facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ad Hoc Assist

Ad Hoc Assist

Info

Ad Hoc Assist helpt personen tijdelijk hun huis te verhuren. Van sleutelophaal, gasten ontvangen tot schoonmaak van uw huis. Wij zorgen voor alles!

Adres:
Telefoonnummer: 0640178368
Stad: Utrecht


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ad Hoc contact, Ad Hoc Apeldoorn, Ad Hoc antikraak, Ad Hoc klachten, Ad Hoc Security, Adhoc Leiden, Leegstandbeheer Utrecht, Adhoc makelaars
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brom schoonmaakbedrijf B.V. Brom schoonmaakbedrijf B.V. 4 km Bedankt voor het grondige schoonmaken van onze woning na een verbouwing. Op bepaalde ...
Haser Haser 5 km schoonmak
Rapido schoonmaakbedrijf Rapido schoonmaakbedrijf 6 km uw vakkundige schoonmaakspecialist voor periodieke en reguliere schoonmaak bij bedrij...
Cleanix Cleanix 10 km Cleanix is dé ideale platform waar schoonmakers en huishoudens samenkomen. Geen zin o...
Recensies
Mijn naam is Manuel, ik heb via AdHoc Utrecht tijdelijk +1 jaar in Culemborg gewoond. Binnen deze tijd was ik echt super blij met mijn woning en Adhoc en had hier 5 sterren voor gegeven. Nu geef ik 2 sterren. Toen de woning werd opgezegd en ik door wilde schuiven ging een hele boel mis. -Emails / reacties op vrije woonruimte zijn in de spam beland. Dus nooit erop vertrouwen dat het van zelf goed komt, altijd achter aan blijven lopen. Vermoeiend. De woningen, op die ik reageerde, zijn vervolgens al weg geweest na dat ik weer belde. Niet eens een sorry gehoord van de administratie. Ik stond op de doorschuiflijst een heb geen enkele aanbod ontvangen terwijl mijn buren regelmatig mails kregen. Dat voelde echt scheef. Ik heb op een hele boel woningen gereageerd, geen enkele reactie van AdHoc. Na dat 2 van 3 maanden opzegtermijn afgelopen was zonder een enkele aanbod begon ik mij hardstikke hulpeloos te voelen en werd zenuwachtig. Weer achter aan gebeld, op eens moest ik opnieuw gegevens invullen en op eens werd mij verteld ik verdien te veel voor tijdelijk huren. En hier ging het echt HELEMAAL mis. AdHOC's berekening van de inkomen om in aanmerking te komen voor tijdelijk huren is fout. Ik heb bij de administratie precies aangegeven en uitgelegd wat er mis gaat met de indexatie, van alles en nog wat bewijzen ingediend. Volgens mij keken ze er niet eens na. Ze hebben gezegd die berekening gaat automatisch en vervolgens kon ik niets meer doen. Alles wat ze hebben geroepen is: we hebben het jou al vaker uitgelegd en nu hebben wij geen zin meer in deze discussie. Het is moeilijk zulke problemen op te lossen, als er niemand is die controlleerd wat AdHOc aan het doen is of in eerste instantie gewoon checkt wat ik heb aangegeven. Ik woon nu trouwens nog steeds tijdelijk via een andere leegstandsbeheerder, ook sta ik bij woningnet ingeschreven. Gelukkig snappen andere partijen wel hoe het werkt met de regels. De ontvangstdame is onvriendelijk. Ik wil als klant niet zo arrogant behandeld worden, ook zijn de discussies moeizaam.
Wat is deze tent toch slecht georganiseerd.. komen afspraken niet na mbt terugbetalingen en een aantal medewerkers heeft niet de wilskracht om je goed te helpen zowel via de mail als telefonisch.
de dames die de telefoon opnemen zijn erg arogant en beroepen zicht vaak op het idee dat zij er nu niks aan kunnen doen. Ze lijken er eigelijk alleen te werken om je de deur te wijzen en te zorgen dat je niet geholpen word. de mensen die daadwerkelijk in de panden rond lopen zijn erg behulpzaam en zijn erg vriendelijk.
Waardeloos bedrijf. Communicatie is drama. Uitleg en toelichting doen ze zich heel makkelijk van af. Een hoop gebreken en afspraken die niet nagekomen worden.
Goede service die meedenkt en snel reageerd. Ik heb mezelf aangemeld voor een woning en heb hier snel reactie opgekregen van AdHoc. Vervolgens hebben we dit snel kunnen afhandelen en wordt er erg snel op vragen en contact gereageerd.
8 maanden bij AdHoc gewoond, en ik raad iedereen aan om dit NIET te doen. Om de haverklap kwamen er mensen onaangekondigd ons pand binnen. Als wij hier iets van zeiden zouden ze dit bespreken met de eigenaar, maar dat leidde tot niks. Wij konden in het begin ook niet in de meterkast waardoor we geen wifi konden aanleggen en de brievenbus. We hebben dit meerdere keren aangegeven en na ongeveer 10 weken is er iets aan gedaan. Dit waren een paar van de vele klachten die wij hebben ondervonden bij het wonen bij AdHoc. Ik zou dus verder zoeken naar iets anders dan gaan wonen bij AdHoc.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid