facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemschool Veenoord

Zwemschool Veenoord
Adres: van Goghstraat 28, 7844 NR Veenoord
Telefoonnummer: 0623864933
Stad: Veenoord
Route: van Goghstraat 28
Postcode: 7844 NR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kiosk Natuurbad de Zandpol Kiosk Natuurbad de Zandpol 3 km Super vriendelijke vrouw in de kiosk. Toiletten verbazingwekkend schoon. Zelfs na een...
Recensies
Oudste dochter voor A en B geweest, verbaasde me over de manier van betaling, contant in envelop elke maand vooruit. Geen envelop geen les. Raar in deze moderne tijd dat er alleen maar contant geld mag. In elk geval flink aantal maanden zwemles gehad waardoor het bedrag mooi op liep. Diploma gehaald en zo'n 1400 euro lichter inmiddels. Jongste daarna op zwemles en wordt afgesnauwd eerste de beste les dat het niet hard genoeg gaat en moet opletten, is een beetje angstig voor water, nieuwe juf en nieuwe kindjes om dr heen. Had men niets mee te maken en niet zeuren of wegwezen. Hierop mijn kind niet laten afbekken, uit het water gehaald en vertrokken. Retournering diplomageld en eerste maand welke was vooruitbetaald, ho maar, daar doet men niet aan terwijl mijn kind bijna een water trauma overhoudt vanwege het snauwen van de juf. Bizar. Inmiddels al een aantal maandjes bezig in Coevorden waar men pakketprijs hanteert voor A en B, namelijk meer dan de helft goedkoper dan wat het hier kost. Met als voordeel onbeperkte duur, dus betaal nooit meer ook al duurt het langer. Al met al dus hier heel veel leergeld betaald in Veenoord en als bonus een grote mond toe. Dit nooit meer.
Laten we positief beginnen. De zwemjuf Petra was prima. Onze zoon was best angstig voor water toen hij begon maar Petra hielp hem er snel doorheen. Maar Petra is dan ook niet de reden van onze lage waardering. De wijze van betalen vinden we echter vreemd. Elke maand €65,- contant en gepast betalen in een gesloten envelop. Meerdere keren gevraagd om automatische incasso, geld overmaken, tikkie etc maar dit was allemaal niet mogelijk. Maar waarom? Tijdens de eerste coronagolf werd er met geen woord gerept over de maand maart die al vooruit betaald was. De lessen werden op een later moment niet gecompenseerd in tijd of geld. Dit hebben we toen zo gelaten. Toen de zwemschool op 4 november weer voor een aantal weken dicht moest door de coronamaatregelen, werd er in eerste instantie weer niet gecompenseerd. Hierover hebben wij ons beklag gedaan. Geen compensatie in tijd of geld. Want, zo was het antwoord, voor hun gingen de onkosten ook gewoon door. Ze hebben nu hun klanten volledig voor die onkosten op laten draaien. Ook al gaan ze hiermee tegen hun eigen contract in.. wanneer er lessen uitvallen door externe factoren, worden de lessen ingehaald op een ander tijdstip We hadden het veel eerlijker gevonden om de kosten te delen bijvoorbeeld. Blijkbaar waren er meerdere ouders die het niet eens waren met dit beleid want een dag later kwam alsnog het bericht dat er per 2 gemiste lessen, 1 les ingehaald mocht worden. We hebben besloten om alsnog over te stappen naar een andere zwemschool. We zijn heel blij met deze keuze!
Heerlijk kleurrijk en knus zwemschooltje met professionele zwemonderwijzers. Als ouder kan je meekijken op het beeldscherm. Jaarlijks vele momenten om af te zwemmen voor a, b en c diploma's. Vriendelijk voor de kinderen die in kleine groepjes les krijgen.
Kleine groepjes max 8 kinderen en goede badjuffen. Absolute aanrader!
Mooie kleine groepjes, met veel aandacht voor de kinderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid