK



op zoek naar gerelateerd: Racefiets Den Haag, Beste fietsenwinkel Den Haag, Fietsenwinkel Den Haag centrum, Mountainbike kopen Den Haag, Grote fietsenwinkel Den Haag, Fietsenwinkel Voorburg Julianalaan, Fietsenwinkel Leidschendam, Fietsenwinkel van Baerlestraat Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bert's Wielershop Bert's Wielershop 538 meter Super service en snel. Deze fietsenwinkel raad ik iedereen wel aan. Top
Adobike Adobike 1 km Ik had mij vergist in de sluitingstijd waardoor ik 5 minuten voordat ze gingen sluite...
Hozee Tweewielers Hozee Tweewielers 6 km 2 fantastische e bikes gekocht van het merk pointer met alles erop en eraan. Vele kil...
Berry's Wielershop Berry's Wielershop 6 km Wij komen hier al jaren en zijn erg tevreden met de service en advies. Deze keer gesl...
Mi-Scoot Mi-Scoot 8 km Nieuwe scooter gekocht aangezien Mi-Scoot officiële dealer van Aprilia is, maar zeer ...
Recensies
Ongelukje gehad met de Cube, niemand kan leveren of doe moeilijk, bij Bike Experts had ik mijn wieltjes binnen 4 dagen binnen, meteen nwe bandjes erbij gekocht!
In deze fietsenwinkel is veel technische kennis aanwezig bij het personeel! Om tot een goede aankoop te komen heb je ook een gevoel bij een fiets nodig, iets waar je meer tijd voor moet nemen. Gelukkig kon mijn te haastig aangekocht E-Bike zonder probleem worden geretourneerd.
Snelle en correcte dienstverlening. Ondanks wonend in het buitenland toch op een juiste en vlotte manier een fiets kunnen bestellen. Aanrader!
Speciaalzaak met goede service, vakkennis en eerlijk advies
Echte vakman. Je kan er ook terecht voor een bike fitting. Prettige ervaring. Goede en eerlijke kerel.
Wil je een echt goede strandfiets racer, dan ben je hier op het goede adress... A++++ Service & Know How. Ben blij met mijn customised "CUBE". Beter kan het niet. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid